35 - THE CALM BEFORE THE STORM

 
 
”Hey”, jag tittar upp för att se att han står betydligt närmare nu, och hans ansiktsuttryck mjuknar när jag möter hans bruna ögon. ”Jag är ledsen för att jag var arg på dig.” Jag öppnar munnen för att protestera men hinner inte så långt. ”Svartsjuka har en tendens att göra så.” ler han mjukt innan hans läppar är placerade mot mina och jag glömmer bort alla tankar som virvlat i mitt huvud och alla andra världsproblem. Det enda som existerar är mig och Justin.
”Kan du sova med mig nu?” viskar jag när han avslutat den mjuka kyssen.
Han nickar. ”Yeah, jag måste bara göra en sak först.” med en kyss i min panna försvinner han och lämnar mig med alla mina känslor. Den isande, obekväma känslan som funnits förut i mig är borta och sprider sig värme i mig tillsammans med en massa fjärilar.
Det är såhär vi är. Vi bråkar, sen blir vi sams. Kanske kommer det driva oss isär i slutändan, men just nu spelar det ingen roll. Det är vi.

”Babe?” mumlar en raspig röst som får fjärilar att flyga i hela min mage. ”Baby, vakna.” Jag virar täcket hårdare runt min kropp och försöker stänga ute hans röst, samtidigt som jag låter sömnen ta över min kropp igen. En suck kan höras, men den låter dämpad som om den är långt borta. Sedan känns världen borta för ett tag innan jag kan känna hans andetag mot min hals och hans fingrar i mitt hår. ”Du borde verkligen vakna innan jag gör något dumt.” Handen som inte är i mitt hår letar sig innanför täcket och börjar sakta smeka upp längs mitt bara lår medan hans läppar hittar min hals. Jag kan inte låta bli att le.
Sömnen är nu helt utslagen från min kropp och istället är Justins rörelser allt jag kan koncentrera mig på. Hans hand hittar min midja och han smeker den varma huden med sin tumme. Jag slår upp ögonen för att möta hans bruna och ett leende sprider sig över hans läppar. Vakna upp till synen av hans vackra ansikte är nog något jag aldrig kommer tröttna på. Jag kommer inte ens ihåg senaste gången jag sov i min egen säng.
Det har gått tre veckor sen Vegas, tre underbara veckor, men jag vet att det här bara är lugnet före stormen.
”God morgon, beautiful.” ler han och jag biter mig i läppen, för att sedan kasta täcket bredvid mig och klättra upp över honom, så att jag sitter grensle över honom. Med en hand placerad på mitt bakhuvud pressar han ner mitt huvud för att fånga mina läppar med sina. Hans läppar är lika mjuka mot mina som dem alltid är och fjärilarna exploderar som vilda elefanter i min mage. Fuck that, ett helt zoo har bosatt sig i min mage. Med hjälp av hans läppar särar han på mina och det tar inte lång tid innan jag kan känna hans tunga dansa med min.
Ett grumlande ljud kan höras från min mage och på grund av mitt fnitter som följer tätt därefter måste vi avbryta den heta kyssen.
”Jag antar att vi måste få i dig något att äta.” flinar han och innan jag vet ordet av är jag kastad över hans axel på väg nerför trappan.
En störtskur av fnitter lämnar mina läppar, ”Justin!” tjuter jag medan han fortsätter ner för trappan. Jag kan inte låta bli att sprattla med fötterna i luften för att komma ner.
”Hey sluta med det där, du kommer sparka mig i ansiktet.” Justin smiskar till mig på rumpan och jag tjuter.
”Släpp ner mig”, protesterar jag. Jag hinner inte säga mycket mer innan jag sitter på bänken med benen dinglandes. ”Det där var inte roligt.” Jag korsar armarna över bröstet och putar med underläppen i ett försök att vara sur på honom, men det pojkaktiga leende på hans läppar som visar hans smilgropar får mitt hjärta att göra volter och jag kan inte hålla tillbaka leendet.
Det gav mig i alla fall en fin utsikt av hans rumpa, så låt gå för det då.
Bredvid mig, på bänken, får jag syn på en tallrik med gräddade pannkakor och min mage ger ifrån sig ett ännu kraftigare grumlande.
”Vem har gjort pannkakor?” kan jag inte låta bli att fråga av ren nyfikenhet och tar en utan att varken värma den eller ta något på.
”Jaaaaaag!” Joelle studsar in i köket som sitt vanliga morgonglada jag, man nu kan kalla det morgon, då klockan är över tolv. Dock tror jag inte att det finns en enda stund på dygnet då hon inte är glad.
Jag hoppar ner från bänken och bestämmer mig för att ta den lata vägen och stoppa in i hela tallriken med pannkakor i mikron. När den piper och meddelar att mina kära pannkakor är varma har jag placerat både grädde och sylt på köksön, redo för frukost.

 

”Vart ska vi?” frågar jag förvirrat, men Justin fortsätter bara tyst nerför trappan som leder till källaren med min hand i sin. Han ska tydligen visa mig något, och jag har ingen aning om vad. Nyfikenheten kryper i mig som termiter och jag kan knappt hålla mig längre.
När vi kommit fram till en svar dörr av metall stannar han och gör en snurr för att stå öga mot öga mot mig. Ett flin leker på hans läppar och jag hoppar nästan av iver av det som finns bakom dörren. ”Redo?” Jag nickar. ”Säkert?” retas han och jag måste motstå impulsen av att rycka upp dörren själv för att inte förstöra överraskningen. Istället ser jag bara på dörren i hopp om att den ska öppna sig själv så att jag slipper den här tortyren.
Justin sluter handen kring stålhandtaget och sedan är dörren öppen. Jag gapar.
Framför mig avslöjas ett helt rum där väggarna är fyllda med vapen, redo att användas.
Justin kliver in i rummet men jag är alldeles för fascinerad för att kunna röra på mig.
”Vi fyllde på det igår.” upplyser han mig om och jag vaknar upp tillräckligt mycket ur min chockade trans för att ta ett steg in i rummet efter honom.
Justin tar upp en pistol från bänken som följer längs resten av väggen och en rynka bildas mellan mina ögonbryn. Jag känner igen den.
Utan att själv kunna styra det tar jag ett steg närmare Justin för att kunna granska pistolen bättre.
”Beretta 92.” andas jag och tar pistolen ur hans hand. Den ser ut som en exakt kopia av den jag höll när jag endast var femton. Den Joseph lade i mina händer.
Han ler, nästan stolt.  ”Hur visste du det?”
Jag vrider och vänder på den i min hand innan jag tittar upp på honom. ”Jag använde en sån här när jag var femton.” är allt jag avslöjar innan jag lägger tillbaka den i hans handflata. Mina ben rör automatiskt på sig under mig och jag lyfter handen för att stryka längs dem olika sorters pistoler som prydligt är upphängda längs väggen.
Justin står kvar i mitten av rummet medan jag undersöker vapnena. Jag måste erkänna, det är häftigt.
Jag gör en tvär snurr när det slår mig vad han bett mig om tidigare. ”Hur förklarar det här”, jag gestikulerar med händerna för att visa att jag menar rummet, ”det här?” jag visar med händerna längs min kropp som är klädd med träningskläder, då han bett mig om det.
Han styr stegen mot en dörr vid bortre väggen som jag tidigare inte sett och med ett leende knuffar han upp den. Sedan tar han ett steg in i rummet på andra sidan väggen. Nyfiket följer jag efter för att ta reda på vad som döljer sig där. Jag stannar i dörröppningen, och jag behöver inte blick in i rummet mer än en gång innan jag förstår. Ett gym.
Längs ena väggen av rummet finns ett gäng vikter uppradade, medan det i mitten av rummet hänger en boxningssäck. Det är inte särskilt välutrustat men jag vet att det räcker gott och väl åt dem som bor i huset aka Tigers.  Ett par boxningshandskar ligger i hörnet, och Justin går dit för att ta upp dem i sina händer.  Han kastar dem till mig och jag fångar dem enkelt.
”Du ska träna.” jag ser ner på de röda handskarna i min hand och sedan upp på honom.
”Varför?” bestämmer jag mig för att testa honom.
Han drar en hand genom sitt hår och ställer sig framför mig med ett utmanande flin på läpparna. ”För att jag säger det.” Han smeker bort mitt hår som är uppsatt i en tofs från min hals för att pressa läpparna där och jag ryser när han sakta lämnar ett blött spår efter sig. ”Dessutom för att du är jävligt sexig när du gör det.” Hans läppar försvinner från min hals och istället tar han mina händer för att hjälpa mig få på handskarna. En sexig rynka bildas mellan hans ögonbryn när han knäpper på mig dem och jag biter mig i läppen.
Så fort dem sitter bra på mina händer drar han mig bort från boxningssäcken för att sedan ställa sig en bit ifrån.
Jag höjer ena ögonbrynet. ”Tänker du bara stå där?”
Hans kända flin klistras över hans läppar. ”Yep.”
Jag bara skakar på huvudet innan jag stänger honom ute, en sak som faktiskt är möjlig när han står en bit ifrån, och sedan träffar boxningshandskarna säcken framför mig. Det tar inte lång tid innan jag är som i en trans, helt inne i det gör.
Det är inte förrän jag känner Justins närvaro bakom mig som jag slutar med andan i halsen.
Hans andetag träffar min nacke och hans händer hittar min midja. ”Såhär.” hans röst är lika låg som en viskning och ändå har den kraften att sända alla mina nervtrådar över kanten. Plötsligt känns det väldigt svårt att hitta andetag i hans närhet och mitt hjärta börjar slå dubbla slag i mitt bröst.
Försiktigt men samtidigt bestämt vrider han min överkropp så att jag står i en helt annan vinkel. ”Försök nu.” Han backar och genast saknar jag hans kroppsvärme.
Fokus. Jag sluter ögonen, tar ett djupt andetag, öppnar ögonen och sedan tänker jag inte alls när jag slår ett slag mot den svarta boxningssäcken framför mig.
Positionen jag står i nu ger mig betydligt mycket bättre kraft och jag träffar bättre än jag gjort förut. Flera slag senare kan jag känna tröttheten jaga ifatt mig men jag vägrar sluta. Jag är så inne i mina slag att jag inte märker att Justin har försvunnit förrän jag hör ett klickande ljud jag känner igen mycket väl. Något kallt träffar min hud och jag står som fastfrusen innan mina reflexer kickar in.  Jag sluter mina fingrar kring hans arm och i en rörelse vrider jag om hans arm på ett smärtsamt sätt innan jag vrider pistolen ur hans fingrar och placerar den under hans haka istället. Ett flin målar upp sig på hans läppar och han griper tag i min arm för sänka min hand.
”Imponerande babe.” han slickar sig om läpparna och lirkar loss pistolen från mitt grepp. ”det förtjänar nästan en kyss."


Vet inte om jag är nöjd med kapitlet, men sommaren är snart här, det här är den bästa måndagen på länge, Julia och Romina är typ världens underbaraste människor (Erika från Jbiebz också), jag har choklad och Jaddison är bara för söta, så min lycka är uppe på toppen och därför bestämmer jag mig för att jag är nöjd med det här kapitlet. Hoppas ni också har en underbar måndag precis som jag❤


34 - IT'S US

 ”Kom igen.” Med ett fast grepp om min överarm börjar Justin gå mot utgången och jag kvider innan jag snubblar efter honom. Alkohol plus klackar är kanske inte en sådan bra idé. När vi kommer ut i den ljumma kvällsluften känns det som om hela världen snurrar.
Det faktum att Justin är arg på mig får hela min mage att knytas ihop i en obehaglig röra. ”Justin–”
”Låt bli.” Hans röst är överraskande kall, vilket orsakar en obehaglig känsla i inte bara min mage, utan resten av min kropp. Trots alkoholen som virvlar runt i min kropp med hjälp av blodet gör det ont, ett slags ont som ingen sorts alkohol skulle kunna bedöva.
Promenaden till hotellet – som inte ligger särskilt långt bort från klubben, dock känns det som flera mil – är tyst och när vi kommer fram känns det som om någon stuckit knivar i mina fötter. Dem bultar av smärta, något som kommer matcha morgondagens huvudvärk.
En morgondag jag inte längtar till. Liksom, hej baksmälla och bråk med Justin.

Det är så tyst i bilen att det enda man kan höra är bilens brummande. Luften är så tjock att jag skulle kunna skära genom den med en kniv. Det känns som att mitt huvud kommer sprängas när som helst och jag saknar min mjuka säng.
Minnena från igår är klara som vatten och skapar en obehaglig känsla genom hela min kropp. Jag är arg på mig själv för att jag är så dum samtidigt som jag är glad över att ha spenderat min misslyckade kväll med Jason och Cole. Jag är arg på Justin för att han är arg på mig. Jag är arg på världen för att den aldrig låter mig vara lycklig. Det är som att lycka står på ena sidan av en klippa medan jag står på den andra och i mitten av det sträcker det ut sig ett svart hål som suger in mig såfort jag närmar mig total lycka. Kanske borde lycka inte existera i min värld.
Men det är trots allt jag själv som skapat problemen för mig själv. Jag var den som fick Justin arg på mig, jag orsakade mitt eget elände. Och därför är jag mer arg på mig själv mer än något annat, för hur mycket jag än vill skylla det på världen så står jag för mina beslut och nu måste jag leva med det.
Med en suck lutar jag huvudet mot bilfönstret och försöker koncentrera mig på det vi åker förbi istället för tankarna som virvlar runt i mitt huvud och stoppar mig från att kunna sova.
Vi har knappt kommit ut från Vegas då vi åkte från hotellet för inte alls en lång stund sen och trots min misär sprider sig ett svagt leende över läpparna med tankarna på hotellet.
I morse såg jag, till Dwaynes förtvivlan, samma tjej från igår smyga ut från hans rum med en – romantisk – kyss som avsked. Det var ganska gulligt.
”Är du okej där bak?” Dwayne möter min blick i backspegeln och klipper av mina tankar.
Jag nickar, ”Mhm.” svarar jag innan jag blundar och lutar pannan mot det svala fönstret. Bara tanken av att behöva sitta i en bil flera timmar framåt får mitt huvud att dunka ännu kraftigare och mitt behov av sömn ännu större.
Justin och Dwayne börjar prata om något, men mitt huvud dunkar för smärtsamt för att jag ska orka lyssna på dem. Efter ett tag, när mina ögonlock håller på att falla ihop får jag syn på en bensinmack och genast känner jag mig klarvaken.
”Kan du stanna här?” ber jag Dwayne och biter mig i läppen. ”Jag behöver något till mitt dunkande huvud.”
”Det är väl ändå ditt eget fel, eller hur?” muttrar Justin och ler sarkastiskt. Jag biter mig så hårt i tungan att det nästan börjar blöda för att inte säga något dumt.
”ah, jag måste ändå pissa.” Dwayne ger en sorry-bro blick till Justin och svänger in på bensinmacken. Han dödar motorn innan han kliver ut och jag någon sekund därefter.
En klocka ovanför dörren plingar när jag kliver in i den lilla affären. Jag styr mina steg mot kyl-delen, för att ta en vattenflaska innan jag ställer mig i kassan.
”Aspirin, tack.” säger jag och ställer fram vattenflaskan på disken. Tjejen bakom kassan smaskar uttråkat på sitt tuggummi innan hon sträcker sig efter ett paket med huvudvärkstabletter bakom disken och hon slår in det tillsammans med vatten i kassaautomaten.
”5 dollar, tack.” Jag sträcker fram en fem dollarsedel och tar sedan sakerna med mig.
Luften är sval när jag kliver ut och en vind drar genom mitt rufsiga hår. Dwayne kommer ut efter mig och tillsammans går vi tillbaka till bilen där Justin sitter och väntar på oss.
När vi kommit ut på vägen igen känns huvudvärken lite bättre och min törst är släckt. Den långa resan påminner mig om min bilresa för ett tag sen, bilresan som ledde mig till Stratford och mitt liv idag. Precis som nu, stannade jag på en bensinmack, även då jag såg Justin för första gången. Han måste varit på en affär eller liknande då och sedan kört tillbaka mot Stratford.
Ju längre vi åker, desto mer minskar min huvudvärk och desto tröttare blir jag. Tillslut kan jag inte hålla mina tunga ögonlock uppe längre, och efter det minns jag inte mycket mer.

 
Någonstans i mitt undermedvetna lägger jag märke till att jag inte längre sitter i en obekväm bil, utan att jag faktiskt ligger i en mjuk säng. Sömnen lämnar sakta min kropp tills mina ögonlock fladdrar upp och jag är vaken. Mörkret har lagt sig som ett täcke över rummet och det tar ett tag innan jag vänjer mig vid det. Jag söker mig efter Justins värme på andra sidan av sängen men det enda jag hittar är det kalla lakanet. Med en rynka mellan ögonbrynen fumlar jag efter mobilen på nattduksbordet, för att kolla klockan. Den visar 2.16, och ett vagt minne av att Justin burit in mig i sängen dyker upp i min hjärna. Fjärilar sprider sig i min mage utav det och ett leende tar plats på mina läppar.
Sömndrucket sätter jag mig upp och slänger benen över sängkanten för att låta mina fötter nå det svala golvet. Tyst tassar jag över golvet och öppnar dörren på glänt. Lampan därnere är på och svaga röster kan höras. Så tyst jag förmår tar jag mig nerför trappan och sedan till vardagsrummet där Justin och Dwayne sitter i soffan. Dwayne är den första som får syn på mig, där jag står i mjukisbyxor och ett linne och han ler svagt.
”Eh, det är bäst att jag går och lägger mig.” Han reser sig upp från soffan och börjar gå mot trappan. ”Night bro.” Han nickar mot Justin. ”God natt Maddie.” sedan är han borta, lämnandes mig och Justin ensamma. Jag vrider nervöst på mig när Justin ställer ifrån sig ölen framför sig, och pressar ihop läpparna.
Han drar en hand genom sitt hår och möter min blick. ”Du borde sova.”
”Du var inte där.” konstaterar jag och leker med mina fingrar framför mig. Jag saknade dig. Han slickar sig om läpparna och bryter vår ögonkontakt. Tystnaden är outbärlig och tar långsamt kål på mig, inifrån och ut. ”Om du är arg på mig bara säg det.”
Justin höjer blicken och reser sig upp, ”Vad vill du att jag ska göra?” frågar han och slår ut med armarna innan han låter dem hänga slappt vid hans sida. ”Vill du att jag ska skrika dig rätt i ansiktet? För det kommer jag inte.”
”Nej. Vad jag vill är att du ska prata med mig.”
”Prata om vad? Varför jag är arg på dig?” han skakar på huvudet. ”Kanske för att du festade med Jason och Cole precis som om det var dem du kom dit med.”
”Du var borta. Skulle jag ha väntat där som någon loser?” jag pausar. ”Jag gjorde det bästa utav situationen, precis som vilken person som helst skulle ha gjort.”
Han ser uttryckslöst på mig. ”Jason bombade vårt lagerhus.”
Jag gapar chockat medan han går förbi mig och försvinner upp för trappan. ”Tack för informationen!” ropar jag sarkastiskt efter honom. Chockad över informationen styr jag stegen mot köket för att ta ett glas vatten.
När jag ställer ner det tomma glaset i diskhon efter att ha druckit upp vattnet är jag lika chockad. Jason bombade vårt lagerhus? Det gör väl honom till min fiende? Men han gjorde det väl åt The JMs, right? Det betyder inte att han fortfarande inte är din fiende, ropar en röst i mitt bakhuvud. Jag trampar ilsket uppför trappan, arg på Justin för att han inte delat med sig av den informationen tidigare.
Han står med ryggen mot mig när jag kommer ut i rummet, med blicken ut genom fönstret.
”Jag visste inte”, börjar jag. ”Ingen berättade för mig.” Han står orörlig på samma ställe och jag trippar tyst över golvet för att nå honom. ”Justin…” Sakta vänder han sig om med inga som helst känslor visade i ansiktet och jag stannar. ”Var inte arg på mig.” mumlar jag och sänker blicken till mina tår som plötsligt blivit väldigt intressanta.
”Hey”, jag tittar upp för att se att han står betydligt närmare nu, och hans ansiktsuttryck mjuknar när jag möter hans bruna ögon. ”Jag är ledsen för att jag var arg på dig.” Jag öppnar munnen för att protestera men hinner inte så långt. ”Svartsjuka har en tendens att göra så.” ler han mjukt innan hans läppar är placerade mot mina och jag glömmer bort alla tankar som virvlat i mitt huvud och alla andra världsproblem. Det enda som existerar är mig och Justin.
”Kan du sova med mig nu?” viskar jag när han avslutat den mjuka kyssen.
Han nickar. ”Yeah, jag måste bara göra en sak först.” med en kyss i min panna försvinner han och lämnar mig med alla mina känslor. Den isande, obekväma känslan som funnits förut i mig är borta och sprider sig värme i mig tillsammans med en massa fjärilar.
Det är såhär vi är. Vi bråkar, sen blir vi sams. Kanske kommer det driva oss isär i slutändan, men just nu spelar det ingen roll. Det är vi.
 
"Maybe that will drive us apart in the end, but at the time it doesn't matter. It's us."
 
 

33 - THIS IS NEVER WRONG

 Jag skakar bara på huvudet och reser mig upp från honom för att tassa mot bakgrunden med hans besvikna blick i ryggen. ”Inte den här gången heller Bieber.” är det sista jag säger innan jag snor med mig min väska in på badrummet och låser. Jag drar av mig alla kläderna, men istället för att slå på duschen drar jag på mig en simpel svart klänning och till det ett par röda killer-heels jag vet kommer ta död på mina fötter, men det är det värt. Jag drar ett rött läppstift som matchar mina skor över läpparna innan jag fluffar till mitt hår och drar mascara över mina ögonfransar. Sedan öppnar jag försiktigt badrumsdörren och genast hamnar hans blick på mig.
”Hur snygg du än må se ut i den där måste jag fråga.” han slickar sig om läpparna, ”Varför har du på dig det där?”
”Det här är Vegas.” börjar jag och slår ut med armarna. ”Vi ska festa.
Basens höga dunkande pulserar genom hela mig när vi kliver in i den ångande klubben. Svettiga kroppar står tätt ihop och dansar till den pumpande musiken, alkoholdoften blandat med svett känns tydligt i luften, och längs halva väggen framför oss löper baren medan resten av väggarna var fulla med bås som har svarta lädersoffor med bord i mitten där man kan sätta sig ner om man vill ta en paus från dansandet. Dansgolvet är i mitten. Lamporna i taket sänder massor av färger över människorna som står på golvet och dansar medan en dj står i ett DJ-bås och sköter musiken.  Ett leende sprider sig över mina läppar då det är exakt det här jag behöver. Festa skadar aldrig.
Blickar kastas mot oss när vi tar oss igenom den dansande klungan, mot baren.
”Jag kommer strax.” meddelar Justin mig och jag nickar bara, för distraherad av det runtomkring mig för att egentligen lägga märke till honom. Jag hinner knappt vända mig om innan han drar mig tillbaka och jag kan känna hans läppar mot mina. Dem är mjuka och ivriga på samma gång och trots att jag inte druckit något än känner jag mig yr. Klackarna jag har på mig får mig nästan i samma höjd som honom, men ändå sträcker jag mig längre upp för att nå hans läppar bättre. Plötsligt finns inte världen runt omkring oss, utan det enda jag bryr mig om är Justin. Hans armar är runt min midja och jag måste ta stöd mot honom för att inte ramla. Det är så han får mig att känna och det är galet.
När han drar sig bort från mig är ett stort leende placerat på hans läppar, och med det leendet fast på min näthinna försvinner han iväg. Snurrigt vänder jag mig bort mot Dwayne som tagit plats vid baren. Han har lyckats fånga en av tjejernas blickar men han skakar bara bort det, något jag vet är på grund av mig då han antagligen inte vill lämna mig ensam. Jag ger honom en blick och han skakar bara på axlarna.
”Seriöst, gå och dansa. Hon var snygg.” Jag knuffar iväg honom åt det håll jag sett henne senast och han snubblar ut på dansgolvet. ”Go get her!” skriker jag efter honom för att överrösta musiken innan jag vänder mig mot baren för att beställa något och dricka.
En skugga dyker upp bakom mig och jag vänder mig ditåt för att få syn på en kille, ungefär i min ålder, troligen ett eller två år äldre. Hans hår är stylat precis som Justin, och skenet från baren lyser upp hans ansikte som tydligt visar hans skadade ansikte. Både hans läpp och högra ögonbryn är spruckna, medan en blålila nyans syns över hans kindben.
”Vems hand gick du in i?” kan jag inte låta bli att fråga med ett leende.
Han ler charmigt. ”Ingen viktig. Det enda som spelar någon roll är du och jag.” han slickar sig om läpparna och sträcker fram sin hand och jag tar den vänligt. ”Jason McCann.” Namnet känns bekant men jag kan inte sätta fingret på vart jag hört det förut. Kanske är det bara i min hjärna. ”Och det här är Cole.” En kille jag inte sett innan stiger fram bakom honom och jag ler mot honom.
”Cole Reyes.” Han sträcker fram handen, precis som Jason gjorde, och jag tar den. Han höjer den mot läpparna för att kyssa min handrygg och Jason fnyser bredvid honom.
”Maddison.” är allt jag svarar.
Jason vinkar mot den kvinnliga bartendern som står bakom disken och hon skyndar sig fram till honom. ”En runda shots, tack.” Han lägger en tio-dollars sedel på disken med ett charmigt leende på läpparna och hon börjar genast göra i ordning shotsen. När hon ställer dem framför oss höjer Jason utmanande på ett ögonbryn och jag tar upp shotglaset. I en rörelse sveper jag innehållet som bränner i halsen, men ändå vill jag ha mer när det är slut. Han ger mig en imponerad min och sveper sin i samma veva som Cole. Sedan vinkar han till sig bartendern, men den här gången är det en manlig som tar hans beställning. ”Hit me.”
ännu en till tio-dollars sedel läggs på bardisken och den manliga bartendern, vars namn jag kan läsa är Trent på namnbrickan som sitter på hans bröst, ställer fram ett gäng shotglas på bardisken innan han professionellt häller ner dricka i vardera glas. Vi sveper dem lika snabbt som de andra och den starka alkoholen tar sig snabbt till min hjärna. Tillsammans med den dunkande musiken gör den mig en aning snurrig, men inget jag inte varit med om förut.
 
 

”Så Maddison, tell me”, börjar Jason och lutar sig mot baren. ”vart kommer du från?” Jag höjer på ena ögonbrynet och han flinar. ”Jag vet mitt område. Du är inte härifrån.”
Jag pressar ihop läpparna och försöker hålla tillbaka leendet. ”You got me. Jag kommer från Stratford.” Skulle man kunna säga. Jag bor faktiskt där nu.
”Stratty, huh?” från hans ton går det att tyda att han vet vart det ligger, kanske till och med varit där. ”Vilket sammanträffande. Det var inte särskilt länge sedan jag var där.” Jag gissade rätt då. ”Så synd att vi inte träffades då, jag skulle ha gett dig en oförglömlig natt.” han blinkar med ena ögat och om det inte vore så att Justin fanns i mitt liv skulle jag nog ha rodnat.
”Jag tvivlar inte på att det skulle har varit en oförglömlig natt, men det skulle aldrig hända.” Han höjer frågandes på båda ögonbrynen, med en besviken min målad över ansiktet. ”Jag är upptagen.” förklarar jag.
”Pojkvän, hmm. Vad är hans namn?” frågar han och jag öppnar munnen för att svara, men längre än så hinner jag inte. ”Vet du vad, berätta inte. Du kan behålla det hemligt.” På tal om Justin så har han fortfarande inte synts till, och jag kollar mig omkring efter honom. Tyvärr kan jag fortfarande inte se honom någonstans, men det kanske ändå är för det bästa. ”Vart är han förresten?”
”Någonstans här.” jag biter mig i läppen och trummar med fingrarna mot diskglaset. ”Jag tror han hade affärer att ta itu med.” lägger jag till för att det inte ska se ut som om han dissat mig. Det kan han inte ha gjort, right?
Det är inte en sådan osannolik lögn, då det faktiskt kan vara det han försvann på. Jag vet redan att han har kontakter här, dessutom visste han att den här klubben var här, inte långt ifrån hotellet vi stannar på. Han känner troligen ägaren, eller något sådant.
”Hmm”, hummar han. Han ser ut att vilja säga något men ångrar sig sedan. ”Jag tror det här behöver en drink.”
Cole, som försvunnit efter att jag hälsat på honom, dyker upp bredvid mig igen. ”Jag tar det. Vad vill du ha, hjärtat?” Det charmiga leendet är fastklistrat på hans läppar igen och jag kan se Jason spänna sig på andra sidan av mig.
”Jag…” först tänker jag tacka nej på grund utav Justin, men han är fortfarande inte här, så erbjudandet låter för lockande för att jag ska kunna avvisa det. ”Det spelar ingen roll. Något starkt.” Han nickar och beställer en drink till både mig och sig själv innan han vänder sig mot mig, fortfarande med det charmiga leendet.
”Hon har pojkvän.” morrar Jason bredvid mig.
Cole fnyser. ”Som om det någonsin stoppat dig McCann.”
En rosa drink ställs framför mig av samma bartender som givit oss andra rundan av shots och han försvinner med ett leende. Jag tar en klunk och märker genast hur stark drinken är, något jag bett om pågrund av Justins frånvaro.
”Hur gammal är du?” frågar Cole mig och jag lutar huvudet åt sidan.
”Det är en hemlighet.” Jag ler oskyldigt mot honom och tar ännu en klunk av drickan framför mig.
”Hmm, fine. Men om du någonsin behöver något, vadsomhelst, bara ring hjärtat.  Tveka inte.” mumlar Cole i mitt öra, sedan är han borta och jag sneglar ner på lappen i min hand. Ett telefonnummer står med slarviga siffror på lappen och min första tanke är att slänga bort lappen och glömma att han någonsin gett den, men någonting stoppar mig från att göra så. Därför behåller jag den.
”Din pojkvän syns inte till än”, Jason kollar sig omkring i klubben innan hans blick återigen hamnar på mig. Han blickar mig uppifrån och ner innan han slickar sig om läpparna. ”Dansgolvet väntar.” Nickandes mot dansgolvet höjer han på ena ögonbrynet, något han verkar ha som en vana, och inte förrän nu lägger jag märke till att han faktiskt är snygg trots alla blåmärken och sår som pryder hans ansikte. Jag hinner inte svara något innan jag finner mig själv dansandes till musiken med Jason.

 

Två eller kanske tre sånger senare – jag har tappat bort räkningen och egentligen bryr jag mig inte – dyker en välbekant siluett upp i mitt synfält och ett leende sprider sig över mina läppar. Ett leende som inte matchar honom. Justin tar tag i min arm och pressar mig mot honom. Hela hans kropp utstrålar ilska och jag sväljer. Hans blick hamnar på Jason och Cole och ilskan fördubblas medan hans ögon mörknar.
McCann”, morrar han och greppet om mig hårdnar. Jag är rätt så säker på att ett rött avtryck efter hans hand finns på min hud vid det här laget.
”Borde inte du ligga på marken i en pöl av ditt eget blod med en kula i skallen?”
Spänningen i luften är så tjock att man skulle kunna klippa genom den med en sax. ”Jag skulle säga att det är trevligt att träffa dig, men det är snarare det motsatta.” Om blickar kunde döda skulle Jason legat på golvet som en hög aska. Justins blick far mot Cole som står bredvid Jason. ”Reyes.”
”Long time no see Bieber.” Hela hans kropp är spänd och jag börjar tvivla på mitt beslut att nämna den här idén. Det var inte såhär det skulle bli.
”Du nämnde inte att Bieber är din pojkvän.” Jasons blick är på mig och jag sväljer.
”Visste inte att ni kände varandra.” slänger jag ur mig utan att tänka, ett drag som inte alls var särskilt smart från mitt hål. Fuck.
”Kom igen.” Med ett fast grepp om min överarm börjar Justin gå mot utgången och jag kvider innan jag snubblar efter honom. Alkohol plus klackar är kanske inte en sådan bra idé. När vi kommer ut i den ljumma kvällsluften känns det som om hela världen snurrar.
Det faktum att Justin är arg på mig får hela min mage att knytas ihop i en obehaglig röra. ”Justin–”
”Låt bli.” Hans röst är överraskande kall, vilket orsakar en obehaglig känsla i inte bara min mage, utan resten av min kropp. Trots alkoholen som virvlar runt i min kropp med hjälp av blodet gör det ont, ett slags ont som ingen sorts alkohol skulle kunna bedöva.
Promenaden till hotellet – som inte ligger särskilt långt bort från klubben, dock känns det som flera mil – är tyst och när vi kommer fram känns det som om någon stuckit knivar i mina fötter. Dem bultar av smärta, något som kommer matcha morgondagens huvudvärk.
En morgondag jag inte längtar till. Liksom, hej baksmälla och bråk med Justin.


