LÄNKTBYTE - BRINGWORDSTOLIFE

När Mikaela Olsson, 15 år, den 16 mars 2013 avlider på sjukhus efter en hemsk FMX olycka, går allt utför. Inte bara för enäggstvillingen Johanna, utan även för hennes båda föräldrar och framför allt för hennes då inte så kända pojkvän Oscar Enestad. Allt vänds upp och ner, och det är inte till det bättre.


Johanna Olsson är 17 år och lever ett till synes normalt liv. Hon lever med sin pappa Anders för det mesta, men ibland händer det att hon "rymmer" till sin äldre bror Jimmy. Jimmy är 24 och 1/6 av det gäng som kallar sig Rackartygarna. Det har gjort att Johanna snabbt kom i kontakt med olika extremesporter, men det var crossen hon fastnade för, precis som sin bror och sin älskade tvilling syster. Från början var det FMX som gällde, hon älskade känslan av att flyga fritt i luften, men efter Niklas skada och Mikaelas olycka, gick hon över till något "säkrare" trial. En dag går det för långt... hon packar allt och flyttar till Jimmy, som tar med sig henne till deras mamma i Stockholm. Men hon slänger ut dem genom dörren med huvudet före, och det är så hon träffar honom. En kille med ett mörkt förflutet och en mörk personlighet, kan hon rädda honom? Kan hon få honom att se lyckan i livet igen?

Oscar Enestad är 18 år och har krossat många hjärtan genom sina år. Han är omtänksam och godhjärtad, (eller åtminstone var det sådan han var), otroligt snygg och känd. Han har sedan länge slutat tro på kärleken. Eller han tror kanske på den, det är bara det att han slutat leta. Han har slutat hoppas på att hitta den perfekta drömtjejen. För han vet, att hans drömtjej, tjejen som var menad för honom, har försvunnit från jordens yta. Två år har gått sedan den där hemska dagen. Dagen då hans själsfrände berövades sitt liv. Två år av alkohol missbruk och droger. Alla har sedan länge gett upp hoppet om att han någonsin ska bättra sig, tills en dag… då ett tillsynes bekant ansikte sveper in i hans liv. Kommer hon kunna rädda honom från sig själv? Kommer han någonsin att känna sig lycklig igen?

 

Det här är inte en Justin novell, utan handlar om Oscar Enestad som är medlem i The Fooo. Tycker absolut ni ska in och läsa, för hon skrev jättefint om mig och novellen verkar jättebra.


Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback