9 - IF ONLY TIME COULD STOP

Precis när jag är klar kommer Joelle in i mitt rum, i ungefär samma outfit som jag.
”Vill du kolla på film, med mig? Och typ ha en mysdag?” erbjuder hon.
Jag nickar, ”Det låter toppen. Precis vad jag känner för.” Hon ler och försvinner ut från rummet. Jag tar min mobil innan jag följer efter in i hennes rum där hon redan råddat upp med en massa kuddar och onyttigheter. Ett stort leende sprider sig på mina läppar och jag tar plats i hennes stora säng. ”Romantiskt komedi eller skräckis?” frågar Joelle fundersamt, osäker på vilken hon vill titta på.
”Först romantisk komedi, sedan skräckis.” bestämmer jag och Joelle nickar nöjt över mitt beslut. Hon kryper upp bredvid mig, och vi spenderar resten av dagen med att titta på filmer och svulla i oss en massa onyttigt. 


“Har du någonsin hållit i en pistol?” Shane kollar frågandes på mig och tar fram en svart, alldeles glansig pistol. Ett klickande hörs, ett ljud som fastställer att han har lossat på säkringen.
“ja”, svarar jag och det hemska minnet letar sig in i mitt huvud. “Jag har till och med använt en.”  
“Bra, då vet du hur man gör.” Han räcker fram den svarta pistolen åt mig och jag tar den utan att tveka. Imorse när han meddelat att vi skulle ut och träna idag trodde jag att han menade att han skulle lära mig fler tekniker på att slåss, eller något annat liknande. Inte skjuta med en pistol. Jag hade blivit jätteöverraskad när vi kom fram till en skjutbana mitt i ingenstans, eftersom att han vägrat berätta vad vi skulle göra i bilen på vägen hit.
Shane ställer sig bakom mig, så nära att jag kan känna hans mage mot min rygg. “Sikta”, befaller han och jag lyfter pistolen. “Koncentrera dig.” Jag blundar med ena ögat och försöker förutse vart kulan kommer hamna. Siktar. Första gången jag gjorde det här hade jag stått tio meter bort från pricktavlan, nu är det mycket längre bort än så. Kanske tjugo, trettio meter. ”Skjut.” Min hand är stadig, och jag trycker ner avtryckaren med mitt pekfinger. Ett högt ljud hörs, och kulan avskottas. Miss. “Försök igen.” En lätt suck lämnar mina läppar och jag siktar igen, försöker koncentrera mig. Skjuter igen. Miss. “En gång till.” Jag siktar, koncentrerar mig, och skjuter. Samma process igen, samma resultat, miss.
“Det här går inte”, suckar jag och sänker pistolen.
“Du kommer ingenstans om du ger upp. Försök igen, och den här gången föreställer du dig att det är en person du ska skjuta, och om du missar dör du.” Hans ord sjunker och jag lyfter pistolen igen och föreställer mig, precis som han sa, att det är en person jag ska skjuta. Träffa, annars dör du. Mina instinkter tar över mig och med säkerhet trycker jag på knappen som avlossar skottet. Träff. “Bra, nu gör samma sak igen.” Jag suckar men gör som han säger, då jag inte har så mycket annat till val. Sikta, skjuta, träff. Sikta, skjuta, träff. Sikta, skjuta, miss. Det hela går som i en lång cirkel, till kulorna tar slut. Men Shane sätter snabbt i nya och cirkeln börjar igen, och verkar aldrig ta slut.
“Jag kommer inte lära mig något om jag ska stå och skjuta på samma sak om och om igen.” utbrister jag till slut, då mitt tålamod tagit slut.
“Om du kan träffa tio gånger i rad gör vi något annat”, Jag ler glatt då jag lätt skulle kunna göra det, när han tillägger, ”mitt i prick, på punkten i mitten.” Leendet försvinner och mina axlar sjunker.
“Fem?” försöker jag resonera och ger honom min mest bedjande blick.
“Tio.”
“Fem.”
“Tio.”
“Sju?”
“Fine, sju.” Jag ler glatt, nöjd över att i alla fall ha sänkt det lite. Jag höjer pistolen och siktar. Skjuter. Jag träffar mitt i prick och hoppas att jag ska träffa de andra sex också. När jag träffat två gånger till, missar jag och tvingas börja om igen. Efter att ha börjat om flera gånger, är jag äntligen på mitt sjunde försök. Spänt skjuter jag iväg kulan, och ber till gud att den ska träffa så jag slipper göra det här långtråkiga. Mitt hjärta dunkar hårt i bröstet när jag väntar på resultatet.
“Miss.” säger Shane och jag gapar.
“Det var det ju inte alls det!” tjuter jag.
“Jo det var det. Kulan träffade två centimeter från punkten.”
Jag lägger armarna i kors över bröstet, redo för en fight, “Och det kan du se ända härifrån? Det var inte alls en miss. Och vem bryr sig om det var två fucking centimeter?”
“Nära skjuter ingen hare. Tänkt dig att du skjuter en fiende, och missar med två centimeter. Han hinner skjuta dig innan du ens hinner tänka.”
“Därför siktar man mitt i pannan, då två centimeter inte spelar någon roll. Kulan hamnar fortfarande i skallen.” Jag flinar överlägset och Shane skakar på huvudet, men jag kan skymta ett leende på hans läppar.
“Om du säger så”, han räcker fram handen och jag lägger varsamt pistolen i hans öppna handflata. “är du hungrig? Vi kan åka förbi och äta någonstans, om du vill.” Jag skakar på huvudet, men vid tanken av mat kurrar min mage, högt, och jag vet att jag inte kommer komma undan. Shane skrockar och böjar gå mot bilen med mig efter sig. Så fort vi båda sitter i bilen rivstartar han den svarta Range Rover:n och vi är framme vid restaurangen på nolltid. Ovanför restaurangen finns en skylt som lyder ”Sandy’s” i rosa, prydliga bokstäver.
“Stratfords bästa käk.” upplyser Shane mig och kliver ut ur bilen.
Inne i restaurangen är det inrett i åttiotalsstil med svartvit rutigt golv, höga stolar längs disken där framme och bås utradade längs väggarna. Shane väljer ett av båsen och genast kommer en blond tjej som visar alldeles för mycket byst fram för att ge oss menyer, samt för att fråga vilken dricka vi vill ha. Hon ler flirtigt mot Shane som ler likadant tillbaka och jag himlar med ögonen.
“Jag slår vad med att hon hamnat i säng med hälften av den här staden.” kan jag inte låta bli att påpeka när hon försvunnit. Shane skrattar och samma tjej kommer tillbaka med drickorna vi beställt.
“Det är ju mer än vad du någonsin kommer–” börjar Shane med skratt i rösten, men hinner inte avsluta meningen.
“Hey!” tjuter jag. “Jag är åtminstonde inte en slampa.” Han skakar på axlarna men hinner inte säga något mer innan samma tjej kommer tillbaka för att ta våra beställningar. På hennes silvriga namnbricka kan jag läsa ”Bridget” och jag flinar inombords. Slampigt namn har hon också. När hon tagit våra beställningar försvinner hon iväg med våra menyer, och jag kan inte undgå att märka de korta shortsen hon har på sig under det rosa förklädet. Shane startar en konversation jag inte har så mycket intresse på men jag har inget annat val än att lyssna på honom. Det är nästan som om han vore en tjej som skvallrar om något hon tycker är helspännande. Därför blir jag lättad när maten äntligen kommer in och jag kan hugga in på min hamburgare. Den är gudomlig och jag vet att han inte skojade när han sa att det är Stratfords bästa mat.
“så du och Bieber, huh?” flinar Shane och jag sätter nästan drickan i halsen. Han tar en pommes frites och kollar undrande på mig, fortfarande med ett stort flin fastklistrat på hans läppar.
“Pfft, vad pratar du om? Vi har träffats typ, två gånger.” nekar jag det. Okej, vi har träffats mer än två gånger, men ändå. Tre för att vara exakt.
“Han har ett öga för dig i alla fall.”
Jag skakar snabbt på huvudet, “har han inte alls.”
“När man pratar om trollen”, flinar Shane och han kollar menande åt det håll ingången är. Jag sväljer och min blick dras automatiskt dit. Ingåendes kommer Dwayne och Justin, båda två med ett flin på läpparna då de redan fått syn på oss. Utan att tveka går de fram till vårt bord, och Shane gör något slags handslag med båda av dem. Dwayne snor en pommes frites från mig och jag blänger på honom.
“Ta bort dina smutsiga fingrar från mitt mat.” muttrar jag.
“Det var trevligt att träffa dig också.” blinkar han mot mig, och jag ler. På något konstigt sätt har Dwayne en energi runt sig som får en att bli glad så fort han är i närheten.
“Ser att du är här för att återställa dig från den tuffa träningen.” flinar Justin och jag öppnar chockat munnen. Shane fnyser.
“Hur visste...” innan jag hinner avsluta meningen har jag listat ut svaret själv.
“Information färdas snabbt.”
“Vi borde skynda oss innan monstret där hemma vaknar till liv.” säger Dwayne. Jag inser genast att det är här för att hämta mat till Beverly.
“Bitch”, slinker det ur mig och inte förrän det är försent inser jag vad jag har sagt.
“Va?” flinar Dwayne, “Hörde inte riktigt det där”,
“Det var inte meningen att du skulle göra det heller. Ska vi gå, jag är mätt.”
Shane flinar och skakar roat på huvudet men han reser sig upp. “Visst”, Shane lämnar ett par dollarsedlar på bordet och när han har sagt hej då till killarna är jag redan vid utgången. Jag är på väg mot bilen när jag får syn på en telefonkiosk en bit härifrån, vid sidan av byggnaden.
Jag tvekar innan jag vänder mig mot Shane med ett ursäktande leende. “Jag kommer snart tillbaka. Jag ska bara…” Jag avslutar inte meningen innan jag skyndar mig mot telefonkiosken. Jag hittar några mynt under gallret, på golvet av telefonkiosken som jag stoppar ner, innan jag slår det alltför välbekanta numret jag kan utantill.
“Jase?” svarar en röst på andra sidan luren och jag kan känna mitt hjärta stanna i brösten när jag hör hans röst.
“Hej, um, det är Maddison.” En chockad tystnar hörs i några sekunder, men det känns mer som timmar.
“M-Maddison?” stammar han. “Är det verkligen du? Vart är du? Du måste komma hem, m-mamma…” hans röst skär sig och jag kan inte stoppa den olidliga smärtan.
“Lyssna Jase. Jag mår bra och jag–” Jag avbryter mig själv och måste ta ett djupt andetag för att inte bryta ihop innan jag fortsätter. “Hur ont det än gör måste du glömma bort att jag någonsin existerat. Och om du inte kan göra det måste du åtminstonde gå vidare. Lova det?” ber jag.
“Jag kan inte Maddison.” Hans röst låter så svag, och jag kan känna gråten i halsen.
“Jag älskar dig Jase, glöm inte det.” innan jag hinner ångra mig lägger jag tillbaka telefonen på sin rätta plats innan jag torkar bort den enstaka tår som letat sig ner för min kind. Trots att jag inte fått sagt allt jag velat säga, spelar det inte längre någon roll. För nu har jag fått mitt hej då, och det är allt jag någonsin velat. Jag tar ett djupt andetag innan jag går bort till bilen där Shane sitter och väntar på mig.
“Är du okej?” frågar han oroligt när jag kommer in i bilen. ”Du ser lite omskakad ut.”
“Det är inget.” försäkrar jag trots att det känns som om allt inom kommer falla isär när som helst. Han säger inget mer, och i tystnad åker vi tillbaka till huset.
När bilen glider upp på uppfarten känner jag mig lite bättre, men jag vet att när jag kommer bli ensam kommer mina tankar hinna ifatt mig och jag kommer övertänka alltihopa.