Det här kapitlet är lite längre då jag la till lite i slutet, därför tog det lite längre tid än det egentligen skulle ta, så sorry 'bout that.
Vad tror ni Justin försvann för att göra i början av kapitlet?
Kommer ni ihåg delen där jag lovade att det inte skulle bli Jaddison-drama i Vegas? Jag lovade något jag inte kunde hålla. Men en typ förklaring kommer i nästa kapitel ska ni se, och sedan i kommande kapitel kommer något jag tror ni har längtat efter ;)
En liten heads-up, om jag vore ni skulle jag komma ihåg Cole, för han kan vara viktig.
Har förresten nu bestämt mig för att ITD kommer bli ungefär 60 kapitel lång, vilket betyder att jag skrivit ungefär hälften av den nu. Kapitel 34 är påbörjad och om ni kommenterar bra ska jag se till att den kommer ut så snabbt som möjligt! ❤

32 - YOU COULD HAVE GOTTEN KILLED

Från avståndet kan jag endast se att hans muskulösa armar är fulla av tatueringar, men mycket mer kan jag inte urskilja än hans kroppsbyggnad. Längre bakom honom står två killar jag inte sett förrän nyss och den oroliga känslar kommer krypandes längs min ryggrad. För säkerhets skull drar jag upp den svarta pistolen från gömstället i mina jeans och lossar på säkringen.
Rösterna hörs men jag kan inte urskilja mer än ett par enstaka ord som inte säger mig ett skvatt. Jag försöker andas så tyst jag kan trots att dem inte skulle höra mig ens om jag skulle flåsa som om jag sprungit flera kilometer.
När flera minuter gått och jag fortfarande inte har en aning om vad som händer flyttar den muskulösa killen handen och placerar den bakom ryggen, antagligen för att göra något tecken. När ena killen bakom honom höjer en pistol och siktar den mot Justin förstår jag vad tecknet betyder.
Med hjärtat så hårt bankandes i bröstet att jag tror att det ska falla ut lyfter jag pistolen, siktar och innan jag hinner tänka trycker jag på avtryckaren med mitt pekfinger.
Ett skott avlossas. En kropp faller till marken.

Adrenalinet pulserar genom mig tillsammans med chocken när han faller till marken som en säck potatis. Handen som håller i pistolen skakar, inte för att jag är rädd, eller för att jag ångrar det jag nyss gjort, utan för att chocken är alldeles för stor. Den får inte plats i min kropp. Mannen ligger orörlig på marken i sin egen pöl av blod. Han måste vara död, med tanke på att skottet träffade honom i skallbenet. De två andra killarna syns inte till längre då de troligen sprang för sina rädda små liv.
Jag smyger ut ur skuggan så att de båda kan se mig och ett ansiktsuttryck jag inte kan tyda drar över Justins felfria ansikte, kanske är det oro, kanske är det ilska, kanske är det båda; kanske är det något helt annat jag inte ens kan gissa mig fram till. Han vrider hela kroppen mot mig innan han tar stegen fram till mig.
”Sa inte jag åt dig att stanna i bilen?” morrar han mellan sammanbitna käkar. Ilskan syns tydligt i hans kroppsspråk och jag behöver inte tänka två gånger för att lista ut vad hans ilska står för. Jag gick emot hans ord och riskerade en hel del.
Jag tar ett djupt andetag för att samla mig, ”Jag kanske borde ha varnat dig om att jag inte brukar lyssna.” Jag ler sockersött, ett försök för att få honom att slappna av. Det fungerar inte. När han ser på mig utan att säga något biter jag mig i läppen och gräver djupt inom mig för att komma på något att säga eller göra för att få hans ilska att försvinna i luften. Tanken om att pressa mina läppar mot hans finns där, men där finns även vetskapen om att han kommer bli ännu mer galen på mig. Därför trycker undan dem och gräver ännu mer i min tomma hjärna. Jag erkänner, det här kanske inte var så välplanerat men hade jag suttit kvar i bilen hade det varit han som legat på marken i sen egen blodpöl istället för den andre mannen vars namn jag inte har en aning om. Inte vill jag veta heller.
”Du kunde ha blivit dödat.” andas han, nästan plågat som om bara tanken ger honom smärta.
Jag tittar upp på honom genom mina ögonfransar och placerar en hand på hans kind. ”Men det blev jag inte.” Han sluter ögonen och exhalerar genom näsan. ”Jag är här.” försäkrar jag honom. Han placerar två händer vid min midja och pressar mig mot honom. Jag snubblar tafatt till hans armar och han kramar hårdare om mig. Fjärilarna fladdrar i min mage och ett stort leende sprider sig över mina läppar.
”Är du okej?”
Jag nickar mot hans bröst och lutar huvudet bakåt för att möta hans bruna ögon. ”Varför skulle jag inte vara det?” biter jag mig i läppen.
”För att–” han avbryter sig själv och fuktar sina läppar innan han fortsätter. ”Låt oss komma härifrån.”

 

Hotellrummet är chockerande stort när jag kliver in i det och inredningen är förvånansvärt lyxig. Att säga att jag är överraskad vore en underdrift.  
Väggarna är prydda i en guldbeige tapet med snirkliga mönster och längs mitten följer en guldig list varav underdelen har beigea paneler.
”Gillar du det?” ler Justin och stiger in i hotellrummet med våra väskor.
”Gillar? Jag älskar det.” utbrister jag och kastar mig i sängen. Jag flämtar nästen när jag upptäcker hur mjuk den är. ”Jag skulle kunna tänka mig att flytta hit.” Jag sätter mig halvt upp, lutandes på mina armbågar och Justin ler bara medan han skakar på huvudet. Ett leende som skulle få mig att falla på knä om jag inte legat i den här mjuka sängen, vars punkt jag aldrig vill lämna. ”Kom hit.” uppmanar jag Justin och han kliver över rummet för att ställa sig i fotändan av sängen och jag drar ner honom så att han faller halvt över mig innan jag sammanlänkar mina läppar mot hans. Ett helt zoo exploderar i mig när hans läppar rör sig i sync med mina och min hand dras som en magnet mot hans huvud för att dra den genom hans lena hår. Han placerar en hand på min midja för att pressa min kropp mot hans och han drar sin tunga över min underläpp. Jag behöver inte ens tänka innan jag ger honom tillgång till min mun och såfort hans tunga når min slår det gnistor genom hela min kropp. Hans hand vandrar längs min sida och ju mer han rör vid mig desto mer vill jag ha. Hans mjuka läppar lämnar mina för att vandra längs min hals och ett svagt stön lämnar mina läppar.
”Justin”, mumlar jag och för en sekund slutar hans läppar göra magi över min hud, innan han fortsätter. Hans tunga hittar min svaga punkt och jag måste bita mig i läppen för att inte stöna. Med händerna mot hans bröst pressar jag ner honom bredvid och sätter mig gränsle över honom. ”Jag måste duscha”, meddelar jag honom och ett flin sprider sig över hans läppar.
”Med mig?” han tittar hoppfullt upp på mig som ett barn som ber sin mamma om godis, men hans flin förstör det hela.
”Tänker du fråga det varje gång?” biter jag mig i läppen och genast fastnar hans blick på mina läppar. Han placerar sin tumme på min underläpp och jag har inget annat val än att släppa min läpp.
”Tills du säger ja.”
Jag skakar bara på huvudet och reser mig upp från honom för att tassa mot bakgrunden med hans besvikna blick i ryggen. ”Inte den här gången heller Bieber.” är det sista jag säger snor med mig min väska in på badrummet och låser. Jag drar av mig alla kläderna, men istället för att slå på duschen drar jag på mig en simpel svart klänning och till det ett par röda killer-heels jag vet kommer ta död på mina fötter, men det är det värt. Jag drar ett rött läppstift som matchar mina skor över läpparna innan jag fluffar till mitt hår och drar mascara över mina ögonfransar. Sedan öppnar jag försiktigt badrumsdörren och genast hamnar hans blick på mig.
”Hur snygg du än må se ut i den där måste jag fråga.” han slickar sig om läpparna, ”Varför har du på dig det där?”
”Det här är Vegas.” börjar jag och slår ut med armarna. ”Vi ska festa.”

 
”This is vegas. We're going to party.”


Hur lyckas jag alltid publicera ett kapitel i sista minuten? Det är en gåta jag får klura på ett dag, hmm.
Kapitlet suger apa rent utsagt, men jag ville så gärna ge er ett kapitel att det här får duga.  Inte alls så spännande eller händelserikt men nästa kapitel blir det lite mera drag i.

 
 

31 - WELCOME TO VEGAS BABY

 En rynka bildas mellan hennes ögonbryn. Fjäderlätt drar hon sina fingrar över min nacke, vilket sänder stötar genom hela min kropp. ”Berätta.” viskar hon med läpparna endast några centimeter från min och jag finner det plötsligt hårt att andas.
”Las Vegas.” slänger jag ur mig och rynkan gräver sig djupare i hennes hud. ”Jag måste åka till Vegas.” förtydligar jag det. ”eller så kommer vi förlora en massa pengar.” fortsätter jag i hopp om att hon ska förstå att jag inte har ett val.” Hennes fingrar fortsätter över min hud, till min kind och mitt nackhår reser sig.
Hon ser tankspritt på mig och jag rullar in min underläpp. ”Ta mig med dig då.” föreslår hon med ett hoppfullt leende. Tanken får fjärilar – fucking fjärilar – att spridas i min mage och ett leende att breda ut sig över mina läppar. Kanske skulle inte det vara en sådan dålig idé.
”Vegas är det då baby. Packa väskan.”

Planet står och väntar på oss när vi når flygplatsen och jag kan inte dölja min chock över att vi ska åka privatplan när Justin drar mig in i planet. Jag kollar mig storögt run i planet som är inrett i beigt. Längst in i planet finns ett litet kök med både mikro och kylskåp.
”Du kan inte vara chockad.” skrockar Justin och leder mig mot dem beigea sittplatserna. Exalterat – eller kanske bara med för mycket energi – studsar jag med benen mot golvet för att jag inte kan sitta still. ”Hey baby, ta det lugnt.” Men det kan jag inte. Energi flödar i mig och på något sätt måste den ut. Justin skrattar bara och tar min hand medan motorn på flygplanet startar och förbereder sig för avfärd.
”Jag har en fråga.” medger Justin när planet lyft från marken och är uppe bland molnen.
Jag riktar min blick mot honom. ”Huh?”
Han fuktar sina läppar. ”Vad för det för väska i ditt rum?” Shit, shit, shit. Frågan jag hoppats på aldrig skulle komma är här och jag kommer inte komma undan.
”Vilken väska?” försöker jag leka oskyldigt trots att jag är fullt medveten om att det inte kommer fungera.
”Med pengarna.” trots lugnet han utstrålar kan jag känna nervositeten som strävar mot ytan.
”Dem är mina.” är allt jag svarar och hoppas att han ska släppa det. Hoppet krossas när han spänner blicken i mig.
”Är det allt du kommer säga? Jag är inte dum Maddison, vart fick du pengarna ifrån?”
Jag suckar och försöker komma på ett sätt att ta mig själv ur det här men det enda sättet jag finner är att berätta sanningen. ”Jag tog dem, okej?” jag kastar frustrerat med armarna. ”Jag tog dem från Joseph dagen jag åkte.”

