TACK TILL ER SOM VÄNTAR

Var en vecka sedan sist, och tänkte uppdatera er om läget just nu. Har nada inspiration till varken one-shot eller CYH. Har ingen aning om vad som ska hända härnäst. Tycker ni förtjänar bättre än det här, men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu när skolan har börjat har jag mindre tid till att skriva och även ingen inspiration till någonting. Har påbörjat ett antal one-shots, men har inte kunnat avsluta någon av dem. Om ni har någon särskilt ni vill läsa om får ni jättegärna kommentera det, för det ger mig inspiration. Vet inte ens om jag kommer fortsätta och börja skriva på CYH, då jag inte vill börja på något jag återigen inte kommer kunna avsluta. Är väldigt förvirrad just nu, men jag vill ge er det bästa. Är tacksam till tusen för dem av er som orkar kika in här varje dag, och ber samtidigt om ursäkt att ni får samma besvikelse varje gång.
 
Anyway, imorgon är det bloggens ettårsdag. Eventuellt fixar jag en överraskning eller något, men jag vill inte lova något jag inte kan hålla. Detta blev ett kort inlägg, men ville bara uppdatera er om vad som händer så att ni slipper undra.
 
Ha det bäst, så länge!

ÄNNU EN TILL FRÅGA FÖRLÅT

 
 
 
Återigen, tack för eran respons, jag uppskattar det till tusen. Trots att många tycker att jag ska börja skriva direkt och inte vänta på design, så vill jag verkligen vänta. Precis som  Erika <--- säger, så tycker jag att det blir en annan sak när man har en design som passar in till novellen. Därför tänker jag vänta på Mickan, men jag lovar att det är värt väntan. Dessutom hinner jag skriva en del innan jag publicerar, vilket betyder att ni kan få superbra uppdateringen när jag väl börjar.
 

Anyway, jag har ytterligare en till fråga, hehe. Skulle ni vilja att jag publicerar en one-shot medan ni väntar? En one-shot är alltså en novell bestående utav en del. I sådana fall skulle jag kunna publicera en ikväll, eller imorgon, beroende på när jag får tid. Och blir väntan lång kan jag till och med skriva flera stycken. Så vad tycker ni, vill ni ha en one-shot (ev. flera) eller ska jag skita i det? För jag tänker inte slösa tid på något som ni inte vill ha. Puss på er finisar!
 
 

GRATEFUL.

Har äntligen tagit ett beslut över vad jag ska göra, men jag vill först och främst tacka för alla superfina kommentarer jag fick på förra inlägget. Det betyder såsåsåså mycket, ni anar inte. Tack så himla mycket, sötaste ni. Ni är så underbara och fina och snälla allihopa och jag önskar att jag hade kunnat göra alla glada, men tyvärr kan jag inte det.
 
Into the darkness har länge varit en bördan på mina axlar, vilket är en stor del av anledningen till beslutet jag har tagit, men även tack vare er. Förstår självklart att många av er kommer bli väldigt besvikna, men samtidigt respekterar att jag tänker avbryta ITD och istället börja på den nya. Kommer självklart inte vilja ha en oavslutad novell publicerad, så kommer fortsätta på den när CYH är klar. Har massor av idéer för den och jag hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag gör. Har redan börjat skriva på den, och kommer publicera den såfort jag har några kapitel färdiga. Har två trailers färdiga (en utav världsbästa Liv ifrån ----> MBS <----), handlingen är redan gjord och sen gäller det bara att jag ska skriva lite till, som sagt. Har ingen aning om vad jag ska göra angående designen, då Mickan har en paus just nu, så antingen väntar jag eller fixar det på något annat sätt. Förhoppningsvis är hon snart på banan igen.
 
Har nu en jätteviktig fråga till er, och jag hoppas verkligen att ni är lika duktiga på att svara på detta som på förra.

Vill ni att jag ska börja på Carry you home innan jag fixat en design, eller ska jag fixa design innan jag börjar skriva?
 
 

DECISION.

snälla snälla snälla läs, detta är jätteviktigt både för er och mig
 
 
Har tänkt på detta väldigt länge nu, så tänker äntligen ta tag i det. Jag har tröttnat på ITD och har ingen inspiration kvar till att skriva. Det tar stopp när jag försöker. Ville helst hinna klart med ITD innan jag börjar nian, men det kommer troligen inte hända då det går så segt att skriva endast ett kapitel. Det jag har planerat till Into the darkness ligger och lurar strax bakom hörnet, men jag har som sagt ingen inspiration till att skriva det så bra som jag hade velat och så bra som ni förtjänar. Känner även att ni börjar tröttna på ITD och inte ger lika bra respond som förut, vilket är förståeligt då uppdateringen är skit och kapitlena dåliga. Därför tänker jag nu ger er två val och skulle uppskatta jättemycket om ni tog en sekund ur erat liv för att svara på detta.
 
 
1) Jag fortsätter på Into the darkness med dålig uppdatering och dåliga kapitel och avslutar den som jag hade tänkt från början.
 
2) Jag avbryter Into the darkness och börjar istället skriva på Carry you home, med den braiga uppdateringen ni förtjänar och skriver sedan evuentuellt klart ITD när CYH är avslutad. Kan ge er så mycket information att Justin är känd i CYH, om det hjälper er att välja.
 

Jag älskar er alla och önskar verkligen att ni kommenterar det ni tycker jag ska göra. Detta är lite utav dead end för mig, så snälla snälla skriv vad ni tycker. Vill såklart ge er ett val istället för att bestämma saker över era huvuden då det inte bara är för mig jag skriver utan även för mig, så hoppas ni tar det här tillfället.
Puss på er!