 

“Vad gör ni här?” frågar jag chockat eftersom att de verkar dyka upp lite när som helst.
“Lane-pojken här, är här för att knulla sin flickvän”, flinar Dwayne och får en smäll i bakhuvudet av Lane. “och jag och Bieber kunde inte låta bli att följa med. Är du inte glad att se oss?” Jag himlar med ögonen med kan inte hindra leende som tar form på mina läppar.
“Alltid ett nöje Castillo.”
“Trodde väl det.” Jag följer efter dem in till köket där Joelle sitter tillsammans med Liam och Tyler. Lane bryr sig inte om de andra utan försvinner direkt bort tillsammans med Joelle och jag kan inte låta bli att undra och Dwayne kanske hade rätt. Alla killar gör något slags handslag innan de hamnar i en konversation som jag som vanligt tycker är tråkigt. Jag smiter undan och först tänker jag gå tillbaka upp men ändrar mig i sista sekund. Istället styr jag stegen mot dörren. Försiktigt för att ingen ska märka öppnar jag dörren och smiter ut för att sätta mig på trappan. Trots att jag var glad för några sekunder sen kommer allt det ledsna fram och jag stoppar det inte. Minne efter minne tillsammans med Jase spelas upp i min hjärna och jag pressar ihop ögonlocken för att trycka undan tårarna. Tårar är för svaga människor, hörs Joseph röst i mitt huvud och jag kan se han skadeglada leende framför mig. Jag öppnar ögonen igen och försöker pressa undan alla känslor. Men de vill komma fram, sjuda på ytan och göra illa mig ännu mer än vad de redan har gjort.
Dörren öppnas och jag tittar upp för att se Justin som förvånat kollar på mig.
“Vad gör du här ute?” undrar han och sätter sig ner på första trappstegen.
“Inget.” suckar jag och drar en hand genom mitt hår.
“Det ser ut som om någon nyss krossat ditt hjärta.” påpekar han och jag skrattar, trots att det inte var ett dugg roligt. “Vad har hänt?” frågar han uppriktigt och jag vänder bort blicken från honom.
“Inget.” upprepar jag. Justin tar fram ett paket cigg och tar fram en cigarett som han placerar mellan läpparna innan han tänder den. Han tar ett bloss av cigaretten, och blåser sedan ut röken som skingrar sig i luften. Jag kan inte låta bli att tycka det är sexigt, precis som hans välmarkerade käkben. “Lyssna, jag är inte bra på den här prat-skiten.” erkänner Justin och ett leende tar plats på mina läppar, “Jag kan inte fatta att jag säger det här, men om du vill prata finns jag här.” En värme sprider sig inom mig, och den där ledsna känslan är borta, i alla fall för stunden, då saknaden av Jase aldrig kommer försvinna bara mildras med tiden.
“Jag vet inte om jag vill prata, men jag skulle behöva en kram.” Justin ger mig en are-you-serious-blick och jag kan inte låta bli att fnissa. “Jag bara skojar Bieber.”
“Bra, för jag är inte bra på kramar heller.” En kall kvällsvind blåser förbi och jag kan inte låta bli att huttra till, något Justin reagerar på. “Fryser du?”
“Nej”, mumlar jag trots att jag gör det. Han går inte på lögnen utan att fimpar cigaretten innan han menande kollar på platsen bredvid sig. Jag tvekar innan jag sakta reser mig upp och sätter mig bredvid honom. I tystnad sitter vi där, och jag kommer på mig själv med att luta mitt huvud mot hans axel. Det här är precis en sån där stund där man önskar att tiden stannar och stunden varar för evigt. 


8 - THESE DAYS ARE NEEDED

 Alkoholen fixar problemen för stunden och just nu är det, det enda som räknas. ”påfyllning?” Utan att vänta på mitt svar häller hon ner mer i mitt glas, och sedan sitt eget. Vi sveper det igen, trots att det inte är en sån bra idé. Men vem bryr sig? 
Alkoholen sprider sig i mitt blod, och jag kan sakta känna medvetandet försvinna iväg, och delar av min hjärna bedövas, samtidigt som mina problem försvinner. När Joelle är på väg att hälla ner ännu mer i mitt glas stoppar jag henne, och tar istället flaskan ur hennes händer för att klunka direkt ur den.
”come on biiiiiiiatch!” skriker jag utan att bry mig om resten av huset som sover, och räcker flaskan till Joelle igen, som gör precis samma sak som jag.
”woah”, skriker hon och ett fnitter lämnar mina läppar. En bubblande, alldeles lycklig känsla sprider sig inom mig och plötsligt står jag dansandes på köksön med Joelle, sjungandes på någon gammal låt. This is life.

En ilande smärta sprider sig upp längst min ryggrad och snart därefter kan jag känna den dunkande huvudvärken. Jag slår sakta upp ögonen och måste kisa eftersom att det är så ljust i rummet. Jag inser att smärtan i ryggen beror den konstiga ställningen jag ligger i, halvt över en sovandes Joelle. Minnesluckor från igår, eller snarare i natt spelas upp i mitt huvud och jag suckar. Men jag kan ändå inte stoppa leendet som sprider sig på mina läppar, eftersom att jag trots allt hade riktigt kul, något jag alltid har med Joelle.
Jag försöker sträcka på mig, men min kropp är så utmattad att jag ramlar ihop i en hög på sängen. Joelle mumlar något i sömnen och jag sluter ögonen. Kanske kan jag somna om. Den idén krossas när Tyler hoppar in i rummet, med munnen full av mat.
”hoppa upp, sleepyheads!” skriker han och jag stönar, medan Joelle fortsätter sova på i sin djupa sömn. ”Kom igen, vakna, innan–”
”Jag är vaken, försvinn ur rummet!” skriker jag och Tyler hoppar till, innan han flinar.
”Det var på tiden. Väck Joelle och kom ner sen. Det är en order.” Han försvinner iväg och jag stönar medan jag försöker gnugga iväg den jobbiga huvudvärken.
”Joelle”, säger jag och skakar om henne, men hon vänder sig bara bort från mig. ”Kom igen Jo, vakna.” försöker jag väcka henne, utan att göra framsteg. ”Kom igen vakna, det brinner!” Hon spärrar upp ögonen och sätter sig chockat upp i sängen.
”Va? Vart? Hjäääääääälp”, utbrister hon och jag kan inte låta bli att skratta. ”du skojar, eller hur?” Jag nickar och hon kastar en kudde på mig innan hon lägger händerna för huvudet. ”var du tvungen? Jag behöver sova.” Hon kollapsar på sängen och sluter ögonen igen. ”bara låt mig sova”, mumlar hon trött.
”Nej, du måste gå upp. Det är en order.”
Jag måste slå mig med en kudde för att hon ens ska reagera. Hon slänger en irriterad blick mot mig innan hon begraver huvudet i kudden. ”Hörde du inte? Det är en order.” En suck lämnar hennes läppar, och hon reser sig upp.
”Fine”, muttrar hon och reser sig upp för att sätta på sig något. Jag är snabb med att dra på mig en hoodie över mitt linne och mjukisshorts innan jag börjar gå neråt.
”Vart är Joelle?” frågar Liam när jag kommer ner.
”Här”, säger Joelle innan jag ens hinner tänka på ett svar.
”Verkar som att ni två hade kul igår.” säger Liam och min blick hamnar på den halvtomma vodkaflaskan. Den får mig att må illa och jag måste sätta en hand över munnen. Shane och Tyler flinar mot oss, och Joelle visar fingret innan hon sätter sig ner med huvudet i händerna i ett försök att stoppa den bultande värken. Jag är inte sen med att sätta mig, och Liam knyter händerna framför sig. Från vad jag har förstått är Liam ”ledaren” i själva gänget, som gör de flesta besluten.
”Okej, låt oss börja då. Jag kan börja med att säga välkommen till Red Bullets, Maddison.” börjar Liam och jag förstår plötsligt varför vi har samlats här. Det är ett möte, mitt första. ”Nu i början kommer du inte få vara med så mycket, då vi kan dra nytta av att hålla dig hemlig.” informerar Liam mig, något som inte är mig emot. Desto längre jag stannar i skuggan och hinner förbereda mig, desto bättre. ”men självklart kommer du få information om vad som händer, och så vidare.” fortsätter Liam att förklara, och jag kommer på mig själv med att nicka. ”Du behöver mycket träning, men jag vet att du har mycket potential. Det kommer inte ta lång tid innan du är lika bra som de bästa.” En sprudlande glädje sprider i mig av hans ord. Aldrig har jag trott att träningen Joseph gav mig var till någon nytta, inte förrän nu. ”jag vet att du kan slåss, eller Joelle vet det.” Det slår mig att det från hela början måste ha varit Joelle som gett den här informationen, något jag inte insett tidigare, trots att det är så uppenbart. ”men jag litar på henne.” tillägger han och jag kastar en blick på Joelle som ler mot mig. ”Träningen börjar så snart som möjligt, och ännu mer information kommer komma med tiden.” Liam blick glider över alla andra i gänget som stått tysta hela tiden innan hans blick återigen hamnar på mig. ”Men först måste vi vara säkra på att du verkligen vill vara med, för när du väl är inne finns det ingen väg ut.”

 

Den gröna skogen susar förbi framför mina ögon när jag springer. Det enda som låter är mina skor mot marken, vindens susande och några fåglar som kvittrar. Sommarvärmen finns fortfarande kvar i luften, men svaga, kalla vindar blåser förbi ibland och påminner om att hösten snart är här. Mina fötter rör sig automatiskt över marken, precis som en naturlig sak. Och det känns skönt.
Tankarna jag så desperat försöker springa bort från börjar komma ikapp mig, och jag ökar på stegen, försöker springa bort från dem igen.
När du väl är inne finns det igen väg ut.
Orden ekar i mitt huvud, om och om igen som en bandspelare som gått sönder och spelar samma sak om och om igen. Men trots osäkerheten min hjärna försöker intala mig att jag har vet jag att jag vill. Det finns inget som kan stoppa mig, och jag ska bli en del av det här. Oavsett vad det kostar. Jag vet att det är farligt, och vad som krävs, men det är spännande och bara tanken får ett annat slags rus att spridas inom mig. Ett rus som inte ens springa kan slå. Och jag vet att ruset kommer göra mig beroende, men för stunden bryr jag mig inte. Inte ett dugg.
En sval vind blåser förbi och får min hud att knottras. Min blick hamnar på en stig som leder in i skogen, och jag stannar. Jag tvekar en stund innan jag försvinner in i skogen, följandes på stigen. Den torra marken är hård, men samtidigt mjuk mot mina fötter och jag ökar farten. Återigen springer jag bort från mina tankar och koncentrerar mig endast på omgivningen runt omkring mig. Känslan av frihet når mig och jag kan känna lyckoruset.
Efter ett tag kommer jag ut på andra sidan av skogen, och jag känner igen mig. Jag är inte särskilt långt borta från huset. Jag saktar ner, och joggar resten av biten, inte ett dugg trött trots att jag borde vara det. Smärtan som ilade i ryggen imorse är borta nu, och istället kan jag bara känna adrenalinet pumpa i mina ådror tillsammans med blodet. När jag sprungit en bit på den tomma landsvägen kan jag skymta huset där framme, inte alls långt bort ifrån mig. Huset som befinner sig mitt i skogen.
När jag kommer in är det första jag gör att klä av mig alla kläder tills de ligger i en hög på golvet och kliva in under den varma duschstrålen. Vattnet sköljer genast bort allt smuts och svett som lyckats samla mig på min hud under dagen. Jag gnuggar in schampo i min hårbotten, innan jag sköljer ur det och tar balsam i mitt hår. Jag smörjer in min kropp i tvål, rakar mig på benen och sköljer mig en sista gång innan jag kliver ur duschen och virar en handduk runt min kropp, nu mycket fräschare än när jag klev in i duschen. Luften utanför badrummet är sval mot min hud och jag skyndar mig att dra på mig kläder för att inte börja frysa. Det blir ett par  mjukisbyxor tillsammans med en hoodie i samma färg. Jag skippar sminket och borstar bara genom håret innan jag snabbfönar det för att det inte ska vara blött. Precis när jag är klar kommer Joelle in i mitt rum, i ungefär samma outfit som jag.
”Vill du kolla på film, med mig? Och typ ha en mysdag?” erbjuder hon.
Jag nickar, ”Det låter toppen. Precis vad jag känner för.” Hon ler och försvinner ut från rummet. Jag tar min mobil innan jag följer efter in i hennes rum där hon redan råddat upp med en massa kuddar och onyttigheter.Ett stort leende sprider sig på mina läppar och jag tar plats i hennes stora säng. ”Romantiskt komedi eller skräckis?” frågar Joelle fundersamt, osäker på vilken hon vill titta på.
”Först romantisk komedi, sedan skräckis.” bestämmer jag och Joelle nickar nöjt över mitt beslut. Hon kryper upp bredvid mig, och vi spenderar resten av dagen med att titta på filmer och svulla i oss en massa onyttigt.


Jättetråkigt, kort och inte alls händelserikt, jag vet. Tyvärr behöv sådana kapitel ibland, så det här är nog mer ett mellankapitel. 


7 - IT TAKES AWAY ALL THE PROBLEMS

 ”Om du fortsätter såhär kiddo, kan du bli någonting stort.” Jag skakar på huvudet och önskar att alla minnen av honom kan försvinna, men tyvärr går dem inte att radera. Det är fast i min hjärna för evigt, oavsett hur mycket jag försöker glömma. 
Men trots att jag hatar honom och hans ord kan en del inom mig inte låta bli att tro på det han sa. Tänk om jag faktiskt kan bli något stort, precis som han har hoppats på? Men i såna fall tänker jag inte göra det enligt hans regler, utan mina egna. 
Jag tar upp min mobil och letar upp kontakten i min mobil jag behöver ringa för att ge mitt svar. 
”Joelle?” svarar någon på andra sidan luren och ett leende sprider sig på mina läppar. 
”Jag är med.”