 

”Maddison?” kan jag höra en mjuk röst någonstans i mitt medvetande men jag fortsätter att försöka falla tillbaka i min sömn. Energin som flödat i mig förut tycks ha försvunnit nu. ”Baby vakna, vi är framme.” Ordet baby får fjärilarna att bryta sig lös med en kofot i min mage och jag inser vem det är som försöker väcka mig. Ett leende sprider sig över mina läppar och sakta låter jag mig själv vakna från min sömn. När jag slår upp ögonen möts jag av ett änglalikt ansikte och jag hittar mig själv med att dra en hand genom hans silkeslena hår.
”Jag har saknat dig.” mumlar jag, nästan drogat, trots att jag inte varit ifrån honom särskilt länge. Faktiskt tror jag att han var med i min dröm. Måste vara sömnen som talar. Han ler bara och skakar på huvudet.
”Du måste ha sovit rätt så djupt. Kom nu, Castillo väntar.” Justin tar tag i min hand, något som sänder stötar genom hela min kropp, och leder mig sedan ut ifrån planet. Så fort mina ögon tar in utsikten över Las Vegas kan jag inte låta bli att öppna munnen i ren chock. Natten har fallit över staden vilket ger en perfekt syn över alla ljus som lyser upp staden. Precis som New York är Las Vegas vackrare på natten.
”Välkommen till Vegas baby.” ler Justin och fortsätter nerför trappan som leder ner till marken. Nere vid landningsbanan – förvånansvärt – står en svart Range Rover och lutat mot den står Dwayne med ett flin på läpparna. Jag nästan skuttar nerför trappan med glädje som skjuter genom min kropp som fyrverkerier. Energin måste ha hittat sin väg tillbaka till mig.
Jag ger Dwayne en kram när vi kommer ner medan Justin gör en sådan där typisk bro-handshake. Sedan hoppar vi in i bilen – Dwayne framför ratten, Justin bredvid passagerarsätet, jag där bak – och Dwayne rullar ut från flygplatsen. Alldeles för överväldigad av vackra Las Vegas när vi åker genom den hör jag inte vad dem konverserar om där framme. Det är inte förrän vi kommer ut till ett område som antagligen ligger lite utanför staden eftersom att terrängen är mer som öken som jag uppmärksammar mig på deras konversation. Dock är det redan försent då jag inte fattar ett skit så jag ger upp.
När bilen stannar kliver både Justin och Dwayne ut, men innan jag hinner kliva ut öppnas dörren bredvid mig och Justin dyker upp i mitt synfält.
”Stanna här, okej? Du får under inga som helst omständigheter lämna bilen, förstått?” Jag nickar bara utan att lova något. I såna fall skulle jag nog lova något jag inte kan hålla och ingen gillar brutna löften. ”Bra.” Han pressar sina läppar mot mina i någon slags avskedskyss och innan jag vet ordet av är hans läppar borta från mina och han ute från bilen. Tillsammans med Dwayne stegar dem mot ett håll tills dem försvinner ut ur mitt synfält och det finns inget jag kan göra än att börja vänta på att båda ska komma tillbaka i behåll. Det kan nog ta ett tag, dock.
Jag vrider och vänder på mig i sätet av ren tråkighet, tittar ut genom bilfönstret i ett försök att se vad som pågår någonstans ute i mörkret och plötsligt slår oroligheten mig som ett slag i ansiktet. Jag vet inte exakt vad dem gör, men jag vet tillräckligt mycket för att veta att det är något farligt och det finns en stor chans att det kan få någon eller båda av dem dödade. Oroligheten drar över mig som ett moln och jag finner mig själv med att planera någon slags plan i huvudet för att försöka skydda dem. Men vem lurar jag, jag har inget vapen att skydda mig med och det är inte direkt så att jag kan använda mina egna händer.  Däremot måste det finns ett vapen, en pistol någonstans i bilen. Försiktigt, som om jag är rädd för att någon ska höra trots att det är omöjligt, drar jag upp handsfacket och precis som jag anat ligger där en svart pistol och glänser. Jag smeker sakta mina fingrar över ytan innan jag bestämmer mig för att det är bråttom. I enda rörelse knäpper jag upp bälte, sliter ut pistolen från facket och med den stadig i min hand kliver jag ut ifrån bilen. Med en svag smäll är bildörren stäng. Jag kollar ner över min outfit och suckar när jag inser att jag kanske inte är klädd till det här. I bakluckan ligger min väska, där letar jag upp en svart hoodie som jag drar över mitt linne. Såfort hoodien är knäppt drar jag luvan över mitt huvud, gömmer pistolen innanför mina jeans när jag försäkrat mig om att den är säkrad och sedan försvinner jag in i natten åt det håll jag sett Justin och Dwayne gå. Mörkret sluter sig kring mig som ett täcke och jag hoppas innerligt att ingen kommer upptäcka mig. Justins ord ekar i mina öron men trots det fortsätter jag. När jag kommit tillräckligt nära för att höra röster stannar jag mitt i stegen och lyssnar varifrån rösterna kommer ifrån. Framför mig står en container och jag smyger in bakom den, sedan runt den. Min blick faller på Justin och Dwayne, samt en storbyggd man jag inte känner igen. Från avståndet kan jag endast se att hans muskulösa armar är fulla av tatueringar, men mycket mer kan jag inte urskilja än hans kroppsbyggnad. Längre bakom honom står två killar jag inte sett förrän nyss och den oroliga känslar kommer krypandes längs min ryggrad. För säkerhets skull drar jag upp den svarta pistolen från gömstället i mina jeans och lossar på säkringen.
Rösterna hörs men jag kan inte urskilja mer än ett par enstaka ord som inte säger mig ett skvatt. Jag försöker andas så tyst jag kan trots att dem inte skulle höra mig ens om jag skulle flåsa som om jag sprungit flera kilometer.
När flera minuter gått och jag fortfarande inte har en aning om vad som händer flyttar den muskulösa killen handen och placerar den bakom ryggen, antagligen för att göra något tecken. När ena killen bakom honom höjer en pistol och siktar den mot Justin förstår jag vad tecknet betyder.
Med hjärtat så hårt bankandes i bröstet att jag tror att det ska falla ut lyfter jag pistolen, siktar och innan jag hinner tänka trycker jag på avtryckaren med mitt pekfinger.
Ett skott avlossas. En kropp faller till marken.


Stresskrev slutet för att få ut kapitlet innan klockan slagit tolv och se på maken - I fucking did it.
Tänkte bara meddela att kommande två veckor frammåt kommer jag ha prao-veckor, och jag vet inte vad det betyder mer än att mina dagar kommer vara längre. Har ingen aning om hur trött jag kommer vara när jag kommer hem, men jag har iaf inga läxor två veckor frammåt, så wihoo. Dessutom slipper jag se min piss-skola, så ännu ett wihoo.
 

30 - THE DARKNESS HIMSELF

 Först är hans läppar mjuka och försiktiga mot mina – som de var innan – sen är dem ivriga och mer framåtgångna, som om han låter sig själv smaka mer på mina läppar. Och jag kan känna när känslan pulserar genom hela min kropp. Lust. Det är vad jag känner för honom, men jag vet att det är alldeles för tidigt. Eller inte. För att vara ärlig vet jag inte mycket, mer än att han gör så att jag känner mig snurrig och tar andan ur mig när han tittar på mig, ännu mer när hans läppar är mot mina. Det skulle inte vara första gången jag gör det, men jag vet att det skulle vara annorlunda. Annorlunda på ett bra sätt. Men det är troligen alldeles för tidigt, och en annan sak jag vet är att jag inte kan lita på mig själv i hans närhet, för det är bara den effekten han har på mig. Han är som min drog – jag är beroende av honom samtidigt som han får mig att känna mig snurrig och som om min hjärna är full av någon slags dimma som hindrar mig från att tänka klart, vilket är precis som en drog. Han är min drog.

”Du är ganska korkad.” Dwayne fortsätter bära låda efter låda med alla droger som vi ställt på trappan in i bilen. Dem hade tidigare stått i källaren tills Lane fick tag på en snubbe som ville köpa hela lasset för stora stålar. Dwayne ska frakta hela lasset ända vägen ner till Vegas så snart vi är klara med att lasta in allt i den svarta Range Rovern. Egentligen skulle jag ha följt med, men Maddison kommer bli galen om jag åker och jag vågar inte riskera det. Hans mening fastnar i min hjärna och jag måste fundera på vad han menar; Att jag gjorde Maddisons uppdrag åt henne och riskerade att förstöra hela uppdraget och även att ödelägga hela vår relation, eller den delen där jag åkte för att ta min hämnd på Jason och återigen riskerade att ödelägga det jag har med Maddison. Antagligen båda.
”Folk brukar säga det, jag typ förstår det nu.”
”Folk vid namn Maddison och möjligtvis Joelle?” hånflinar han och jag får lust att slå till honom i bakhuvudet. Istället bär jag in en av dem sista lådorna i bilen innan jag sätter mig ner på trappan för att låta Dwayne göra resten själv. Jag fiskar upp mitt Marlboro paket från min ficka och stoppar en cigarett mellan läpparna. Så fort cigaretten är tänd drar jag ner röken i halsen och – precis som alltid – slappnar mina muskler av. Dwayne packar in den sista kartongen innan han stänger bakluckan och leker med bilnycklarna i handen – ett tecken på att han snart kommer dra, mot Vegas.
Röken sipprar ut mellan mina läppar och jag tittar på när den sprider sig i luften och försvinner med vinden. Dwayne harklar sig. ”Det är bäst att jag ger mig av.”
”När skulle du möta honom?” kan jag inte låta bli att fråga. Jag vet att det är något när mörkret har lagt sig över staden, men inte det exakta klockslaget. Allt vi gör brukar göras i mörkret, vilket betyder att sömn inte är något vi får särskilt ofta – dock är jag van. Dessutom är sömn överskattat.
”Elva minuter i elva.” Jag nickar bara. ”Vi ses om några dagar bro.” Jag slänger ner cigaretten på marken och trampar på den innan jag reser mig upp för att göra vår vanliga bro-handshake. Sedan sätter han sig i bilen och innan jag vet ordet av är han borta.

