JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA HÄR

Då var vi här igen då. Tänker gå rakt på sak och inte krypa runt ämnet. Detta beslutet har tagit mig väldigt länge och jag är väldigt att ni har fått lida på grund av det. Jag tänker tyvärr inte fortsätta skriva här på bloggen. Bara tanken på bloggen gör mig stressad och det är stress jag inte kan ta i år när jag går i nian, eftersom att jag måste fokusera på skolan. Har ingen inspiration för skrivandet längre och tänker inte tvinga fram kapitel, då det varken blir bra för mig eller er. Jag vet att om jag börjar på en ny novell kommer jag inte kunna avsluta den, så detta är för det bästa. Kanske får jag tillbaka inspirationen och väljer att skriva på sidan så att jag sedan har massor av kapitel att publicera om jag nu skulle komma tillbaka. Det är inte särskilt många kvar här nu, men jag skulle inte hoppas på för mycket för jag är ganska säker på att detta är slutet. Inte för mitt skrivandet, för det finns fortfarande dagar då jag känner för att skriva, men det är inte tillräckligt just. Men däremot slutet för bloggen, som knappt ens är ett år.
 
Förlåt till alla er som har tittat in här varje dag och hoppats att kanske, bara kanske finns det ett nytt kapitel uppe. Jag är ledsen. Hade själv hoppats på att det skulle bli något mer än det här, men tyvärr blev det inte så.
 
Jag antar att det här är ett hej då. Hej då till bloggen iaf, men om ni vill nå mig finns jag på instagram @bieberheavenblogg och även på mail: bieberheaven_blogg@hotmail.com Kommer inte vara lika aktiv på instagram och inte lägga ut några bilder då jag inte längre känner att det är nödvändigt, men ni kan alltid DM:a mig så svarar jag ;) Det gäller även mailen. Spelar ingen roll om ni behöver hjälp med något, eller bara vill prata, jag lovar att svara.
 
Trots att jag slutar skriva, slutar jag inte läsa så om ni har något lästips kommentera gärna här, eller kontakta mig någon annanstans. Både JBFF, Wattpad och ni kan även kommentera om ni har egna bloggar så ska jag försöka gå in och checka dem om jag får tid.
 
Kan själv tipsa något annat att läsa. Läser både engelska och svenska, så om ni vill ha tips på svenska noveller  kan ni checka in länkarna här på sidan och om ni vill ha engelska så länkar jag några av mina favoriter här. Vissa är avslutade, vissa är fprtfarande pågående.
 
Until you - Bully
(samma ff men den ena är i Justins POV den andra i tjejens)

Mine
 
The love game
 
Strippingbieber
(Detta är en användare men alla hennes fanfics är sååå läsvärda)
 
Red lines
 
Projects
 

KOMMER NI IHÅG MIG

Hej. Det är inte många som går in här nu. Tack till er som fortfarande gör det, som väntar och hoppas. Jag vet inte riktigt vad ni hoppas på, kanske att jag ska ge er information om läget, eller börja posta på CYH eller en one-shot. Tyvärr vad jag inte vad som blivit av. Jag har tappat intresset lite. Jag saknar såklart er och visst saknar jag skrivandet litegrann, men mina fingrar brinner inte efter att få skriva som det brukade. Jag är väldigt förvirrad just nu.
 
Jag har börjat nian, vilket än så länge inte är stressigt, men det kommer bli så småning om, det vet jag. Snart är det dags för gymanieval och jag har ingen aning om varken vilket gymnasie jag vill gå på eller vilken linje jag ska välja. I vår är det nationella som jag ska klara mig igenom.
 
Men anyway, jag vänder mig till er nu. Har skickat ett mail till Mickan, som nu verkar vara back on track, vilket jag är jätteglad över. Vad jag tyvärr inte vet är vad som ska hända härnäst, och om jag ens behöver en design då jag inte vet vad jag ska göra med bloggen. Jag vet inte ens om ni vill att jag ska fortsätta, för den delen. Inspirationen jag förut hade för carry you home är nu borta och jag vill inte börja på något jag inte kommer kunna avsluta. Har inte ens funnit lusten att skriva one-shots, som jag lovat er, vilket jag är ledsen för.
 
Jag frågar nu er, vill ni att jag ska fortsätta? För i såna fall kan jag tänka ut något som passar bra för både mig och er. Det är inte säkert att det blir carry you home, men jag har en massa noveller som står på kö. Ni kan även önska om det är något ni vill läsa om. Det är upp till er nu.
 
1) Ska jag fortsätta överhuvudtaget?
2) Om ni vill att jag ska fortsätta, vad skulle ni vilja läsa? One-shots, en till novell?
3) Ett trejde alternativ skulle att vara om jag skaffade en co-owner, som skulle hjälpa mig att skriva, men det är svårt att hitta någon att lita på och dessutom vet jag inte om jag kan skriva tillsammans med någon. 
 
Förlåt för all väntan. Jag vill verkligen inte göra er besvikna, men känner samtidigt att det inte är värt att fortsätta om ni inte vill och jag inte har någon inspiration. Det är inte heller snällt av mig att påbörja något nytt och sen ger en dålig uppdatering. Älskar er alla, både de som stöttat och skrivit kommentarer men även ni som bara funnits där och klickat er in hit varje dag för att visa att ni finns.