”Har du inte mer saker?” undrar Joelle chockat och jag skakar på huvudet. ”Varför inte? Jag skulle aldrig kunnat klara mig utan alla mina saker, i alla fall inte mina kläder. Jag menar det här kan ju inte vara hela din garderob, jag skulle aldrig kunnat lämna någon av alla mina jeans, eller tröjor, eller klänningar, eller–”
Jag brister ut i gapskratt eftersom att verkar som en himla typisk sak som hon skulle säga, och Joelle slutar vika in kläder i min nya garderob för att titta på mig. ”Vad? Det är ju sant, jag fattar inte hur du klarade det.” skakar hon på axlarna. 
”När du så gärna vill komma bort, rymma hemifrån tänker du inte på kläderna du lämnar efter dig.” Joelle ser ut att tänka på det ett tag innan hon fortsätter vika in mina kläder, medan jag ligger på sängen och tittar på eftersom att jag är klar med att packa upp det jag skulle packa upp. Joelle är seg, eller så är det jag som är snabb.
”Men ändå.” säger hon tillslut och jag himlar med ögonen. 
”Är du klar snart?” stönar jag och rullar runt i sängen så att jag hamnar på rygg med blicken upp i taket. ”det här börjar bli långtråkigt.” 
”Tålamod babe”, säger hon och jag kan höra flinet i hennes röst. En suck lämnar mina läppar medan jag fortsätter kolla på sprickorna i taket. Där den ena sprickan slutar börjar en annan, och så är det i livet också. För när en dörr stängs, öppnas en annan. Precis som det gjorde för mig. Lyckan i min familj försvann och den enda utvägen var att sticka, och tack vare det beslutet hittade jag hit, till dörren som öppnades. ”vad tänker du på?” frågar Joelle och böjer sig över mig så att jag ser henne uppochner. Ett leende sprider sig på mina läppar, och jag rullar runt så jag hamnar på mage igen. 
”Inget, eller jo, livet typ.” svarar jag och Joelle nickar, och det ser ut som hon vill fråga något mer men låter bli. ”Jag är klar förresten”, jag reser mig snabbt upp, vilket får mig att bli snurrig, ”men du, vi ska liksom ha en liten grillfest med Tigers, och sen tar vi ”informationsmötet” imorgon”, meddelar Joelle och gör citattecken med händerna. ”Så vi borde verkligen börja göra oss i ordning.” Ett exalterat skrik lämnar mina läppar och Joelle fnissar, innan hon sticker in huvudet i min garderob och rotar igenom den, så att ordningen hon nyss gjort förstörs. ”vi måste hitta något riktigt sexig,” säger hon fundersamt, mer till henne än mig. Hon tar fram ett bar vita shorts, men slänger in dem igen, innan hon tar ut ett par slitna jeansshorts. ”De här! Ta på dig dem.” beordrar hon och jag drar av mig jeansen jag har på mig för att lyssna på henne. Shortsen sitter perfekt, och får min rumpa att se större ut. ”perfekt, nu till tröjan.” 
”Men dina kläder då?” undrar jag men Joelle viftar bort det. ”här, prova den här.” hon slänger en tröja till mig, och utan att titta på den drar jag på mig den. ”nej, prova den här istället.” jag himlar med ögonen och drar av mig tröjan innan jag sätter på mig nästa. Sju tröjor senare har Joelle bestämt sig för en rutig skjorta, och både hon och jag är nöjda med resultatet. Joelle har på sig en sommarklänning medan hennes hår hänger över hennes axlar i fina lockar. 
”Ska vi gå ner?” frågar hon och jag nickar. Justin och resten av killarna är redan här, alla med en öl i handen och jag kan genast känna Justins blick på mig, något jag ignorerar. Bitchen – aka Beverly - kastar sig nästan över Justin när hon ser mig och jag måste motstå lusten att himla med ögonen. Joelle hittar genast Lane medan jag sätter mig i soffan bredvid Shane. 
”Lika het som alltid”, blinkar han med ögat, och jag flinar. 
”Måste säga detsamma.” Han flinar stort och tar sedan en klunk av ölen. Min mobil vibrerar i bakfickan och jag tar upp den. En klump bildas i min hals när jag läser namnet som lyser upp på skärmen, och för en sekund stannar hela min värld. Jase. 
Jag kommer snabbt tillbaka till verkligheten och klickar bort samtalet, i hopp om att ingen märkte. Den turen har jag tyvärr inte. 
”Är du okej?” frågar Shane och jag biter mig i läppen. ”Vem var det?”
”ehm, det var bara min bror.” säger jag och hoppas på att han inte ska fråga mer om det. Han nickar och släpper ämnet för att börja prata på om något jag inte ens lyssnar på. Den där gnagande, bitande känslan fyller mig och jag kan inte trycka bort saknaden. För den kommer alltid finnas där, klösandes inom mig, och påminna mig om det liv jag missar.
Min hand hamnar på Maddisons lår, som stelnar under mig, innan hon slappnar av och fortsätter sin konversation med Joelle. Jag fortsätter lyssna på Beverlys tjat om någon fest hon gick på för ett tag sedan och killen hon knullade. Jag kan inte bry mig mindre, men jag låtsas ändå lyssna för att ingen annan ska märka att min hand är någon helt annanstans än vart den borde vara. Mina fingrar smeker löst hennes hud och hon får gåshud. Någonting inom mig tänds, och jag kan nästan känna som små gnistor i mina fingertoppar, men jag hinner knapp känna det innan de är borta igen. En suck lämnar min mun när jag inser att det här inte tar mig någonstans. Hon bryr sig inte om att min hand ligger på hennes lår, och det är något som gör mig helt galen. Därför flyttar jag min hand ännu längre upp, endast för att se hennes reaktion. Hon fortsätter sin konversation med Joelle, men jag vet att hon påverkas. Min hand kryper ännu lite längre upp, innan jag tar bort den och lämnar en kall plats efter mig. 
”någon som vill ha mer öl?” frågar jag och reser mig upp, lämnandes Beverly alldeles själv, ha. Tyler nickar, ett tecken på att han vill ha öl, något jag räcker honom innan jag beger mig in, i hopp om att Maddison följer efter. Jag kan höra fotsteg efter mig, men jag vågar inte vända mig om ifall att det inte är hon. Det är som om hon har någon slags förtrollning på mig, trots att vi knappt ens känner varandra. Men hon är sexig som fan, och hennes rumpa sitter bra i shortsen, det är en sak som är säker. 
”Bra försök, Bieber.” säger någon bakom mig, och jag vänder mig om med ett flin. 

”Nice try, Bieber.” 

Och lika snabbt som hon kom försvinner hon, lämnandes mig att stirra på hennes röv. Även långt efter att hon är försvunnen kollar jag efter henne, även fast jag vet att jag ser ut som ett fån. 
”vad fan gör du Bieber?” flinar Dwayne och jag kommer ur min trans. 
”uh, tänker.”  ljuger jag, och slår mig själv mentalt över att ha kommit på en så kass ursäkt. Ett skratt lämnar hans läppar, och jag har lust att själv skratta, men låter bli.
”Tänker? Sure, whatever makes you sleep at night.” Han försvinner och jag förblir ensam, utan att ha en aning om vad jag ska göra. Jag vill inte gå tillbaka ut till dem andra, där själva ”grillfesten” håller hus, men jag tänker inte stanna kvar här som en idiot. Cigg. 
Mina fötter leder mig automatiskt ut till framsidan och jag fiskar upp mitt cigarettpaket tillsammans med en tändare. Jag placerar en cigg mellan mina läppar och tänder den, innan jag drar ner röken i lungorna, för att några sekunder senare blåsa ut den. Röken sprider sig i luften som ett moln innan den skingrar sig och försvinner, och jag kan redan känna mina nerver slappna av. När det endas finns en liten bit kvar av ciggen kastar jag den på marken och trampar på den med min sko innan jag vänder på klacken och försvinner in igen. 
”Justin!” ropar en pipig röst och jag suckar. ”Justin!” ropar Beverly igen och dyker upp framför mig. ”vart var du? Jag saknade dig.” Jag himlar med ögonen och knuffar bort henne för att gå ut, men hon stoppar mig genom att gripa tag i min handled och sticka in hennes fejkade plastnaglar i min hud. ”Vart ska du? Jag vet något roligare vi kan göra.” Hon biter sig i läppen på ett sätt jag känner igen så väl, och tanken av vad hon kan göra får mina byxor att bli tightare, men samtidigt stretar min hjärna emot. Jag borde inte. Tyvärr är mitt behöv större än kraften min hjärna har. 
”Badrummet. Däruppe. Fem minuter.” Hon nickar glatt och försvinner iväg, nästan skuttandes. 
Där ute hörs glada skratt, men det enda skrattet jag bryr mig om är det som låter lika änglasång. Maddisons. 
”och här komme--” innan Dwayne hinner avsluta sin mening slår jag till honom i bakhuvudet. ”auch, du behöver inte slå bort alla mina hjärnceller.” 
”Nej du har rätt, du behöver dem så korkad som du är.” flinar jag och den här gången är det jag som får en smäll i bakhuvudet. ”jag förtjänade det där.” erkänner jag. 
”damn right bitch.” 
”ni beter er som tjejer.” säger Joelle och våra blickar hamnar på henne. 
”vad pratar du om?” säger jag och Dwayne samtidigt och både Joelle och Maddison himlar med ögonen. Snacka om tjejer. 
Jag blir medveten om att det säkert gått fler än fem minuter nu, så jag försvinner in igen. Sakta tar jag mig uppför trappan, endast för att få Beverly att vänta extra länge, men när jag väl står utanför badrummet sliter jag nästan upp badrummet där Beverly sitter och väntar. Hon reser sig upp när jag kommer in i rummet och hennes hand träffar snart därefter mitt bröst. Hon låser bakom mig innan hon trycker upp min mot dörren, med handen vandrandes extra långsamt nerför min bröstkorg för att göra mig galen. Hennes händer knäpper vant upp mitt bälte och bara några sekunder senare ligger mina byxor i en hög på golvet vid mina fötter. Beverly tar kanten på mina boxers mellan sina fingrar och drar sakta ner dom över mitt stånd innan hon tar min kuk i sin hand och börjar sin magi. 
 
När Justin kommer tillbaka med Beverly efter sig en stund senare kan jag inte låta bli att märka att hans byxor hänger lösare på hans höft och att hans hår är rufsigare än det var innan. Vem som helst skulle kunna lista ut vad de två gjorde. Jag har lust att spy, och kan inte låta bli att känna mig illa till mods, och trots att jag inte vill erkänna det, sårad. Sluta, du har precis träffat honom, han betyder ingenting. 
Frågan är bara om det är sanning eller om det är en lögn, för när han rörde mig förut kunde jag känna ett svagt pirr i magen. Det var svagt, och det försvann lika snabbt som det kom, men jag kunde ändå känna det. Borde det betyda något? Antagligen inte. 
”Jag är sugen på choklad.” utbrister Joelle helt plötsligt och avbryter mig från mina tankar. 
”gå och leta reda på det då.” säger Lane, med ett flin som ska föreställa hånande, vilket orsakar att Joelle till honom i bakhuvud innan hon reser sig upp med klänningen fladdrandes i vinden. 
”Jag vill också ha,” säger jag och reser mig upp.
”Kom då babe,” säger Joelle och får en blick av Lane. Hon lipar bara åt honom innan hon försvinner in med mig efter henne.
Hon letar ett bra tag i skåpen medan jag sitter på bänken och roat kollar på henne.
”behöver du hjälp eller?” frågar jag och Joelle nickar. Jag hoppar ner från bänken, precis när hon hittar tre paket med choklad. Hon försvinner ut från köket, och jag tror att hon ska gå ut igen men hon försvinner uppför trappan och sätter sig högst upp. 
”Kom igen,” säger hon och jag är snabb med att sätta mig bredvid henne. ”Vi ska prata. Tjejprat.” ler hon och jag ler tillbaka. 
”Visst, vad vill du prata?” Hon skakar på axlarna och bryter en bit choklad innan hon ger den till mig, innan hon bryter en bit till sig själv. Hon lutar huvudet åt sidan, tänkandes på vad vi skulle kunna prata om, ”berätta om din familj.” ber hon, och genast hamnar mina tankar på Jase, vilket orsakar att det hugger till av saknad inom mig, något jag försöker dölja. "oj förlåt, jag menade in--”
”Det gör inget.” försäkrar jag henne. ”well, det finns inte så mycket att säga om min far, som inte är mer än en skithög. Min mor heter Miranda, och hon är världens mest älskvärda kvinna som har ett hjärta av guld,” jag pressar ihop läpparna, ”hon förtjänar bättre än Joseph, men hon älskar honom mer än hon borde. Sen har jag en bror som heter Jase. Han är ett år yngre än mig, och om jag ska vara ärlig är det honom jag saknar mest.” erkänner jag. Joelle biter sig i läppen samtidigt som hon nickar. ”Din familj då?” frågar jag.
”Det finns inte mycket att berätta egentligen. Min pappa är en alkolist, min mamma är död och min syster har jag ingen aning om. Jag har ingen kontakt med varken min syster eller far, och min mamma dog när jag var typ fyra. Jag kommer inte ihåg särskilt mycket av henne.” Jag är på väg att säga något när Joelle spänner blicken i mig, ”våga inte säga "jag-är-så-ledsen" för det betyder verkligen ingenting. Jag har kommit över min mammas död för längesen och resten är jag gladare utan.”
”fine, då. Saknar du dem inte?”  måste jag fråga, men hon skakar på huvudet. 
”eller jo, ibland kan jag sakna min syster, för när vi var små var vi som bästa vänner, även fast hon är tre år äldre. Men nu har jag ju dig,”fine, då. Saknar du dem inte?”  måste jag fråga, men hon skakar på huvudet. 
”eller jo, ibland kan jag sakna min syster, för när vi var små var vi som bästa vänner, även fast hon är tre år äldre. Men nu har jag ju dig,” ler hon, och värme sprider sig inom mig, och jag vet att Joelle är allt jag behöver för att hålla mig själv ihop, för jag vet att jag kan prata med vadsomhelst med henne, även fast vi inte känt varandra länge. Men jag vet det, och jag vet att hon är den systern jag aldrig fick. 
 