 

Ingens perspektiv:

Dwayne står vardagligt med händerna i fickorna precis som om det vore vilken dag som helst, precis som om han inte står ovanför en klubb som inte är vilken klubb som helst, precis som om det inte finns några män i våningen under som röker cigarrer medan de bestämmer sig för vilken tjej de ska köpa för kvällen, precis som om han inte alls ska sälja droger för massor av stålar till snubben som äger klubben vilken sekund som helst. Men i det här livet är det här det som kallas vardag.
Den svartmålade dörren öppnas och in med svarta kängor kliver en storvuxen man. Den storvuxna mannen kollar sig omkring i rummet, letandes efter något speciellt och när han inte hittar det han söker sköljer besvikelse över hans skräckinjagande ansikte – dock tycker inte Dwayne han är särskilt skräckinjagande, men det är vardagsmat för honom. Mörkret sprider sig kring honom som en aura trots att rummet inte är särskilt mörkt, som om han står i maskopi med mörkret – som om han är mörkret själv.
”Nå?” talar mannens mörka röst, namnet Dwayne inte fått reda på. ”Vart är han?”
Dwaynes ögonbryn åker ihop i spelad förvirring – han vet exakt vad han pratar om då han hoppats att just det här inte skulle hända. ”Han? Jag förstår inte vad du menar, sir. Jag trodde vi var här för droger och inte någon honom.” Mannen kliver fram till bordet som står placerad i mitten av rummet och slår en näve bordet i ett försök att skrämmas. Dwayne står stilla kvar på sin plats tvärs över rummet.
”Det ska vi – skulle vi.” Mannens röst är dov och skulle sända rysningar längs andras ryggrader. Inte på Dwayne. ”Jag trodde det var tydligt att jag ville ha Bieber här.”
”Det framstod inte, sir.”
”Tydligen.” muttrar han under sina andetag som plötsligt blivit snabba pågrund av ilskan som kokar under hans hud. ”Jag vill ha Bieber här inom 24 timmar, annars är avtalet brutet.” De är dem enda orden som lämnar hans läppar innan han försvinner ut igenom dörren som en skugga innan han är borta som med vinden.

 

Justins perspektiv:

Den irriterande ringtonen hörs genom dörren och påminner mig om att jag skulle byta det förskräckliga ljudet till något som är mindre förskräckligt. Dwaynes namn syns på skärmen och jag vet redan innan jag svarat att affärerna gick dåligt igår.
”Dåliga nyheter?” gissar jag när samtalet är påbörjat och kan sedan höra Dwaynes suck i andra änden.
”Tyvärr, ja.”
Även jag suckar. ”Det finns absolut inget annat sätt?” Hoppet hörs tydligt i min röst.
”Nej, det finns inget annat sätt. Han vill ha dig, eller så är dealen bruten.”
Jag kramar hårdare om mobilen i min hand. Det här är exakt det jag vill undvika men ödet vill mig något annat. ”Jag ber Lane fixa ett plan.” suckar jag och drar en hand genom mitt hår. Jag fruktar stunden då jag behöver berätta för Maddison, vilket är väldigt snart. Och jag kan inte göra det över telefon, vilket betyder att jag måste se hennes – troligtvis – sårade ansiktsuttryck. Yup, finns inget bättre. Notera sarkasmen.
”Sorry bro.” ursäktar sig Dwayne, trots att det inte är hans fel. Han vet anledningen varför jag ville undvika det här och eftersom att han känner mig – bättre än någon annan – vet han exakt vad jag fruktar. Det skulle bara vara typiskt att ödet hittar något sätt att fucka upp det jag har med Maddison endast för att slita bort den lycka jag lyckats finna. Karma is a bitch. Det är inte bara det faktum att det finns en chans att Maddison kommer dumpa mitt arsle utan även något annat, eller snarare någon annan – Jason McCann. Vi har aldrig stått på särskilt bra villkor, men det är värre nu med tanke på hur jag lämnade honom för några dagar sedan.  
”Aight, ses om några timmar man.” Med en suck avslutar jag samtalet och stoppar impulsen att kasta telefonen i väggen. Istället låter jag den glida ner i fickan och stampar uppför trappan, till mitt rum. Jag finner mig själv med att stresspacka ner dem viktigaste sakerna, min pistol inräknad. Så fort bagen är stängd ser jag till att få med mig bilnycklarna innan jag gör ett besök i Lanes rum.
”Du måste fixa ett plan till Vegas så snart som möjligt.” 
Han vänder sig om och jag kan undvika att märka att duschen i badrummet står på. ”Låt mig gissa, han vill ha dig eller så är dealen bruten?”
Jag nickar. ”Ungefär så, ja.”
Han drar en hand genom sitt hår och slickar sig om läpparna. ”Jag ringer Lucky, han skulle nog kunna fixa ett plan inom den närmsta timmen.” Jag ger honom en nick och precis innan jag lämnar rummet efter mig kan jag se Joelle som kommer ut från badrummet med endast en handduk virad runt sig, och jag blir genast påmind om när jag kom in i Maddisons rum när hon endast stod med en handduk virad runt sin nakna kropp. Jag biter mig i läppen av tanken. Damn that body.
Mina fötter rör sig snabbt under mig när jag skyndar mig nerför trappan. Jag drar på mig min skinnjacka i farten innan jag fortsätter ut till min bil.

 

Handflatorna på mig börjar producera handsvett och jag torkar dem nervöst på mina byxben. Snälla bli inte arg på mig, ber jag tyst och hoppas att det ska fungera. Utan att knacka – som en normal människa – kliver jag in precis som om det vore mitt eget hem. Jag hittar Joelle i vardagsrummet, men Maddison syns inte till.
”Vart är Maddison?” slänger jag ur mig som en hälsning och Joelle byter blicken från teven till mig.
”Hej på dig också.” hälsar hon sarkastiskt innan hon nickar mot övervåningen. Innan hon hinner uttala något annat ord är jag på väg uppför trappan med hjärtat bankandes som aldrig förr. Musik hörs från Maddisons rum och så fort hennes figur når mitt synfält kan jag inte stoppa leendet på mina läppar. Hon står och dansar till musiken, helt care-free, som om det inte finns ett enda problem i hela världen. Om det ändå vore så, vilken drömvärld vi skulle leva i.
Hon gör en snurr i dansen och slutar tvärt när hon får syn på mig. Hon blinkar chockat, som för att se så att jag verkligen är här och inte något hon inbillar sig. Hon öppnar munnen för att säga något men jag är snabbt där och pressar ett finger mot hennes läppar för att hindra henne från att göra så.
”Jag skulle gärna fortsätta se på när den där sexiga kroppen fortsätter dansa, dock var det inte det jag kom för.” En lätt rodnad sprider sig över hennes kinder och hon vänder bort huvudet. Jag vrider försiktigt tillbaka det så att jag kan se in i hennes ögon och för en stund låter jag mig själv drunkna i hennes chokladbruna irisar innan jag måste ta mig tillbaka till verkligheten och anledningen varför jag är här. Hennes ögon får genast en orolig dimma över sig och jag fuktar mina läppar. ”Jag måste berätta en sak, och”, jag pausar och hon biter sig i läppen. ”du kommer antagligen bli arg på mig.”
En rynka bildas mellan hennes ögonbryn. Fjäderlätt drar hon sina fingrar över min nacke, vilket sänder stötar genom hela min kropp. ”Berätta.” viskar hon med läpparna endast några centimeter från min och jag finner det plötsligt hårt att andas.
”Las Vegas.” slänger jag ur mig och rynkan gräver sig djupare i hennes hud. ”Jag måste åka till Vegas.” förtydligar jag det. ”eller så kommer vi förlora en massa pengar.” fortsätter jag i hopp om att hon ska förstå att jag inte har ett val.” Hennes fingrar fortsätter över min hud, till min kind och mitt nackhår reser sig.
Hon ser tankspritt på mig och jag rullar in min underläpp. ”Ta mig med dig då.” föreslår hon med ett hoppfullt leende. Tanken får fjärilar – fucking fjärilar – att spridas i min mage och ett leende att breda ut sig över mina läppar. Kanske skulle inte det vara en sådan dålig idé.
”Vegas är det då baby. Packa väskan.


Som jag skrev på Insta har jag varit i Romme och åkt skidor, därav anledningen till förseningen. Har jätteont i ungefär hela kroppen så kommer nog få en god natts sömn.
Så i nästa kapitel kommer dem befinna sig i Vegas, vad tycker ni om det och vad tror ni kommer hända? Jag kan garantera er att det inte kommer bli någon Jaddison-drama - som jag lovat i dem närmsta kapilena - medan jag samtidigt kan lova att det kommer hända en hel del annat.


29 - BURNING DESIRE

COLLAGE KOMMER
 
Ett slag i hans mage, sedan ännu ett. Han slutar inte förrän Jason knappt kan stå på sina ben igen. Och då placerar han ett slag på hans näsa innan han kliver bakåt och låter Jasons kropp sjunka ner på asfalten.
”Du är ett monster.” hostar han och kippar efter luft.
”Om jag är ett monster, vad är du då?” flinar Justin elakt, maliciöst, hjärtlöst. Men sedan blixtrar ilskan till i hans ögon igen och flinet är borta med vinden. Han böjer sig till Jasons nivå och lutar huvudet åt sidan medan han talar mellan spända käkar. ”Om du någonsin igen sätter en fot i Stratford igen tänker jag inte bara döda dig, utan jag kommer tortera dig tills du ber mig att sluta på dina bara knän. Sen tänker jag bränna dig levandes, och jag kommer hela tiden njuta av det.” Med ett sista slag mot Jasons kind reser han sig upp och trampar medvetet på Jasons fingrar när han börjar gå därifrån. Smärtan är så stor att inga ljus lämnar Jasons strupe. ”Ha kul med dina skador, McCann.” vinkar han och blinkar med ena ögat innan han kliver därifrån precis som om han inte precis lämnat skador över hela Jasons kropp.

Vinden vener runt mitt huvud och meddelar att all sommarvärme är borta och istället är hösten här. Springturen jag tagit den här morgonen har inte alls varit till någon nytta eftersom att alla tankarna jag vill undvika kommer tillbaka till mitt huvud när min kropp når hit – huset där jag bor. Sakta och med luften kvar i lungorna stegar jag uppför stentrappan till den vita dörren. Värmen träffar mig som en våg när jag kommer in, men trots det fyller kylan mig – kylan som inte har något alls att göra med den kalla luften, utan något helt annat. När jackan är av och skorna ligger slarvigt på golvet letar jag upp Joelle som sitter i köket med sin MacBook framför henne. Hon ler milt mig när hon får syn på mig, och Lane som står bakom henne hälsar med en nick.
”Någon väntar på dig i ditt rum.” informerar Joelle mig och så fort skinnjackan jag fått en skymt på i hallen krossar min hjärna vet jag vem det är. Min första tanke är att springa iväg som en rädd hund med svansen mellan benen, men det skulle inte leda till något bra. Jag måste stå stark kvar med fötterna på jorden och hjärnan i huvudet. Så fort mina fötter tagit sig upp för den långa trappan – dock var den inte lång nog för att jag skulle hinna förbereda mig – tar jag ett djupt andetag innan jag låter luften pysa ut mellan mina läppar och min kropp slappnar av.
Jag vill inte vara arg på honom men samtidigt vill jag inte att han ska tro att han kan köra över mig hursomhelst utan konsekvenser. Jag är inte en person som gör som alla andra vill och säger att jag ska göra. Det är därför jag rymde undan min far, för det var just det jag inte ville, och fortfarande inte vill vara. Rymma kanske är fegt, men det är starkare än att vara kvar och långsamt låta Joseph slakta min själ. Så därför trotsar jag mig själv och mina tankar och tar steg efter steg uppför trappan.  Precis innan mina fötter krossar gränsen till mitt rum kommer jag på vad jag lämnade öppet i mitt rum innan jag försvann imorse. Justins blick möter min såfort jag stiger in i rummet och han reser sig upp från sin position på sängen. Nyfikenheten pyser inom mig, som en vulkan som just är på väg att få ett utbrott tillsammans med min ilska och besvikenhet. Tillsammans är dem snart på väg att sprängas. Trots att han står där går jag bara förbi honom och ignorerar hans närvaro.
En hög suck lämnar hans läppar. ”Tänker du ge mig den kalla handen?”
”Jag sa att jag inte skulle vänta på dig, jag tänker hålla mitt löfte.” Hans ansiktsuttryck faller och jag måste bita mig i läppen för att säga något jag senare kommer få ångra.
”Snälla, var inte såhär.” ber han och inte bara med hans röst, utan också med ögonen. Och hans ögon är min svaghet så jag måste titta bort för att inte dras med.
”Jag är inte som någonting.” svarar jag utan några som helst känslor hörbara i min röst.
”Jag förstår att du är arg på mig – lita på mina ord, det är jag också – men snälla, låtsats inte som om jag inte finns. Vadsomhelst, men inte det.”
Jag vänder mig hastigt om så att mitt hår flyger runt mig.  ”Du vill att jag ska skrika på dig, hur galen, hur fullkomligt vansinnig du gör mig? Du får mig att vilja skrika på dig, och sen får du mig att känna precis det motsatta. Jag vet inte ens om du vet hur hårt jag har fallit för dig, och ena dagen får du mig att ångra det, medan andra dagen får du mig att tro att det var rätt beslut. Du gör min värld uppochner, bokstavligt. Jag vet inte ens vad som är upp och ner, eller vänster och höger längre.”