Jag sätter mig flämtandes upp i sängen, alldeles kallsvettig och jag inser att det bara var en mardröm. Bara en mardröm, inget annat. Men trots att det bara var en mardröm kan jag inte låta bli att oroa mig över Jase, för jag finns inte där för att skydda honom. Jag har ingen aning om vad Joseph kan göra nu när jag är borta, och det skrämmer mig mer än jag vill erkänna. Om något skulle hända Jase skulle jag aldrig förlåta mig själv. 
Det känns som saharaöknen i min mun, och jag kollar mot nattduksbordet för att se på klockan. 03.39 
Jag drar av mig täcket innan jag låter mina fötter nudda trägolvet. Jag har endast på mig ett linne och ett par shorts, men vad spelar det för roll? Ingen kommer ändå se mig. Sakta tassandes över golvet smyger jag nerför trappan och in i köket där jag tar ner ett glas från skåpet och fyller det med vatten ända upp till kanten. Snabbt häller jag ner mig vattnet innan jag ställer glaset mot diskbänken, redo att gå tillbaka med sängen när jag ångrar mig och backar. Jag kommer ändå inte kunna sova, så varför ens försöka? 
Steg hörs i trappan och några sekunder senare kommer Joelle in i köket. 
”oj förlåt, väckte jag dig?” säger jag ursäktande men Joelle viftar bort det. 
”Äh, jag kunde ändå inte sova.” 
”Samma här.” säger jag och drar en hand genom mitt hår. 
”Mardröm?” gissar hon och jag nickar. ”mhm, samma här, typ.” Hon sätter sig på den höga barstolen framför köksön, medan jag hoppar upp på bänken med benen dinglandes, precis som jag brukade göra när jag var liten och kollade på när mamma lagade mat. 
”Vill du ha te?” undrar Joelle och jag skakar på huvudet. ”Kanske te med vodka?” 
Ett stort leende sprider sig på mina läppar, ”eller bara vodka?”  
 
”Låter bra, vänta så ska jag ta fram det.” hon försvinner iväg, bara för att en stund senare komma tillbaka med en full absolut vodka-flaska. Jag tar fram två glas och Joelle fyller båda upp till hälften. ”På tre?” jag nickar, och tillsammans räknar vi ner, ”tre, två, ett,” båda häller ner vodkan som bränner i halsen, och jag vet att vi kommer ångra det här imorgon, men whatever. Alkoholen fixar problemen för stunden och just nu är det, det enda som räknas. ”påfyllning?” Utan att vänta på mitt svar häller hon ner mer i mitt glas, och sedan sitt eget. Vi sveper det igen, trots att det inte är en sån bra idé. Men vem bryr sig? 
Alkoholen sprider sig i mitt blod, och jag kan sakta känna medvetandet försvinna iväg, och delar av min hjärna bedövas, samtidigt som mina problem försvinner. När Joelle är på väg att hälla ner ännu mer i mitt glas stoppar jag henne, och tar istället flaskan ur hennes händer för att klunka direkt ur den. 
”come on biiiiiiiatch!” skriker jag utan att bry mig om resten av huset som sover, och räcker flaskan till Joelle igen, som gör precis samma sak som jag. 
”woah,” skriker hon och ett fnitter lämnar mina läppar. En bubblande, alldeles lycklig känsla sprider sig inom mig och plötsligt står jag dansandes på köksön med Joelle, sjungandes på någon gammal låt. This is life. 

Nu börjar det hända saker här ;) 
Jag är så hemskt, hemskt, hemskt, hemskt, hemskt, hemskt, hemskt ledsen att kapitlet inte kom ut tidigare. Skrev klart kapitlet igår, men sen när jag läste igenom det idag var jag inte alls nöjd så jag var tvungen att radera ungefä halva, därför har det tagit så himla lång tid. Det här kapitlet är dock 2000 ord längre
Kommentera jättegärna vad ni tycker, då jag får mer lust att skriva vilket betyder att nästa kapitel kommer upp snabbare. 

6 - LIVING BY MY OWN RULES

”Har du en mobil, så att vi kan byta nummer?” Jag räcker fram min mobil och hon knappar in sitt nummer innan hon ger tillbaka den till mig. ”Du kan höra av dig när du har bestämt dig.”
”Absolut. Jag ska bara byta om”, ler jag och vänder mig om för att gå mot trappan men Joelle stoppar mig genom att sluta en hand runt min armbåge.
”Det behöver du absolut inte göra. Du kan låna kläderna så kan du lämna tillbaka de nästa gång vi ses. Vänta här så hämtar jag din klänning, sen skjutsar jag dig till hotellet.” Innan jag hinner protestera har hon smitit förbi mig och är redan på väg uppför trappan. Bara någon minut senare kommer hon tillbaka med min klänning och mina klackskor i en påse. I tystnad klär vi på oss och kliver ut till hennes bil. Även vägen till hotellet är tyst och jag inser hur trött jag är. När vi äntligen kommer fram till hotellet tackar jag Joelle innan jag skyndar mig in i hotellet. 

Den svarta boxningssäcken framför mig åker sakta fram och tillbaka och ett leende sprider sig på mina läppar när jag inser vad jag strax kommer få göra.
Mitt mörka hår är uppsatt i en hög tofs, och på mig har jag endast ett linne och ett par shorts. På mina händer sitter ett par svarta boxningshandskar.
Adrenalinet börjar pumpa i mig när jag börjar slå ut all min ilska på den hårda boxningssäcken, och allt runt omkring mig försvinner. Det enda som existerar är jag och den svarta säcken. Och det känns bättre än någonsin.
All ilska som byggt upp inom mig måste få komma ut på något sätt, och det är såhär jag hanterar det. Det har för mig alltid varit ett sätt att komma bort från omvärlden och glömma bort mina problem för en stund. Och det är just det jag behöver – komma bort från mina tankar ett tag, då jag inte sovit en blund i natt på grund av alla tankar om cirkulerat runt i mitt huvud om både det ena och det andra – mamma och Jace, Joelle och vad för val jag ska göra, och även fast jag inte vill erkänna det, Justin.
Om jag väljer att inte vara med, kommer jag då fortfarande vara vän med Joelle? Eller kommer hon inte vilja umgås med mig längre? Hon sa dock att jag inte behöver känna mig tvingad, men för att vara ärlig känns det hela lockande.
Jag suckar och slår hårdare på boxningssäcken inte alls nöjd över mig själv över att jag låter mina tankar ta över mig. Slagen blir hårdare, och tillslut blir det hela som en rytm. Slag, slag, spark. Slag, slag, spark. Slag, slag, spark.
Tillslut kan jag känna smärtan komma krypandes, men den gör bara att jag fortsätter. Inget kan stoppa mig, jag känner mig fri.
”Förbannad på något?” hörs en röst bakom mig och jag slutar, irriterad över att någon avbrutit mig. Jag vänder mig om och min blick fastnar i ett par hasselbruna ögon. Bredvid Justin står Dwayne, och båda två har ett flin på läpparna.
”inte egentligen.” svarar jag och Justin flinar ännu större. Hans blick glider över min kropp och jag kan känna mitt hjärta dunka hårdare i bröstet. Han slickar sig om läpparna innan han möter mina ögon igen, fortfarande med ett flin på läpparna.  
”Jag kan se det.” Jag himlar med ögonen och vänder mig om igen, och precis innan dem försvinner iväg kan jag känna Justins andetag i nacken, och hans röst i mitt öra. ”Du vet, det skulle vara mycket lättare att träna om en sexig tjej inte var i rummet.” Hans mening får mina kinder att blir röda, men jag antar att han inte hinner se det då han försvinner iväg, något jag är glad över. Inte förrän jag är säker på att den röda färgen är borta vågar jag vända mig om, och automatiskt söker sig min blick efter Justin. Jag hittar honom på golvet, fullt upptagen med att göra situps, utan tröja. Jag kan skymta hans magmuskler och luften stannar i halsen. Jag måste vända mig om för att kunna andas igen, och jag förbannar mig själv för att påverkas så lätt. Därför fortsätter jag slå på säcken precis som innan, men skillnaden nu är att jag inte kan stänga av omvärlden, då mina tankar hela tiden invaderas av Justin.
Jag suckar och slutar, då det här inte ens är någon idé längre. Jag lämnar boxningshandskarna där jag hittade dem innan jag försvinner in i omklädningsrummet för att ta mina saker och beger mig hem, eller ja till hotellet.

Jag bläddrar uttråkat igenom kanalerna på teven och stannar när en pistol kommer upp på skärmen och ett skott avlossas. Genast dyker ett ovälkommet minne upp.  

En knackning på dörren får mig att titta upp från min dator och stänga av musiken.
”Vad?” frågar jag irriterat och in genom dörren kliver pappa.
”Hej Maddie”, ler han faderligt och jag suckar. ”Kom, jag vill visa dig en sak.” Jag suckar ännu en gång, men gör ingen ansats till att röra på mig.
”Jag har inte tid.” stönar jag irriterat och han leende försvinner. En dålig känsla fyller mig och jag reser mig motvilligt upp då jag inte vill göra honom besviken. Leendet når hans läppar igen, och jag följer efter honom ner. Förväntandes att han ska visa mig något på teven stannar jag i vardagsrummet, men han fortsätter ner i källaren och jag spärrar upp ögonen. Jag har aldrig varit i källaren då pappa har något hemligt därnere, om jag och Jace tydligen inte får se. När jag var liten trodde jag alltid att det var en hemlig dörr till en annan värld, men nu vet jag att det inte är det. Det är säkert bara ett förråd eller något.
Nyfiket följer jag efter pappa nerför den mörka stentrappan, rädd över att falla ner och göra mig illa. När pappa kommit ner tänder han, och lampan flackar till i taket några gånger innan den tänds helt och jag kollar förstummat runt i rummet. Väggarna är av betong, och även så är golvet. På väggarna som är längst bort från trappan finns det pricktavlor av papper som ska föreställa människor med hål i där någon skjutit, precis såna man kan se på teveserier. Några meter framför finns en lång bänk där det ligger hörselskydd, och en pistol. Jag öppnar chockat munnen och pappa ler stolt.
”Jag har velat visa det här ganska länge nu. Visst är det häftigt?” Pappa går fram till pistolen och för en sekund tror jag att han ska skjuta mig, men han håller den bara i sin hand, väntandes på att jag ska komma fram till honom. Tyst, utan att säga ett ord går jag fram till honom och han lossar på säkringen innan han räcker mig pistolen. Chockat tar jag den, men tappar den nästan då jag inte förväntat mig att den ska vara så tung. Pappa skrockar och ställer sig bakom mig. ”använd dina muskler, kiddo. Så sikta på huvudet nu.” Han hjälper mig lyfta på pistolen och sikta mot huvudet och tillsammans klickar vi på knappen som avlossar skottet. Ett högt ljud hörs och jag får ont i öronen. ”Sorry kid, glömde bort hörselskydden.” Han tar pistolen och räcker mig hörselskydden och jag är på väg att ta på mig dem när han stoppar mig. ”vänta. Kolla där, bra jobbat, men försök igen.” Jag tittar upp och ser ett nytt hål, precis bredvid huvudet. Jag nickar och tar på mig hörselskydden innan pappa ger mig pistolen igen, och den här gången är jag beredd på att den ska vara tung. Själv, utan pappas hjälp, höjer jag på pistolen och avlossar skottet som hamnar mitt i pannan på låtsasmänniskan. Ett stort leende sprider sig på mina läppar och pappa gör high five med mig. Jag tar av mig hörselskydden och kollar stolt på pappa.
”om du fortsätter såhär kiddo, kan du bli någonting stort.”

Det var första gången jag höll och använde en pistol, och då var jag bara femton. Det var precis innan min pappa började visa sitt riktiga jag. När han uttalade orden trodde jag att han menade att jag skulle bli polis, men inte förrän nu förstår jag innebörden i hans ord, och det får mig att hata honom ännu mer. ”Om du fortsätter såhär kiddo, kan du bli någonting stort.” Jag skakar på huvudet och önskar att alla minnen av honom kan försvinna, men tyvärr går dem inte att radera. Det är fast i min hjärna för evigt, oavsett hur mycket jag försöker glömma.
Men trots att jag hatar honom och hans ord kan en del inom mig inte låta bli att tro på det han sa. Tänk om jag faktiskt kan bli något stort, precis som han har hoppats på? Men i såna fall tänker jag inte göra det enligt hans regler, utan mina egna.
Jag tar upp min mobil och letar upp kontakten i min mobil jag behöver ringa för att ge mitt svar.
”Joelle?” svarar någon på andra sidan luren och ett leende sprider sig på mina läppar.
”Jag är med.” 


Här får ni en liten inblick i Maddisons förflutna, och ni kommer få se ännu mer av det längre fram och anledningen till varför hon hatar Joseph, alltså hennes far. 

Idag fick jag jullov - vilket betyder att jag kommer ha mer tid till att skriva, och förhoppningsvis kommer kapitelerna bli lite längre, dock tycker jag att det är svårt att skriva långa kapitel, men försöka gå alltid. 

 


5 - WE ALL HAVE SOMETHING TO TELL

”Ser ut som om ni två har kul”, säger någon bakom mig och jag får syn på Dwayne som flinar mot oss. Jag ler glatt och bekymmerslöst mot honom. Bakom honom skymtar jag honom, och jag svär över att jag inte kan hans namn. 
”Kom igen, dansa med oss”, försöker Joelle övertala dem att vara med oss.
 Dwayne fnyser. ”som om. Vi ska ut och ta en cigg, vill ni hänga med?”
Jag och Joelle skakar samtidigt på huvudet och Dwayne skrattar, medan den fortfarande okända killen flinar bakom Dwayne. När de börjar gå mot utgången kan jag känna en hand som lätt rör vid mig, och jag blir helt hypnotiserad när jag inser vem det var.
”Vem var den andra?” kan jag inte låta bli att fråga Joelle.
”Justin”, svarar hon enkelt. ”Justin Bieber.” 

En solstråle som smugit sig in genom persiennerna träffar mina ögonlock och jag slår trött upp ögonen, omedveten om vart jag befinner mig.
Sängen är mjuk och skön, och lakanet är lent mot mina bara ben. Jag hinner inte ens fundera på vart jag är innan jag kan känna den dunkande huvudvärken, och jag minns genast vad som hände igår. Klubb. Alkohol. Joelle.  
Jag stönar och tittar mig omkring i det mörklagda rummet. Rummet är inrett i ljusa färger, och jag kan genast konstatera att rummet tillhör en tjej, antagligen Joelle.
Täcket kastar jag åt sidan och slänger benen över kanten. Golvet är svalt mot mina bara fötter när jag går över golvplankorna som knarrar. På en stol som står mitt i rummet ligger en hög med rena kläder, och en lapp så jag kliver dit.

Jag har lagt fram rena kläder till dig, och en ren handduk så du kan ta en dusch. Har även lagt en huvudvärkstablett och ett glas vatten på byrån mot baksmällan. Jag finns där nere när du är klar, kram Joelle

Jag ler åt lappen och kollar mot byrån där det mycket riktigt står ett glas vatten och bredvid ligger en vit tablett. Jag går dit och sväljer ner tabletten med hjälp av vattnet innan jag tar med mig högen som ligger på stolen in till toaletten, och låser noga om mig. Kläderna hamnar i en hög på golvet innan jag kliver in under den varma vattenstrålen som genast får min kropp att slappna av. Jag blundar en lång stund och låter alla mina problem sköljas bort med vattnet innan jag öppnar ögonen igen och gör det jag ska. Efter tjugo minuter kliver jag ut ur duschen och torkar mig innan jag klär på mig kläderna Joelle lånat ut till mig. Med mitt fuktiga hår uppsatt i en slarvig knut går jag ner till köket där Joelle sitter och pratar med någon jag inte har någon aning om vem det är. Jolle tittar genast upp när hon hör mig och ett stort leende placerar sig på hennes läppar.
”God morgon!” säger hon glatt och jag ler bara till svars. ”vill du pannkakor?” Min mage kurrar högt när jag hör ordet pannkakor, och Joelle skrattar. ”Jag antar att det var ett ja. Här”, säger hon och skjuter fram en tallrik pannkakor samtidigt som jag sätter mig ner på platsen bredvid henne.
”Tack”, säger jag och hugger in på de gudomligt goda pannkakorna.
”Det här är Liam Shaw, han är en av killarna jag bor med.” informerar Joelle mig och ler vänligt mot mig.
”Det var trevligt att träffas Maddison, men tyvärr har jag några ärenden att gå.” säger Liam och blinkar med ena ögat innan han försvinner iväg.
”Sååå, hade du kul igår?” frågar Joelle för att starta en konversation och jag nickar.
”ja, jag hade jättekul. Det är din förtjänst.” ler jag stort och Joelle ler minst lika stort tillbaka.  
”Det är roligt att höra”, utbrister hon glatt och slickar sig sedan om läpparna. ”Jag har tänkt på en sak. Jag vet att vi inte känt varandra alls länge, men jag tror att du är rätt tjej för jobbet.” säger hon och låter genast mycket allvarligare. En rynka bildas mellan mina ögonbryn och jag lägger ner besticken på tallriken för att sedan diskret torka mig på mjukisbyxorna jag har på mig. Innan jag hinner fråga fortsätter hon. ”Det saker jag, eller vi gör, är inte normala. Vi är kriminella.” Hon låter orden sjunka in och jag kollar chockat på henne. Trots att hon nyss erkänt att hon är kriminell blir jag inte ett dugg rädd. När Joelle inser att jag inte tänker säga något fortsätter hon, ”Det gänget jag är med i är endast fyra personer tillsammans med mig och vi vill ha en ny medlem, men dock är det ganska svårt att hitta.” hon pausar och väntar på min reaktion men jag sitter bara tyst och låter det hon säger sjunka in. ”igår när jag såg dig fightas med den där killen insåg jag att du är rätt person. Självklart behöver du inte tacka ja om du inte vill, så känn dig inte pressad...” hon tittar hoppfullt på mig och jag vaknar upp ur min trans.
”Vad gör ni?” frågar jag och Joelle biter sig i läppen.
”Um… vi beställer transporter, och ehm… säljer. Sen finns det två andra gäng i Stratford, ett som är våra fiender och ett annat gäng vi brukar samarbeta med. Vi brukar – ”
”Dödar ni?” vill jag veta och Joelle sväljer.
”Ja...” mumlar hon. ”Vi dödar. Dock inte oskyldiga, utan våra fiender.” biter hon sig i läppen.
”Vänta, hur många gäng sa du att det finns det i Stratford?” undrar jag utan att bry mig om att de dödar och placerar ett stycke hår som fallit framför mitt ansikte bakom örat.
”Tre.” svarar Joelle. ”Vi är ett gäng, sen finns det ett gäng som styrs av Justin Bieber, och det är gänget vi brukar samarbeta med. Det finns även ett annat gäng som man skulle kunna kalla våra fiender, men dem är många fler än oss.” Jag nickar som för att bevisa att jag lyssnat.
”Och Lane Lakowski, din pojkvän är med i det andra gänget som ni brukar samarbeta med?” listar jag ut.
”Precis.” bekräftar Joelle med ett leende på läpparna. ”Hur många är det i deras gäng?” undrar jag.
”Fem. Det är Justin, Dwayne Castillo, min pojkvän, Brayden McCall och Noah Crawford. Sen har Dwayne en syster som brukar hjälpa till ibland.”  
”Det är bitchen, eller hur?”
Joelle brister ut i skratt, samtidigt som hon nickar. ”Ja, det är bitchen.”
”Vilka är med i det här gänget då?” frågar jag när Joelle slutat skratta.
”Jag, Liam som du redan träffat, sen är det Shane Medina och Tyler Mendez.” Jag nickar och biter mig i läppen, fortfarande utan att veta om jag vill vara med. Det är inte direkt något nytt för mig, då Joseph är kriminell. Jag vet hur man slåss, och har hållit i en pistol. Jag har till och med använt en.
”Vad sa du att ditt namn var?” frågar Joelle helt plötsligt och jag vänder min blick mot henne.
”Martinez, varför undrar du?” rynkar jag på ögonbrynen.
”Det låter bekant. Du råkar inte veta vem Joseph Martinez är?” Jag spärrar upp ögonen och har ingen aning om jag borde säga sanningen eller ljuga. Jag vet att hon kommer få reda på det förr eller senare, så jag kan lika gärna säga sanningen.
”Han är min far.” erkänner jag och hon kollar chockat på mig.
”Shit, du är Joseph Martinez dotter? Hur kunde jag inte lista ut det tidigare?” mumlar hon och jag skruvar nervöst på mig på stolen jag sitter på.
”Faktiskt, så är han anledningen till varför jag är här”, säger jag men ångrar mig genast när orden är sagda.
”Vad menar du?” frågar Joelle oroligt.
”Han förstörde min barndom, och splittrade vår familj. Därför rymde jag och hamnade här.” Jag tittar ner i mitt knä, då det är första gången jag berättar det här för någon. Det känns skönt och jag vet att Joelle är en person jag kan lita på. När jag tittar upp igen sitter Joelle med öppen mun och kollar på mig.
”Wow, jag…” säger hon och pausar mitt i meningen. ”… är ledsen.”
”Var inte det, komma hit var inte ett misstag.” ler jag mjukt och hon besvarar genast leendet. Joelles blick hamnar på klockan och hon suckar.
”Tack för igår, det var verkligen jättekul. Tyvärr har jag en massa saker jag måste få gjort, men vi kan väl ses igen?” Jag nickar och reser mig upp precis som Joelle gör.
”Har du en mobil, så att vi kan byta nummer?” Jag räcker fram min mobil och hon knappar in sitt nummer innan hon ger tillbaka den till mig. ”Du kan höra av dig när du har bestämt dig.”
”Absolut. Jag ska bara byta om,” ler jag och vänder mig om för att gå mot trappan men Joelle stoppar mig genom att sluta en hand runt min armbåge.
”Det behöver du absolut inte göra. Du kan låna kläderna så kan du lämna tillbaka de nästa gång vi ses. Vänta här så hämtar jag din klänning, sen skjutsar jag dig till hotellet.” Innan jag hinner protestera har hon smitit förbi mig och är redan på väg uppför trappan. Bara någon minut senare kommer hon tillbaka med min klänning och mina klackskor i en påse. I tystnad klär vi på oss och kliver ut till hennes bil. Även vägen till hotellet är tyst och jag inser hur trött jag är. När vi äntligen kommer fram till hotellet tackar jag Joelle innan jag skyndar mig in i hotellet. 


LÄNKBYTEN

 
Justin Bieber var en gång i tiden en av de kändaste artisterna. Men nu har han knappt några beliebers. Han festar varje dag röker på och tycker det ända tjejer duger till är att knullas. Hans mamma och Scooter har fått nog av hans beteende. Och tvingar honom att skärpa till sig. Men för 6 år sen var han och Elena bästa vänner. Dom gjorde allt tillsamans. Men vad händer när dom träffas igen. 
Om du vill veta vad som händer läs då My fake girlfriend. 
 
För att komma till bloggen klicka på bilden eller här :)  
 
 
Everything is possible 
 
Mitt namn är Jazzlyn och är 17 år gammal. Sedan jag varit liten har jag velat ha en storebror, men det skulle aldrig hända! Mina föräldrar har aldrig gett mig den kärleken de ger till min mindre åriga syster Melissa! Det känns som om det älskar henne mer än mig, brukar inte föräldrar älska sina barn lika mycket? Men en dag hände det något som ingen berättat för mig. Hur kommer det gå för Jazzlyn som vill ha en storebror? Vad är det som ingen berättat för henne? 
 
Tycker ni novellen låter spännande? Klicka då här eller på bilden för att gå in och läsa den :) 
 

HEY THERE

 
Har nu startat en instagram som heter @bieberheavenblogg, följ gärna för uppdatering om kapitel m.m. Har även en mail som det finns att nå mig på [email protected]
 
Nope, jag använder pixlr när jag gör mina bilder. 
 
Nästa kapitel kommer nog upp på fredag, men imorgon kanske det kommer ut en sneak peek ;) 
Ha det bra så länge alla fina♡

4 - PARTY LIKE THERE IS NO TOMORROW

På vägen uppför trappan vandrar mina tankar till tjejen jag fick en skymt av på bensinmacken, men tankarna passerar bara och inte sent därefter har mina ben lett in mig till mitt rum där Beverly uttråkat ligger och väntar.
”Det var på tiden.” säger hon när jag kommer in i rummet. Mer hinner hon inte säga innan jag har placerat mig över henne och attackerat mina läppar mot hennes hud.
Våra kläder ligger bara några minuter senare i en hög på golvet, och våra varma kroppar rullar runt under lakanen. 

Den höga dunkande musiken hörs långt ifrån klubben och jag kan känna blodet rusa i kroppen bara genom att höra det. Det är som om jag är gjord för att festa.
Mina höga klackar som passar perfekt till min svarta, tighta klänning och röda läppar, låter mot asfalten och meddelar varje gång jag tar ett nytt steg. Mitt bruna hår hänger löst över mina axlar i perfekta lockar, och trots att det är kväll så känns det inte ett dugg kallt.
En vecka har gått sedan jag kom till Stratford, och jag trivs redan i staden trots att jag inte haft mycket att göra. Men jag måste hitta någonstans att jobba och sedan någonstans att bo, till en början i alla fall. Och inte vet jag att båda finns bara runt hörnet.
Men ikväll ska jag släppa loss och låta alkoholen ta över blodet.
Jag vet att klubben är nära nu, det hörs eftersom att musiken bara blir högre och högre ju närmare jag går. Klubben jag ska till har jag gått förbi många gånger på dagarna när jag tagit en joggingtur eller helt enkelt bara gått, och om jag minns rätt så heter den Cosmo.
Jag svänger in på en gata, och i slutet av gatan kan jag se skylten Cosmo som lyser med neonbokstäver. Ett leende sprider sig på mina läppar över att jag funnit rätt i mörkret, och jag skyndar på stegen för att komma fram närmare.
Gatan är tyvärr lång, och jag måste sakta ner för att inte snubbla i mina höga klackar. Gatan är mörk och läskig, och det enda som är öppet är klubben. Allt annat är stängt och ser gammalt ut.
Jag vet att jag kommit in i en del av Stratford som kanske inte är lika trevlig som den andra delen, men för stunden bryr jag mig inte.
Kön in till klubben är lång, men på något sätt råkar jag hamna längst fram. Med endast ett leende mot vakten kommer jag in till den varma klubben.
Därinne luktar det starkt av alkohol blandat med svett, och massor av människor står och dansar till den höga musiken. Precis som det ska se ut på klubbar.
Jag söker med blicken efter baren och hittar den snabbt. Jag går fram till den och beställer en drink som mest består av vodka. Bartendern är snabb med min dricka och jag placerar en fem dollars sedel på baren.
Jag tar en klunk av drickan, och genast glider den brännande alkoholen ner i halsen. Jag tar ännu en klunk och kollar mig runt omkring i klubben. Jag möter en blick jag tycker mig känna igen, men jag kan inte sätta fingret på honom. Jag är den första att bryta den intensiva blicken, och när jag lägger extra tanke på det vet jag vart jag känner igen honom från. Från Macken.
Jag tittar dit igen, endast för att mötas av någon annan som står och dansar precis där den mystiske killen stått för några sekunder sen.
”Hey, kan jag sätta mig här?” frågar en glad, tjejig röst och jag tittar åt sidan där en blond tjej står med ett leende på läpparna. Jag nickar och fingrar på min mugg.
”Absolut.” ler jag och hon sätter sig glatt ner.
”Är du här ensam?” frågar hon och beställer sedan något att dricka. Jag nickar sakta utan att säga något mer. ”Har du nyss flyttat hit? Jag känner inte igen dig.” hon lutar huvudet åt sidan och tittar frågandes på mig.
”Ja, ehm, jag kom hit för en vecka sen.” Jag biter mig i läppen och funderar på att säga något mer, men låter bli.
”Jaha, trevligt att träffas. Jag är Joelle. Joelle Adams.” hälsar hon och håller fram sin hand. Jag skakar den vänligt och säger, precis som hon, mitt namn. Hon börjar genast prata på om hur staden är, och att hon bott här hela sitt liv. Jag får reda på att hon är nitton, vilket betyder att hon är ett år äldre än mig och att hon inte heller går på college. Innan ens tio minuter gått vet jag att jag kommer komma bra överens med henne, och att vi kommer bli bra vänner.
Hon verkar vara en glad och härlig person jag gärna vill lära känna bättre.
”Hey babe, prata inte för mycket och skräm bort denna vackra tjej du lyckas hitta.” säger en blond, lång kille som kommer upp bredvid Joelle. Hon ler och fnissar, och jag antar att killen är hennes pojkvän.
”Maddison, det här är min pojkvän Lane, Lane det här är Maddison.” presenterar hon oss och jag ler mot Lane.
”Trevligt att träffas Lane.” säger jag vänligt.
”Måste säga detsamma.” säger Lane och tar upp min hand och ger den en lätt kyss. Jag sneglar mot Joelle, men hon ler bara lyckligt och verkar inte ha något emot det alls, så jag ler bara. ”Varför kommer ni inte bort till oss?” erbjuder Lane och jag kollar mot Joelle som kollar på mig och jag brister ut i ett stort leende.
”Visst.”
Lane lägger en arm runt Joelles midja och Joelle ler lyckligt mot honom. Jag följer efter dem dit jag antar personerna dem är här med är, och möts strax därefter av en grupp killar, och ytterligare än tjej med långt, mörkt hår som sitter i de två sofforna. Den okända tjejen ger mig genast en bitchblick såfort hon får syn på mig, något jag ignorerar.
”Hörni, det här är Maddison.” säger Lane högt för att få allas uppmärksamhet, och genast vänder sig alla blickar mot oss. En kille med smutsblont hår hälsar och jag får reda på att hans namn är Dwayne. Jag hinner knappt hälsa på alla innan Dwayne, Joelle och Lane pratar med mig och jag är upptagen i en konversation. Men jag kan inte låta bli att märka killen som sitter i hörnet, bredvid bitchen. Det är killen från macken igen.