 ”You want me to scream at you, how crazy, how completly insane you make me?”
 
Allting kommer ut på en och samma gång, i ett rabblande som orsakar att jag knappt kan andas. Innan jag hinner inse vad som händer är hans läppar mot mina och hans händer på mina kinder, och han kysser mig på det sättet han alltid gör. Hans läppar är lika mjuka mot mina som dem alltid är och en elektrisk känsla skjuter genom min kropp och sätter allt inom mig i någon slags eld som endast han kan släcka. Hans hand vandrar ner till min midja medan den andra tar den andra vägen längs min rygg och sen plötsligt är hans händer på min rumpa och mina ben runt hans höft. Jag är så inne i kyssen att jag inte märker när han går fram förrän min rygg träffar den mjuka madrassen och han placerar sig över mig med armarna på vardera sida för att stödja sin kroppsvikt mot dem. När luften inte längre finns kvar i mina lungor måste jag – mot min vilja – sära mina läppar från hans. Skrattet växer sig i mitt bröst innan det bubblar upp i min hals och försvinner ut genom mina läppar till den punkt där jag inte kan sluta. Jag vet inte vad jag skratta åt, kanske är jag bara så oerhört lycklig. Ett leende sprider sig över Justins läppar och jag kan inte annat än att skratta ännu mer.
”Åh gud, jag älskar ditt skratt.” mumlar han, mer för sig själv än för mig. ”Det är som en änglasång.” Jag slutar för att titta in i hans elektriska ögon och han placerar mjukt en tumme mot min underläpp. Jag slutar andas för en stund, helt tagen av hans det han gör. Hans blick vandrar till mina läppar och han fuktar sina med sin tunga innan han sakta böjer sig ner för att smeka sina läppar mot mina. Jag ligger helt stilla, för paralyserad för att göra något. Min bröstkorg åker sakta upp och ner när jag andas, för rädd för att andas snabbare i fall att det kommer skrämma honom. Jag vet att det inte kommer det, men ändå vågar jag knappt andas. Hans läppar är mot mina, men ändå inte, och vetskapen om det får mitt hjärta och rusa, banka hårt inom mig.
När han pressar sina läppar helt mot mina känns det som om det kommer banka sönder mina revben. Först är hans läppar mjuka och försiktiga mot mina – som de var innan – sen är dem ivriga och mer framåtgångna, som om han låter sig själv smaka mer på mina läppar. Och jag kan känna när känslan pulserar genom hela min kropp. Lust. Det är vad jag känner för honom, men jag vet att det är alldeles för tidigt. Eller inte. För att vara ärlig vet jag inte mycket, mer än att han gör så att jag känner mig snurrig och tar andan ur mig när han tittar på mig, ännu mer när hans läppar är mot mina. Det skulle inte vara första gången jag gör det, men jag vet att det skulle vara annorlunda. Annorlunda på ett bra sätt. Men det är troligen alldeles för tidigt, och en annan sak jag vet är att jag inte kan lita på mig själv i hans närhet, för det är bara den effekten han har på mig. Han är som min drog – jag är beroende av honom samtidigt som han får mig att känna mig snurrig och som om min hjärna är full av någon slags dimma som hindrar mig från att tänka klart, vilket är precis som en drog. Han är min drog.

Sista minuter - as always. Ni kommer få erat rainbows and unicorns, jag lovar, men ni borde njuta så länge det varar, för jag kan varna er, allt kommer rasa ihop som ett korthus så småningom. Än så länge kan ni vara lugna, men sen kommer ni få hålla andan för vad som komma skall. *Ondskefullt skratt.*

LÄNKBYTE - JBIEBERSTORRY

 

Vem kunde ana att den perfekta flickan kunde bli en del av det mörka och farliga? Vem kunde ana att hon någonsin kunde falla för den playern? Och vem kunde någonsin tänka sig att Justin Bieber kunde falla i sån djup kärlek att han kunde offra för den? Eller är det bara en inbildning?

 

Tycker ni borde klicka er in på den här novellen och läsa hennes novell. Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen!


Missa inte kapitel 28 här under ↓


28 - KEEPING PROMISES

 Fotsteg hörs bakom mig när han följer efter. ”Du kan inte hem!” fortsätter han i ett desperat försök att få min uppmärksamhet.  ”Det är i mitten av natten, för i helvete.”
Jag vänder mig om i en rörelse. ”Varför bryr du dig? Bara låt mig vara.”  Han suckar och öppnar munnen för säga något men jag vänder ryggen mot honom igen. Mina ben fortsätter och nattkylan sluter sig kring mig som ett täcke, tar bort all värme som finns kvar i min kropp.
Mina tankar vandrar, till ställen där jag inte vill att dem ska vara, men ändå kan jag inte stoppa dem.
Jag gissar att kärlek inte är något som passar in i den här livsstilen. Men utan kärlek är det tomt, något jag inte upptäckte förrän Justin snubblade in i mitt liv. Den kalla vinden blåser i mina ögon, och tårar bildas i min ögonvrå. När dem sakta börjar vandra nerför min kind torkar jag inte bort dem utan låter dem rinna, låter dem vinna.
Jag gråter aldrig, så det måste vara vinden. Det är i alla fall vad jag intalar mig själv, men innerst inne vet jag sanningen. Den kalla hårda sanningen att jag gråter över något som inte borde gråtas över. Och det berättar bara för mig att känslorna jag har för Justin har sina rötter längre ner än jag någonsin kunnat ana.

Signal efter signal går fram tills jag kommer till samma röstbrevlåda igen. Med en suck slänger jag mobilen på sätet bredvid mig innan jag frustrerat drar en hand genom mitt hår. Bilen rullar fram i tystnad, och jag trycker på gasen för att öka farten i någon sorts metod för att få ut all min frustration på mig själv. Att säga att jag är osmart skulle vara en underdrift. Sakta kan jag se mätaren gå upp från 90 km/h till 120 km/h. Mobilen bredvid mig börjar tjuta i en hemsk ton som meddelar ett inkommande samtal och jag rycker nästan till i mitt säte. Jag gör en mental anteckning att byta ringsignalen innan jag drar tummen över skärmen för att svara utan att kolla vem som ringer.
”Justin”, svarar jag enkelt och låter sakta bilen ta sin normala fart vid nittio.
Ett andetag hörs i andra änden. ”Du är en skithög.” Maddison.
Hjärtat gör en dubbelvolt i bröstet och jag måste påminna mig själv om att jag sitter framför en ratt. Min hjärna börjar bearbeta en mening där jag uttrycker allt jag vill säga på samma gång men den blåser bort lika lätt som en fjäder i vinden. ”Jag vet.” svarar jag bara istället och slickar mig om läpparna.
”Och jag hatar dig.”
”Jag gissade på det.” Avfarten jag ska av på hamnar i mitt synfält och jag saktar ner, innan jag kör av. Nästan där. En del av mig vill fortsätta samtalet medan en annan vill göra det jag kommit hit för att göra – placera mina avtryck på Jason McCann.
Jag tar ett djupt andetag. ”Jag vill inget annat än och prata, tro mig, men jag m–”
”måste gå. Det överraskar mig inte.” avbryter hon mig och jag pressar frustrerat bak huvudet i bilsätet. Med ett klick avbryts samtalet och jag slänger oförsiktigt min svarta iPhone på sätet bredvid.
Hon är envis som en åsna och det får mig att bli galen. Jag vet att hon kommer – är förmodligen redan det– vara förbannad på mig och att jag inte kommer kunna hantera det, men för stunden trycker jag bort den och pressar fram sidan av mig ingen någonsin skulle vilja se.

Ingens perspektiv:

Den svarta Range Roverns som är känd som Justins kör upp på motellets parkering. Precis i tid stegar Jason McCann ut från hotellet, med huvudet högt och det lilla flinet på hans läppar. Hans steg ekar över den rätt så tomma parkeringen när han går över den, mot hans bil som står en bit ifrån. När han nått sin destination låser han upp bilen innan han kastar in sin väska i framsätet. När han vänder sig igen står Justin där med ett flin placerat på hans läppar.
”Jag sa att jag skulle hitta dig, motherfucker. Jag håller alltid mina löften, tillskillnad från dig.” Justins röst är full av hat och han tar ett steg närmare Jason. ”Har jag fortfarande inte lärt dig att inte leka med mig McCann? Jag kanske borde lära dig en läxa.” flinar Justin och tar ännu ett steg mot Jason. Trots all ilska som speglas i Justins ögon tar Jason inte ett steg bak. Justins bröst höjs snabbt när han andas på grund av allt hat och ilska. Det är som att det inte får plats i hans kropp.
Det är svårt att få Jason McCann att känna rädsla, speciellt eftersom att han inte känner särskilt mycket, men när han tittar genom Justins nästan svarta ögon som är fulla med raseri är det just det Jason känner; rädsla, ochdet är ingen känsla han gillar. Justin griper tag om Jasons tröja och trycker upp honom mot hans bil. Hans händer hittar sin väg runt Jasons hals och Justin kan bokstavligen känna raseriet pumpa i kroppen tillsammans med hans blod.
”Du är en jävla skithög.” 
”Det är inte vad din syster sa när jag knullade henne igårkväll.” flinar Jason och Justin stelnar till.
”Vad fan sa du?” ryter Justin med ilskan kokande i blodet.
Jason flinar; han har träffat en svag fläck. ”Jag sa, det var inte vad din kära syster sa när jag knullade henne igårkväll. Du kanske borde kolla hörseln Bieber.” Ilskan hittar sin väg upp till Justins händer och han trycker ännu hårdare runt Jasons hals. Hans ansikte blir rödare, och han får inte ner någon luft i strupen. Men Justin tänker inte göra det så lätt för honom; han ska få lida, för ingen sviker Justin Bieber utan att betala för det. Hans grepp lossnar sakta och Jason drar genast ner ny luft i strupen. Mycket mer än så hinner han inte göra innan en knoge träffar hans käke och sedan ett knä mot hans mage. Justin använder så pass mycket styrka att Jason spottar blod. Innan Jason hinner återhämta sig för att slå tillbaka träffar ännu ett slag honom, den här gången vid näsan. Slaget är däremot inte så hårt så att näsan bryts, men Justin skulle gott och väl kunnat göra det och båda är medvetna om det. ”Vill du fortfarande jävlas, McCann?” Han uttalar hans namn med smuts, som om det är äckligt att ens uttala det. Hans röst är kall, mörk, isig på ett sätt ingen annan har hört förr. Det sänder en rysning längs Jasons ryggrad. Ett slag i hans mage, sedan ännu ett. Han slutar inte förrän Jason knappt kan stå på sina ben igen. Och då placerar han ett slag på hans näsa innan han kliver bakåt och låter Jasons kropp sjunka ner på asfalten.
”Du är ett monster.” hostar han och kippar efter luft.
”Om jag är ett monster, vad är du då?” flinar Justin elakt, maliciöst, hjärtlöst. Men sedan blixtrar ilskan till i hans ögon igen och flinet är borta med vinden. Han böjer sig till Jasons nivå och lutar huvudet åt sidan medan han talar mellan spända käkar. ”Om du någonsin igen sätter en fot i Stratford igen tänker jag inte bara döda dig, utan jag kommer tortera dig tills du ber mig att sluta på dina bara knän. Sen tänker jag bränna dig levandes, och jag kommer hela tiden njuta av det.” Med ett sista slag mot Jasons kind reser han sig upp och trampar medvetet på Jasons fingrar med sina svarta supras när han börjar gå därifrån. Smärtan är så stor att inga ljud lämnar Jasons strupe. ”Ha kul med dina skador, McCann.” vinkar han och blinkar med ena ögat innan han kliver därifrån precis som om han inte precis lämnat skador över hela Jasons kropp.