”Ursäkta, jag måste bara ta lite luft.” säger jag och reser mig up. Joelle nickar bara innan hon fortsätter konversationen med killen vars namn jag inte kommer ihåg. Jag hittar snabbt ut till den friska luften och jag tar genast ett nytt andetag. Frisk, ren luft når mina lungor och jag slappnar av.
Jag står en lång stund ute för att få i mig ny och frisk luft. Efter en stund kommer ett gäng äldre killar, runt trettioårsålder kanske. De alla är muskulösa, och biffiga, men jag låter mig inte skrämmas. Det är inte farliga, eller hur?
Alla förutom en kille går förbi mig och fortsätter mot ingången av klubben. Istället stannar han framför mig med ett flin på läpparna och jag vet att jag borde ha gått in. Mitt hjärta börjar genast dunka hårt i bröstet, och luften fastnar i halsen.
”Vad gör en så vacker tjej som du här, alldeles ensam?” flinar han och jag sväljer hårt och försöker dölja min nervositet. Men vem försöker jag lura, vilken person som helst hade kunnat se hur nervös jag är. Den okända killen tar ett steg fram mot mig, och jag tar ett steg bakåt. Tyvärr fastnar jag mellan honom och husväggen, och jag kan inte rymma någonstans. Jag är fast.
Jag kollar mot både och höger i fall att någon skulle se oss, men eftersom att vi är en bit från klubbens ingång syns ingen till. Mannen fortsätter flina och tar upp sin hand för att röra vid min kind. Jag blundar när jag känner hans ena hand på mitt lår, farligt nära kanten på min klänning. När jag öppnar ögonen igen är hans ansikte farlig nära mitt, och bara någon sekund senare är hans läppar pressade mot min hals.
”Sluta”, får jag fram, men han fortsätter. ”snälla”, fortsätter jag vädja men jag kan känna hans sliskiga flin mot min hud.
”Du kommer inte be mig sluta när jag har dig i min säng.” mumlar han mot min hud, och jag börjar skaka av både rädsla och kyla.
Han pressar sin kalla kropp mot min och jag önskar att det här bara är en mardröm som jag kommer vakna upp ur närsomhelst. Men tyvärr är det på riktigt.
Verkligheten börjar komma ikapp mig och jag inser att jag inte ens försökt fighta emot. Jag pressar mina händer mot hans bröst och försöker trycka honom bort från mig. Inget händer. Rädslan börjar sakta segla iväg och istället pumpar adrenalinet i mig. Jag tänker inte låta det här hända, han ska inte få som han vill.
Modigt tar jag upp mitt knä och knäar honom mellan benen, samtidigt som jag armbågar honom i ansikte med all min kraft. Han stönar av smärta och hukar på sig.
Jag tar chansen och knäar honom i ansiktet, riktigt hårt. Inte förrän jag tittar upp ser jag Joelle som chockat kollar på mig.
”Hur fan lärde du dig det där?” undrar hon chockat och ett leende sprider sig på mina läppar.
”Min far”, svarar jag bara enkelt och skakar på axlarna som om det vore ingenting. ”vad gör du här ute?” frågar jag och kliver fram till Joelle som fortfarande är lika chockad. Hon tittar en lång stund på mannen som fortfarande ligger på marken i smärta, innan hon kommer tillbaka till verkligheten och kollar på mig.
”Du var borta länge, så jag tänkte bara kolla vart du tog vägen.” säger hon med en röst som menar att hon faktiskt bryr mig, och en värme sprider sig inom mig när jag inser att hon är en vän värd att behålla. 

 Den dunkande musiken tillsammans med alkohol får min kropp att vilja röra på sig. Jag kommer snart inte kunna sitta still längre. Jag och Joelle sväljer ner den sista tequilan och skrattar sedan lyckligt. Alla mina problem är bortglömda för stunden och istället känner jag mig som världens lyckligaste person. 
”Kom, vi går och dansar.” säger jag till Joelle som genast hänger med. Många killar kastar trånande blickar efter oss när vi går mot dansgolvet, men jag ignorerar alla. Jag är inte här för ett ligg, utan för att ha kul. 
Så fort våra fötter nått dansgolvet börjar vi röra oss vilt till den höga musiken, med glada leenden på läpparna. Mitt mörka hår svischar när jag rör på huvudet, och Joelle gör precis likadant. Alkoholen i mitt blod gör så att jag själv inte sätter gränser, och jag har roligare än vad jag haft på länge. Det är som att jag är gjord för att festa. 
”Ser ut som om ni två har kul”, säger någon bakom mig och jag får syn på Dwayne som flinar mot oss. Jag ler glatt och bekymmerslöst mot honom. Bakom Dwayne skymtar jag honom, och jag svär över att jag inte kan hans namn. 
”Kom igen, dansa med oss”, försöker Joelle övertala dem att vara med oss.
Dwayne fnyser. ”som om. Vi ska ut och ta en cigg, vill ni hänga med?” 
Jag och Joelle skakar samtidigt på huvudet och Dwayne skrattar, medan den fortfarande okända killen flinar bakom Dwayne. När de börjar gå mot utgången kan jag känna en hand som lätt rör vid mig, och jag blir helt hypnotiserad när jag inser vem det var. 
”Vem var den andra?” kan jag inte låta bli att fråga Joelle. 
”Justin”, svarar hon enkelt. ”Justin Bieber.” 

SVAR

Tack! :) Då jag nyss startat denna blogg har jag inte direkt någon ungefärlig siffra för hur många kapitel jag lägger in i veckan. Men jag ska försöka få upp 2-3 kapitel i veckan, i alla fall nu i december då betygen sätts på fredag och jag inte har några fler prov. Dock kommer det inte vara lika bra efter jul, men då kan ni förvänta er 1-2 per vecka beroende på hur mycket prov/läxor jag har. 
 
Tjejen till höger på bilden heter Megan Fox :)
 
Brukar inte gå in där jätteofta, men hon skriver ganska bra noveller med unik och spännande handling :) 
 
Nästa kapitel är nästan färdigskrivet, och kommer upp imorgon. Vill dock lägga in det idag då det varit så många som varit gulliga och kommenterat men vi får se. Annars kommer det upp imorn, på morgonen.
 
(Och ja, jag gillar smileys(: ) 

3 - THIS FEELS RIGHT

Vid det här laget är jag i Kanada, något jag upptäckte för några timmar sedan. Jag är inte ett dugg trött, trots att jag egentligen borde göra det. Tystnaden får mig att tänka, tänka på mamma, Jace, även på mig själv. Men inte på Joseph, min egen far. En tyngd har lyfts från mina axlar efter att jag rymt, men jag har fortfarande en konstig känsla i magen. Jag kan inte låta bli att oroa mig för mamma och Jace. Tänk om något händer dem?

STRATFORD 
POPULATION 32 000

Jag tittar på skylten framför mig en lång stund. Jag vet inte varför, men det här känns rätt. Jag vill stanna här, och börja om mitt nya liv, om man nu kan kalla det, det.
Jag trycker ner gaspedalen och fortsätter in i staden som jag nu skulle kunna kalla hem. Jag har ingen aning om någonting om den här staden, men det gör det hela mer spännande. Vem vet vad för hemligheter som döljer sig bakom staden?
Massor av hus svischar förbi när jag kör genom gatorna. Jag kommer nog inte hitta någonstans att bo förrän om några dagar, kanske till och med veckor, så jag kan lika gärna leta upp ett hotell. Jag har pengar till det, så det är lika bra.
När jag kört förbi en massa kvarter kommer jag in till staden, eller vad man nu ska kalla det. Jag ser ett flertal motell, och lite mindre hotell, men väljer att köra förbi dem och leta efter ett bättre hotell istället. Det skadar inte att unna sig lite lyx ibland.
Efter några minuter av körande hittar jag ett fyrstjärnigt hotell som jag tar in på. Rummet är fräscht och ljust, inte alls som på motellet.
Min utmattade kropp faller ner på sängen efter att jag dumpat väskorna på golvet. Jag är trött och utmattad men ändå kan jag inte sova. Sömn är något som tydligen är svårt att få den senaste tiden. Men jag vill samtidigt inte sova, i alla fall inte nu mitt på dagen.
En suck lämnar mina läppar, och jag reser mig upp från den sköna sängen och släpar mig till badrummet där jag tar en lång och skön dusch. Därefter klär jag på mig och beger mig ut på Stratfords gator för att utforska staden. Jag tar inte bilen utan väljer att gå.
Hotellet ligger ganska centralt i staden så jag behöver inte gå långt för att komma till ett köpcentrum. Utbudet av butiker är inte det största, men det duger. Dessutom kan man åka in till en större stad i närheten om det vore så.

 Jag trycker ner foten hårdare på gasen och tar ett bloss av cigaretten jag håller i. Bilen ökar genast fart. Min mobil ringer på sätet bredvid och jag fimpar cigaretten utanför fönstret innan jag tar upp min telefon och svarar utan att kolla vem det är som ringer. 
”Justin”, svarar jag enkelt.
”Vart fan är du? Du skulle ha varit här för fyrtiofem minuter sen!” gormar Dwayne på andra sidan luren. Ett humorlöst skratt lämnar mina läppar.
”Chilla Castillo, du börjar låta som din syster.”
Beverly Castillo, också känd som Dwaynes irriterande, men jävligt sexiga syrra, är en brunett jag brukar knulla lite nu och då. Nackdelen är att hon är klängig, men hon är bra i sängen så jag antar att det är värt det. 
”Du svarade inte på min fråga.” konstaterar Dwayne och jag suckar. Jag kommer nog inte vara hemma än på ett tag eftersom att Fernandez bytte mötesplats i sista stund, men jag fick ändå det jag kom för. Jag kastar en blick på väskan med pengarna som ligger därbak innan jag tittar fram på vägen igen.
”Ändrade planer, vi ses imorgon.” säger jag tillslut och lägger på samtalet.  Jag lägger tillbaka den svarta Iphonen på sätet igen och blickar fram på den långa vägen framför mig. Jag kommer vara tillbaka i Stratford om några timmar med pengarna jag fått för bara några timmar sen.

 

Mina skor låter mot betonggolvet när jag går längre in i lagerlokalen där jag ska möta Fernandez för att ge honom det han vill ha i utbyte mot pengar. Informationen jag samlat in åt honom är värdefull, något båda av oss vet, så summan pengar jag kommer få är hög. Jag jobbar inte åt honom, men då och då gör jag saker åt honom för att få pengar.
”Trevligt att du kunde komma i tid trots att jag ändrade plats. Du är duktig Bieber, det måste jag erkänna.” hörs hans röst samtidigt som han dyker upp från mörkret.
Hans hår är rufsigt, byxorna hänger slarvigt på hans höfter och man kan se hans rödrosiga kinder i mörkret och jag förstår varför han ändrade plats – Han hade något att göra, eller snarare någon att göra. Bara tanken gör mig äcklad, han är över femtio.
Jag himlar med ögonen, han vet att jag är duktig, aldrig har jag svikit honom. Inte för att det är särskilt svåra saker han vill att jag ska göra, som han verkar tro, men det underlättar bara för mig. ”Låt oss göra det här snabbt och smidigt. Båda vill komma härifrån så snabbt som möjligt.” Jag nickar bara som svar och räcker fram mappen med informationen han vill ha. Han tar mappen och kollar igenom några av papprerna medan jag otåligt står och väntar på att få det jag kom hit för – pengarna. Han nickar gillandes och räcker sedan fram en väska som är full med pengar. ”Bra jobbat Bieber.” Jag svarar inte utan tar bara tag i väskan och vänder mig om för att börja gå härifrån. Jag vill vara tillbaka i Stratford så snabbt som möjligt eftersom att jag har andra saker att göra. ”Jag hör av mig om det är något mer!” ropar han efter mig. Jag fortsätter bara gå, glad över att få komma härifrån.
Månen lyser upp träden och får dem att kasta skuggor på gruset som knastrar under mina fötter. Jag låser upp min bil och kastar in väskan i baksätet utan att kolla så att det verkligen är pengar där, jag behöver inte göra det – Fernandez sviker inte mig, på samma sätt som jag inte sviker honom. Så fort jag satt mig framför ratten startar jag bilen och kör snabbt där ifrån.

 

Mötet gick bättre än jag förväntat, jag trodde att han skulle säga mer. Inte för att jag bryr mig egentligen, han kan säga vad fan han vill, jag bryr mig inte ett skit bara jag får mina pengar som utlovat.
Vägen är mörk och det enda som lyser upp den är strålkastarna från bilen, men man kan inte se längre än några meter. Tystnaden i bilen lämnar plats åt mina tankar och jag är glad över att ingen annan åkte med mig. Fast dem brukar aldrig göra det, dem vet ändå att jag inte vill, eller ens behöver det. Dock brukar Beverly vilja följa med men jag orkar inte med hennes tjat.  

Jag styr mina steg nerför trappan och mot köket. Jag kom hem sent i natt, och då smög jag in för att inte väcka något. Jag har inte fått så mycket sömn, men det får jag inte ofta nuförtiden. Där nere möts jag av en tokglad Beverly som genast börjar klänga på mig.
”Hej Justy.” mumlar hon sexigt i mitt öra medan jag står med näsan i kylskåpet.
”Sluta kalla mig det.” säger jag irriterat och tar ut ett mjölkpaket för att dricka direkt ur det. När jag är klar ställer jag tillbaka den och vänder mig om mot Beverly.
”Varför?” frågar hon och biter sig i läppen samtidigt som hon drar en hand över min nakna bröstkorg. Jag kan inte stå emot och pressar upp henne mot kylskåpet innan jag pressar mina läppar hårt mot hennes. Hon flämtar till av den plötsligt rörelsen och jag tar chansen att tränga in min tunga i hennes mun. Hon är snabbt med på noterna och hennes tunga börjar genast fighta med min. Mina händer börjar vandra skamlöst över hennes kropp, och jag pressar mina läppar mot hennes hals upp mot hennes öra.
”Gå upp och vänta på mitt rum.” viskar jag och hon nickar genast, medveten om vad som kommer hända snart. Hon börjar genast gå uppför trappan, noga med att vicka extra mycket på rumpan. Jag kastar en sista blick på henne innan jag kliver ut från köket och in till vardagsrummet där killarna sitter.
”Det var på tiden Bieber.” säger Lane och jag himlar med ögonen och sjunker ner i fåtöljen med allas blickar på mig.
”Hur gick det?” frågar Dwayne.
”Perfekt.” svarar jag enkelt.
Dwayne drar irriterat en hand genom hans hår. ”Och pengarna?”
”Ligger i hallen.” Dwayne suckar frustrerat åt mina korta svar, men jag bryr mig inte. Vill han något får han fråga.
”Du vet, det skulle vara lättare om du gav mig riktiga svara istället.”
Jag biter ihop käken och knyter irriterat mina nävar. ”Och det skulle vara bättre om du kunde hålla käften, men jag antar att det aldrig kommer hända.” snäser jag och reser mig upp trots att ingen av dem har fått svaren de vill ha. Inte för att jag bryr mig, jag har viktigare saker att göra. Som att knulla Beverly.
På vägen uppför trappan vandrar mina tankar till tjejen jag fick en skymt av på bensinmacken, men tankarna passerar bara och inte sent därefter har mina ben lett in mig till mitt rum där Beverly uttråkat ligger och väntar.
”Det var på tiden.” säger hon när jag kommer in i rummet. Mer hinner hon inte säga innan jag har placerat mig över henne och attackerat mina läppar mot hennes hud.
Våra kläder ligger bara några minuter senare i en hög på golvet, och våra varma kroppar rullar runt under lakanen. 


Justins perspektiv, vad tycker ni? I nästa kapitel händer lite mer spännande grejer, så håll i er ;)
Vill även säga tack till alla fina kommentarer, ni anar inte hur mycket det betyder. Ni alla förtjänar en bamsekram. 

 Nope, har inte startat något instagram-konto till bloggen, men jag kan göra det. Just nu är min mobil trasig, men jag ska få en ny i veckan, så jag gör ett inlägg här när det är fixat :) 
 
 
Tack kära du. Självklart kan jag länka mina favorit noveller! :) 
 
celebnovell.blogg.se 
Skitgrym novell, rekomenderas starkt. Det är ren perfektion. 
 
smilingbieber.blogg.se
Skriver på sin första novell som är jättebra, helt perfekt. 
 
mybieberdrug.blogg.se 
Just nu skriver hon en fortsättning på hennes första novell och den är skitbra. Ganska annorlunda, på ett bra sätt. 
 
myybieberstoory.blogg.se
Två tjejer som skriver en helt grym novell. 
 
biebsdrew.blogg.se 
Asbra novell, med bra och spännande handling. 
 
Tror det var alla, kan ha missat någon. 

2 - GONE FAR AWAY

Previously: Jag blundar i några sekunder när jag verkligen inser vad jag är på väg att göra.
Jag startar bilen för att inte ångra mig och börjar backa bakåt. Precis som jag väntat börjar garageluckan öppnas på grund av en sensor som sitter i taket. Smidigt kör jag ut från uppfarten och ut på gatan. Det stora huset försvinner från min syn och även alla dem andra husen på gatan. Precis som mitt gamla liv, för nu börjar en ny start.

Utmattat slänger jag mig på sängen i det sunkiga motellrummet. Sängens fjädrar låter under mig och det känns som om sängen kommer gå sönder.
Efter att ha kört i flera timmar och det hunnit bli mörkt hade jag bestämt mig för att hitta ett motell, något jag gjort efter några kilometer vilket leder till vart jag är nu. Aldrig har jag trott att köra bil i flera timmar kan vara så utmattande.
Det sunkiga rummet jag fått luktar gammalt, och nästan lite ruttet. Gardinerna som hänger för det lilla fönstret är mörkgröna med blommönster på, och dem är riktigt trista. Lakanen i sängen är urtvättade och luktar unket. Jag vågar inte ens föreställa mig hur det ser ut i badrummet, än mindre gå in dit även fast jag behöver en dusch för att fräscha upp mig.
Jag ignorerar känslan av att jag känner mig smutsig och reser istället på mig för att byta om till något mer skönare att sova i. Jag slänger av mig jeansen och linnet jag har på mig och istället sätter jag på mig Jaces t-shirt jag snott med mig. De är nog enda sättet att somna idag.
Tanken av min bror får mig även att tänka på mamma och pappa som säkert här hemma vid det här laget. Men dem antar nog att jag sover och kommer inte märka att jag är försvunnen förrän dem vaknar.
Trött lägger jag mig ner med huvudet på kudden och kroppen under täcket. Trots att jag är så trött kan jag inte sova. Min rumpa gör ont efter att ha suttit i det obekväma sätet.
Precis när jag är på väg att somna låter min mage högt. Jag försöker ignorera hungern, men tillslut går det inte så jag är tvungen att resa mig upp för att gå fram till min väska och leta reda på något att äta. Det enda jag har packat ner är choklad, något min mage verkar nöja sig med.
Jag går tillbaka till sängen, den här gången mätt, men tyvärr inte trött. Jag lägger mig ändå i sängen och sluter ögonen, något som fungerar eftersom att jag somnar en stund senare.

Jag vaknar av en solstråle som träffar mitt ansikte. Jag slår upp ögonen, förväntandes att jag ska vakna upp i min mjuka säng, men istället ligger jag i något mycket obekvämare.
Jag tittar mig runt i rummet och kommer ihåg gårdagen. Det var inte en dröm.
Sakta sätter jag mig upp i sängen som genast låter under mig och försöker vänja mina ögon med ljuset.
Jag stönar och gnuggar ögonen med mina händer innan jag reser mig upp för att ta en dusch i badrummet. Badrummet är inte jätte sunkigt, men inte heller det fräschaste.
Det finns sprickor på kaklet som leder upp till taket och fortsätter där. Spegeln ovanför handfatet ser gammal ut och är brun på kanterna. Toaletten är gulaktig och duschen är rostig.
Jag suckar men tar ändå av mig kläderna jag sov i och kollar så att det finns en handduk innan jag hoppar in i duschen.
Så fort den varma strålen träffar min kropp slappnar jag av och min kropp blir genast varmare. Jag skyndar mig med duschen eftersom att man aldrig vet när vattnet tar slut på det här stället. Klar med duschen kliver jag ut och virar en handduk runt min kropp. Tyvärr finns det bara en, så jag kan inte använda en till bara håret.
Jag letar upp min mobil från väskan och kollar klockan eftersom att det inte finns en annan i rummet. Klockan är bara 06.08, vilket betyder att jag inte sovit i så många timmar. Men jag känner mig ändå rätt så utvilad, trots att sängen var väldigt obekväm.
Jag måste fortsätta på min resa, vart jag nu ska. Vi får se vart vägarna leder mig.
Jag hänger min väska över axeln och tittar inte ens en sista gång i rummet innan jag lämnar det. Jag lämnar mina nycklar till den sura gubben som står i receptionen och går sedan ut till parkeringen. Väl där lägger jag in väskan jag hade med mig in till motellet i baksätet, med den andra och hoppar in i förarsätet. Jag stoppar in nyckeln i tändningen och vrider om. Bilen startar med ett brummande, och inte långt där efter är jag ute på vägen.


Tredje persons perspektiv:
”Maddison!”  Miranda Martinez’ röst ekar genom det stora huset när hon ropar på sin dotter. Hon får inget svar, men varför skulle hon få det nu om hon inte fick det dem fem tidigare gånger hon ropade. Helt omedveten om att hennes dotter inte finner sig i huset börjar hon gå mot Maddisons rum för att hämta henne. Hon hinner inte långt innan ytterdörren öppnas och in kommer Jace med en bultande huvudvärk från gårdagens festande. Miranda ler mot sin son när hon ser honom. 

”Jace, kan du väcka din syster?” Han nickar trots att han inte är ett dugg sugen på det, men han vet bättre än att säga emot sin mor. 
Med händerna på huvudet i ett försök att stoppa den bultande smärtan innanför hans skallben går han till sin systers rum och får en förvånad syn när han inte hittar sin syster Maddison sovande i hennes säng som han förväntat sig. Han lyssnar efter ljud från duschen i fall att hon kanske duschar, något hon brukar göra på mornarna. Inte ett ljud hörs därifrån, så han kliver istället fram till badrummet och öppnar dörren bara för att försäkra sig om att hon verkligen inte är där. Tomt. 
Förvirrat kliver han ut från hennes rum och tycker att det ser ovanligt tomt ut, men lägger inte mer tanke på det. Han går in i sitt rum för att ringa sin syster, hon kanske försvann till en kompis igår kväll, tänker han. Han lägger sig ner i sängen och är på väg att ringa Maddison när han hör något som prasslar under sig. Han sätter sig överraskat upp och lyfter på både täcket och kuddarna. Under ena kudden hittar han ett kuvert där det prydligt står hans namn på med hans systers handstil. 
Försiktigt tar Jace upp det och öppnar varsamt det vita kuvertet. Han ta upp ett brev, och vecklar ut det för att sedan läsa det två sidor långa brevet.

Miranda nynnar glatt på en låt som fastnat i hennes hjärna när hon steker pannkakor till frukost. Hon tar bort den gyllenbruna pannkakan från stekpannan för att sedan hälla i mer smet. Det fräser i pannan när smeten nuddar den heta ytan, och en ljuvlig doft sprider sig i huset.
Joseph sitter som vanligt och läser morgontidningen medan han smuttar på sitt varma kaffe hans fru vänligt gjort åt honom. Ingen av dem är medvetna om att deras kära dotter inte längre bor i detta hus, och att hon är helt försvunnen.
Miranda lägger upp den sista pannkakan på tallriken och stänger sedan av plattan. Hon ställer fram tallriken på bordet och ler mot sin make hon älskar så omänskligt mycket trots smärtan han orsakat henne. Han ler halvt tillbaka innan han fortsätter titta ner i tidningen som tydligen är väldigt spännande.
Joseph tar en pannkaka med händerna och äter den utan något på. Miranda säger inte åt honom, även fast hon tycker det är väldigt ohövligt.
Hon börjar styra stegen mot sovrummet för att byta sin tröja hon lyckats få smet på. Miranda drar av sig sin blommiga tröja och öppnar en byrålåda för att ta fram en ren tröja när ett brev faller ner på golvet. Hon tar på sig den olivfärgade tröjan innan hon böjer sig ner för att ta upp brevet. På framsidan står det hennes namn i snygg handstil. Förvirrat öppnar hon kuvertet för att hitta ett brev i. Hon viker upp den och börjar läsa. Ju mer hon läser, desto mer tårar bildas det i hennes ögon.
Jace som läst klart hans brev ropar på sin mor, men hon kan inte höra honom genom sina höga snyftningar. Bara han hade vetat vad sin hans syster hade planerat, då hade han kunnat stoppa det här. Men nu är det försent.
Jace skyndar sig till sin mor och lägger försiktigt sina armar om sin mors skakande kropp. Och han kommer aldrig glömma sina mors smärtsamma ansiktsuttryck.