Kortare än vanligt, men det får ni stå ut med eftersom att det här kapitlet kom ut tidigare än vad det egentligen skulle ha gjort. Nu fick ni se en helt annan sida av Justin - den kalla, mörka sidan. Var det någon som trodde att han faktiskt skulle döda Jason?


27 - THE COLD HARD TRUTH

 Han suckar. ”Snälla sluta vara arg på mig. Förlåt.” Han tar prövande ett steg mot mig. ”Skulle du förlåta mig om jag frågade om du ville bli min flickvän?” Frågan fångar mig på sängen och tar andan ur halsen på mig. Han ler pojkaktigt mot mig och jag kan känna alla fjärilarna vakna till liv på samma gång, lämnandes mig med en mage full av galna fjärilar. Min hjärna skriker åt mig att fortsätta hålla den arga sidan av mig uppe, medan mitt hjärta skriker åt mig att smälta i hans armar. Mitt hjärta skriker högre. Ett fånigt leende sprider sig på mina läppar, som sedan smittar av sig till hans läppar. ”Är det ett ja?”
”Ja.” Och sen är hans läppar mot mina, mjuka och fuktiga och det känns som om mina ben kommer vika sig under mig. Han för sakta upp sin hand till mitt ansikte för att smeka min kind och lycka bubblar inom mig. Det är exakt det här jag vill.

Låda efter låda bärs ut från det gamla lagerhuset och in i de två Range Roverna som står parkerade på den stora grusplanen. Lådorna jag lärt mig det ligger droger – något som faktiskt inte överraskar mig – och även filer med information i. Den ståtliga fullmånen står högt upp på himlen och lyser upp våra ansikten medan vi går fram och tillbaka mellan lagerhuset och lastar ut lådorna in i bilarna. Inne i lagerhuset är det mörkt och dunkelt, och det luktar fukt.
”Shit”, utbrister Justin bredvid och min blick hamnar på det framför honom. Röda siffror som tickar ner från 45 sekunder syns tydligt och min hjärna processerar snabbt vad det är. En bomb. Panik börjar vakna upp inom mig och innan jag hinner reagera har Justin greppat tag om min handled och börjat dra mig mot utgången. ”Joelle! Dwayne!” skriker han varnande och dem hör genast varningstonen i hans röst. Dem släpper det dem håller i innan dem rusar ut ur byggnaden tillsammans med oss. Jag snubblar vid utgången och min kropp faller till marken. Trots smärtan som ilar genom mina knän trycker jag mig snabbt upp med hjälp av mina händer och tar Justins hand, innan vi så snabbt våra fötter bär oss skyndar oss så långt bort från byggnaden som möjligt. Ett högt, sprängande ljud skär genom luften som ett ljud jag aldrig hört förut. Det enda vi kan göra är att se stället sprängas mitt framför ögonen på oss. Min bröstkorg höjs upp och ner i ett ojämnt tempo och blodet pumpar snabbt genom mina ådror tillsammans med mitt hjärta, både på grund av att vi sprungit och på grund av ruset jag fått av spänningen. Jag möter Justins blick och trots förutsättningarna rusar ett hav av bubblande lycka genom mig. Allt finns i hans bruna ögon – oro, ilska, kärlek, och sen något lockande, nästan förföriskt tillsammans med något annat jag inte kan sätta fingret på vad det är. Jag har alltid tyckt att någons ögon är vägen tills någons själ och alla dolda känslor.
”Är du okej?” frågar han med oro som döljer sig i hans ord. Jag nickar.
”Mhm, jag mår bra.”
”Kom här.” han håller ut sin hand mot mig och när jag tar den drar han mig närmare honom. ”Du blöder.” Förvånat höjer jag handen till pannan, och alldeles riktigt där hittar jag något blött och kladdigt och när jag trycker skjuter smärta genom min panna. Jag gör en grimas och han pressar bort min hand. ”Rör inte.”
Jag kan urskilja smuts på hans vita tröja trots mörkret, och hans jeans hänger ovanligt löst på hans höft. Som om han upptäckt min blick drar han upp sina byxor, tillräckligt mycket för att dem inte ska falla ner, men man kan fortfarande se kanten på hans boxers.
Resterna av lagerhuset står i lågor efter explosionen. Jag kan fortfarande inte förstå vad som nyss hänt.
”Jag ringer Asher, så fixar han det här.” informerar Dwayne och Justin ger honom en nick. Jag har ingen aning om vem Asher är, men antagligen någon av alla kontakter.  
”Kom igen”, säger Justin mjukt och tar min hand innan han leder mig till hans Range Rover. Han öppnar passagerardörren åt mig och jag hoppar in. Han joggar över till förarsätet och nästa sak jag är medveten om är att bilen börjar rulla ut från området.

 

Jag sätter mig ner på toasitsen och Justin börjar tvätta mitt sår. Min hjärna snurrar och arbetar i ett försök att lista ut nattens händelser, pussla ihop alla bitar medan Justin tvättar mitt sår. Någon placerade, uppenbarligen, ut bomben. Jag antar att personen som gjorde det lurade oss och nu är han säkert på vägen, flera mil bort från Stratford. Något säger mig att det fortfarande inte kommer hindra Justin från att söka hämnd.
”Du vet, för några veckor sen var det tvärtom.” anmärker Justin och jag vet exakt vad han syftar på. Han slickar sig om läpparna och fortsätter. Ingen av oss säger något, men jag kan känna ilskan utstrålas från hans kropp – både från hans spända käke, men även från hans kroppsspråk. När mitt sår är rent från all smuts och allt utsmetat blod inte längre finns kvar i mitt ansikte slänger han de blodröda bomullstussarna i en soptunna alldeles intill toaletten. Han fortsätter ut från badrummet och jag reser på mig för att följa efter utan att titta mig i spegeln för att se resultatet. Han har fortfarande på sig jackan – något jag inte upptäckte förut – och det är när han greppar tag om sina bilnycklar som jag förstår det uppenbara; han tänker inte stanna, och det är ganska självklart vart han ska. Ändå ställer jag frågan.
”Vart ska du?”
”Spelar det någon roll?” Han snurrar bilnycklarna runt fingrarna, leker med den i sin hand. ”Dwayne skjutsar dig hem.” 
”Jag klarar mig själv.” Jag fuktar mina läppar. ”Förvänta dig inte att jag ska vänta på att din röv ska komma tillbaka.”
”Det tänker jag inte.” Och det känns som ett sylvasst rakblad rakt i hjärtat. Jag biter mig i tungan och innan han hinner säga något mer vänder jag mig om och rusar ut från hans rum och nerför trappan. Helst av allt skulle jag vilja smälla igen dörren efter mig, men jag vill inte attrahera uppmärksamhet från någon annan. Dock tror jag det är ganska omöjligt vid den här punkten. Den kalla luften träffar mig i ansiktet när jag sätter foten utanför tröskeln och vinden blåser i mitt mörka hår. Mina skosulor låter mot marken när jag skyndar mig över asfalten och vidare ut på vägen. Att gå hela vägen till huset kanske inte är en sån bra idé, men ilskan är alldeles för stark för att ifrågasättas.  Dessutom skulle jag kunna ringa Liam eller någon för att hämta mig. Den tanken slås sönder när jag kommer på att min mobil ligger kvar i Justins rum.
”Maddison!” ropar Justin bakom mig men jag fortsätter gå och stänger ute honom. Fotsteg hörs bakom mig när han följer efter. ”Du kan inte hem!” fortsätter han i ett desperat försök att få min uppmärksamhet.  ”Det är i mitten av natten, för i helvete.”
Jag vänder mig om i en rörelse. ”Varför bryr du dig? Bara låt mig vara.”  Han suckar och öppnar munnen för säga något men jag vänder ryggen mot honom igen. Mina ben fortsätter och nattkylan sluter sig kring mig som ett täcke, tar bort all värme som finns kvar i min kropp.
Mina tankar vandrar, till ställen där jag inte vill att dem ska vara, men ändå kan jag inte stoppa dem.
Jag gissar att kärlek inte är något som passar in i den här livsstilen. Men utan kärlek är det tomt, något jag inte upptäckte förrän Justin snubblade in i mitt liv. Den kalla vinden blåser i mina ögon, och tårar bildas i min ögonvrå. När dem sakta börjar vandra nerför min kind torkar jag inte bort dem utan låter dem rinna, låter dem vinna.
Jag gråter aldrig, så det måste vara vinden. Det är i alla fall vad jag intalar mig själv, men innerst inne vet jag sanningen. Den kalla hårda sanningen att jag gråter över något som inte borde gråtas över. Och det berättar bara för mig att känslorna jag har för Justin har sina rötter längre ner än jag någonsin kunnat ana.


Drama, drama och ännu mer drama. Explosion - Jasons verk. Sen Jaddisonbråk. Förväntar er inte nu att det ska vara peace and mind, för det kommer det absolut inte vara (och då menar jag både mellan Jadisson och även gängkriget). Det här skulle man kunna säga att det är en liten inblick på vad som komma skall, så allt jag kan varna er om är att sätt fast säkerhetsbältena för det kommer bli en tuff åktur, det kan jag lova.
Så, vad tror ni Justin kommer att göra med Jason?

 

28 och 29 är i princip redan klara, så kommentera bäst nu så kommer kapitlet upp så snabbt som möjligt