 Ett högt ringande skär genom luften men jag ignorerar det. Jag vet vem det är, och jag kan inte, får inte svara. Jag klarar inte av att höra min brors röst, för då kommer jag vända och köra tillbaka på direkten. Jag slår på radion för att få bort det irriterande ljudet, men även för att slippa undan mina tankar. Vägen ringlar sig fram framför mig och skogen susar förbi i en väldig fart. Det känns som att skog är det enda som finns på den här oändliga vägen. En djup suck lämnar mina läppar och jag höjer volymen på radion där någon gammal låt spelas upp. Jag börjar nynna med i den och tillslut sitter jag och skrik-sjunger till den. 
Jag är så inne i mitt sjungande att jag inte märker en bensinmack förrän det nästan är försent. Jag vrider snabbt på ratten och jag slirar nästan in på bensinmacken. Jag parkerar bilen som om inget hänt och tankar bilen. När bilen är fulltankad och jag har betalat går jag in till den lilla butiken i hopp om att hitta något att äta. Det plingar till när jag går in i butiken och en uttråkad gubbe står bakom kassan. Utan att säga något går jag till kylen, och tar en cola. Jag hittar även en smörgås med pålägg på. Jag betalar och kliver sedan ut ur butiken och hoppar in i min bil igen. Jag stoppar i nyckeln i tändningslåset, men innan jag hinner starta bilen märker jag en bil som kör in på macken. Den parkerar en bit ifrån mig och föraren kliver sedan ut. En kille, runt min ålder, kliver ut och börjar gå mot den lilla butiken. Hans hår är ljusbrunt och snyggt fixat. När han kommit halvvägs vrider han på huvudet och möter min blick. Hans ögon är bruna, men inga som helst känslor syns i dem. Han vrider snabbt tillbaka huvudet och försvinner sedan in i butiken. Jag sitter helt still på min plats ett långt tag innan jag kommer ur min trans och startar bilen för att sedan köra iväg. Min mobil har slutat ringa i baksätet och istället fyller en behaglig tystnad bilen. Jag har ingen aning om hur mycket längre jag ska köra innan jag kommer fram till en stad där jag ska stanna. Jag vet inte vart jag ska, men iaf mot Kanada. 
I flera timmar kör jag, och dag går snabbt över till natt men ändå fortsätter jag köra. Jag har kört förbi några städer men ingen av dem har jag stannat i. Vid det här laget är jag i Kanada, något jag upptäckte för några timmar sedan. Jag är inte ett dugg trött, trots att jag egentligen borde göra det. Tystnaden får mig att tänka, tänka på mamma, Jace, även på mig själv. Men inte på Joseph, min egen far. En tyngd har lyfts från mina axlar efter att jag rymt, men jag har fortfarande en konstig känsla i magen. Jag kan inte låta bli att oroa mig för mamma och Jace. Tänk om något händer dem?

Blev skitglad när jag loggade in idag och såg att jag hade fått två kommentarer på första kapitlet, ni anar inte hur mycket det betyder. Kärlek till er! 
Vi ska ju inte tala om hur glad jag blev när jag såg att det va du som kommenterat, älskar verkligen din novell. Tipsar den här novellen, för den är så sjukt jävla grym
 
Tack så mycket! Kapitel 2 kommer ut strax, och kram på dig också

1 - FIRST STEP TO FREEDOM

 
”Hej då, Maddie!” skriker min bror en sista gång innan han försvinner ut genom dörren på det stora huset. Jag drar in ett djupt andetag och försöker inse att det faktiskt är sista gången jag kommer se min bror. Jag kollar mig noga omkring i rummet och kan inte låta bli att känna en tyngd i hjärtat. Jag ska lämna huset jag levt i hela mitt liv, jag ska lämna min kära mor som jag vet kommer bli förkrossad när hon inser att jag är borta, och sen min bror som måste trösta mamma medan min far antagligen inte kommer bry sig mer än sig själv. Jag vill stanna, bara för mamma och min brors skull, men jag kan inte. Jag har levt med min pappas skit länge nog, och jag är äntligen arton. Jag kan, och ska göra det här. Jag fattar inte hur mamma har lyckats stå upp med hans skit i så många år, men jag vet att hon älskar honom utan gränser och hon skulle inte ens ha en tanke på att lämna honom även fast det vore för både henne och hennes barns bästa.
En tanke slår mig och jag reser mig snabbt upp innan det är försent. Jag öppnar snabbt ytterdörren och den flyger upp med en smäll, vilket får Jace att vända sig om.Hans bil står på uppfarten och han står precis framför den, redo att kliva in och köra till sin träning. Utan att ens sätta på mig skorna springer jag fram till honom och lägger hårt armarna om honom, nästan som om jag aldrig skulle låta honom gå. Inte för att jag vill det heller. Han lägger överraskat armarna om mig och besvarar den hårda kramen, dock inte med så mycket styrka som jag. När vi stått där i några minuter börjar han dra ifrån och motvilligt släpper jag taget om honom. Han verkar se mitt oroade ansiktsuttryck och skrockar.
”Lugn, vi ses ju imorgon.” försöker han lugna mig, men jag känner mig bara ännu hemskare. Jag har lust att säga nej vi kommer aldrig mer ses, men istället klistrar jag på ett leende.
”Du har rätt.” säger jag och låtsats skratta även fast jag inte känner mig ett dugg glad. Han sänder mig ett av sina leenden jag alltid har älskat och vänder sig om för att hoppa in i bilen. ”Vänta!” utbrister jag och griper tag om hans arm. Han vänder sig om igen och sakta släpper jag hans arm för att låta den hänga löst vid min sida. Han höjer på ena ögonbrynet, och jag biter mig i läppen. ”Lova att ta hand om mamma om något händer, okej?” En rynka bildas mellan hans ögonbryn och han öppnar munnen för att säga något men jag stoppar honom. ”Bara lova?” bedjar jag och han nickar.
”Jag lovar Maddison.” med dem orden vänder han sig om och hoppar in i hans silvriga bil. Jag nickar nöjt trots att jag vet att han inte kan se. Med ett sista leende kör han iväg och jag tittar på hans bil tills jag inte längre kan se den när den försvinner nerför gatan.
En suck lämnar mina läppar och jag går ledsamt fram till huset.
Mamma och Pappa kommer inte hem förrän sent ikväll, och Jace imorgon eftersom att han ska spendera kvällen hos sina kompisar, eller ja enligt honom men jag vet att det inte riktigt är sanningen. Men det betyder i alla fall att jag har tid att rymma härifrån utan att någon kommer märka det. Jag hoppas bara inte någon av de snokiga grannarna fattar vad jag ska göra och meddelar min mamma eller pappa.
När jag kommer tillbaka till mitt rum igen känns min kropp tyngre än vanligt och jag vill bara lägga mig i sängen och somna in i en djup sömn. Jag skakar bort dem tankarna och lägger blicken på dem två väskorna som står vid sidan av dörren. Jag har packat ner mycket av min garderob, men absolut inte allt. I en kartong som redan är placerad i bilen ligger också nödvändiga saker som hygienartiklar, smink, mediciner och plåster, men jag har även packat ner ett fotoalbum och några ramar med foton. Jag tänker inte glömma och även om jag skulle ha velat kan jag inte.
Min barndom var bra, enda tills jag blev tonåring då min far visade sitt riktiga jag. Jag vet att han döljer något, och jag har en snudd aning på vad det är han gör. Jag vet att han är kriminell, men jag vill inte veta vad exakt han gör.
Min mamma vet mer än jag, och ibland kan man se smärtan i hennes ögon, något hon försöker dölja. Pappa har skadat henne mer än han vet, men han är väl för upptagen för att ens veta. Ibland brukar pappa var borta flera kvällar i rad, till och med dagar.
En djup suck lämnar mina torra läppar och jag lägger undan tankarna för nu. Istället tänker jag lämna några saker till min mor och Jace. Mina fötter släpar sig efter mig när jag går in i min brors rum. Jag kollar mig runt omkring i hans typiskt ostädade tonårsrum. Han är drygt ett år yngre än mig, vilket betyder att han är sjutton och ska börja sista året i high school nu.
Egentligen ska jag börja college om en vecka, men istället tänker jag rymma härifrån och börja på nytt. Många skulle säkert undra varför jag inte går ut college först eftersom att jag ändå inte kommer bo hemma och då kan jag ha kontakt med min familj. Anledningen är för att om jag går på college och har kontakt med min familj så kommer det vara försent. Jag kommer vara fast i den här förstörda familjen för all framtid.
Och det är sant, den här familjen är förstörd, bruten itu, hur mycket vi än försöker dölja det.
Jag tar upp en av Jaces smutsiga tröjor på golvet och drar in hans doft. Jag kramar tröjan tätt intill min kropp och fortsätter till hans säng och lägger brevet under hans kudde. En tår är på väg att falla nerför min kind, men jag torkar bort den innan den hinner blöta ner min rosiga kind. Med en sista blick i hans rum går jag ut fortfarande kramandes på hans smutsiga tröja som luktar så gott. Jag packar ner den i en av mina väskor innan jag drar med mig båda och styr mina steg mot mina föräldrars rum. Jag lämnar dem i dörren och kliver in. Sängen är som vanligt fint bäddad och inget i rummet ligger fel. Jag går in till deras stora garderob, eller man skulle mer kunna kalla den walk in closet. Jag öppnar en av mammas byrålådor och lägger ner brevet till henne där. Jag vänder mig om, den här gången samlad och är på väg att gå ut från garderoben, när jag får syn på en stor, svart väska under pappas skohylla. Misstänksamt går jag fram till den och drar ut den från gömstället. Den har inte varit här förut.
Mina ögon vidgas när jag ser vad det är i väskan. I den svarta väskan ligger flera stora buntar med hundra dollars sedlar. Hur har pappa fått tag på dem här pengarna? Jag vet att han har mycket pengar, men inte visste jag att han har en väska med tusentals hundra dollar sedlar i. Det skulle kunna vara stulna pengar, säger en röst i mitt bakhuvud.
Jag kollar mig noga omkring för att försäkra mig om att ingen är här innan jag tar upp en bunt. Jag bläddrar igenom sedlarna utan att ha en aning om hur mycket det är. Det är mer än tio sedlar, kanske hundra vilket är tiotusen dollar. Alla pengar i säcken är nog mer än en miljon dollar, tillsammans.
Jag pressar ihop läpparna och stoppar ner sedelbunten i min väska. Dem kommer inte märka att en bunt har försvunnit, eller? Jag tar upp ännu en bunt som jag också lägger i väskan. Jag kan inte stoppa mig själv, mina händer plockar automatisk i fler buntar i väskan, ända tills den är helt fylld, och det inte längre går i mer. Jag har plockat med mig halva väskan med pengar, och det kommer definitivt att märkas.
Jag kollar mig omkring i den stora garderoben och min blick fastnar på en hög med smutskläder. Jag går genast dit och grabbar tag om en hög innan jag går tillbaka till den svarta väskan. Jag proppar i kläderna så att väskan ser lika full ut som den gjorde förut, och lägger pengarna överst. Nöjd över att jag lyckats få det att se ut som det gjorde förut stänger jag igen väskan och skjuter in den där den stod förut.
Adrenalinet pumpar i mig när jag inser vad jag just gjort, men jag känner mig inte ett dugg skyldig. Pengarna kan komma till nytta, även fast mitt bankkonto är rätt så fullt och min pappa kan inte komma åt pengarna eftersom att jag är arton nu.
Jag tar båda mina väskor och styr stegen mot garaget där min bil står. I baksätet slänger jag in väskorna och sätter mig sedan framför ratten och ser till att jag har allt. Nycklarna till huset har jag lagt på byrån i hallen, min mobil ligger i en av väskorna och bilnyckel sitter redan i tändaren.
Jag blundar i några sekunder när jag verkligen inser vad jag är på väg att göra. Innan jag hinner ångra mig startar jag bilen och börja backa bajkåt. Precis som väntat börjar garageluckan öppnas på grund av en sensor som sitter i taket. Smidigt kör jag ut från uppfarten och ut på gatan. Det stora huset försvinner från min syn och även alla dem andra husen på gatan. Precis som mitt gamla liv, för nu börjar en ny start. 

Såå, första kapitlet äntligen uppe. Det är rätt så tråkigt nu i början, men snart kommer Justin med i novellen :) sen är det säkert massor av frågor, men svar på dem kommer komma längre fram i novellen, t.ex. varför hon rymde, och hur hennes far är osv.

 


INTO THE DARKNESS - CHARACTERS

 
Justin Bieber

Maddison Martinez
 
 Jace Martinez
 
Joelle Adams
 
 
 Dwayne Castillo
 
Beverly Castillo
 
 Lane Lakowski
 
 Xavier Donovan
 
 Sawyer Santiago
 
 Vanessa Meyer