37 - UNEXPECTED

Sakta böjer jag huvudet bakåt för att möta hans bruna ögon som kan få mig göra vad som helst och jag känner mig som en oskyldig skolflicka när jag tittar upp mot honom genom mina ögonfransar. Ett flin är påklistrat på hans oemotståndliga läppar och jag kan knappt hålla tillbaka mig själv från att placera mina läppar mot hans. Med en arm runt min midja drar han med mig till dansgolvet. Jag biter mig i läppen och automatiskt börjar min kropp röra sig till den dunkande musiken. Justin pressar mig närmre honom innan han vrider mig om så att jag står med ryggen mot honom. Jag pressar min rumpa mot hans skrev medan hans händer är på min midja och jag kan känna hans läppar mot min hals. ”Damn babe.” mumlar Justin och pressar mig ännu närmare hans kropp. Alkoholen tillsammans med Justins närvaro får mitt huvud att kännas snurrig. Justins läppar mot min hud gör inte saken bättre. ”Vi kanske borde göra det här oftare.”

24 timmar tidigare


Ingens perspektiv:

Ljudet av skosulor mot golv ekar mellan väggarna när Sawyer kliver över golvet med benen styrda mot Xaviers kontor. Han blir inte överraskad när tjejfnitter hörs utanför rummet, men det är inte något hindrar honom heller. Doften av gräs är det första som når hans näsa när han stiger in utan att knacka. Tjejerna är halvnakna och sitter med tungorna i varandras halsar medan Xavier roat ser på.
Sawyer stänger av den halvhöga musiken och får genast Xaviers uppmärksamhet. En suck lämnar hans läppar. ”Jag har inte tid Santiago.” Han behöver inte ens nicka menande mot de två tjejerna vars klädsel endast består av trosor och behå för att Sawyer ska förstå. Ändå ger han sig inte.
”Det är inom kategorin Tigers och Bullets. Jag tror du har tid.”
Mer än en blick på tjejerna behöver inte Xavier för att göra sitt val. ”Ladies”, han halvler mot dem. ”Det var trevligt att ha er här, men tyvärr måste ni gå.”

 

"Ladies", 
 

De plockar upp sina kläder de lämnat på golvet innan de fnittrandes sticker iväg med klackarna som låter mot det polerade trägolvet. Xavier knyter händer på skrivbordet framför sig.
”Det är bäst att det här är bra.” hans röst är lugn, men den har en varnande underton.
”Det är det.” Sawyer tar ett steg mot skrivbordet. ”Maddison Martinez.” Xavier höjer på ena ögonbrynet. ”Flyttade till Stratford för tre månader sen. Gissa vem hon stötte på?” Sawyers nöjda min ser ut som om han nyss satt hans värsta fiender i fängelse.
”Jag har inte tid för gissningar.” Xavier väntar tålmodigt på att Sawyer ska fortsätta, trots att det tagit slut för längesen.
”Joelle.” Sawyer kliver fram och tillbaka över golvet i väntan på att avslöja det bästa. ”och nu är Maddison medlem i Red Bullets, något det försökt dölja. Det sägs att hon är duktig.”
”Och vart fick du informationen?” det är omöjligt att missa Xaviers tvivlande ton.
”Säkra källor, lita på mig. Jag såg henne på festen hos Sanford med Bieber.” Med ett flin avslöjar han resten och lämnar undan den delen där han försökte stöta på henne men misslyckades. Han kommer få sin hämnd senare. ”Jag tror att ordet är flickvän.”
Xaviers flin matchar Sawyers. ”Det är alltså nästa del av planen? Du har åtminstonde en hjärna.”
Sawyer ignorerar anmärkningen och fortsätter på hans briljanta plan. ”Det är halloween imorgon.” en rynka bildas mellan Xaviers ögonbryn då han försöker pussla ihop bitarna. ”Dem brukar alltid dra till Pure under halloween-kvällen.” klargör Sawyer.
”Du, Maddox och Pure, imorgon. Våga inte misslyckas.” Xavier behöver inte ens förklara vad hans uppdrag är.
Sawyer flinar maliciöst. ”Det kommer jag inte.

Nutid

Maddisons perspektiv:
Neonljusen lyser upp alla ansikten på dansgolvet och ger även ljus till de som sitter vid borden. Jag pressar mig fram mellan alla dansandes kroppar med min och Joelles dricka i ett försök att inte spilla något.
Vi hade väntat alldeles för länge vid vårt bord på att en servitris skulle komma så jag bestämde mig att istället gå till baren för att beställa där, vilket inte det heller var världens lättaste. Men jag lyckades få dem att bjuda på drinkarna i alla fall.
Joelle tjuter glatt när jag räcker ett glas till henne, ett tecken på att hon kanske fått i sig lite för mycket. Hennes glada humör är tusen gånger gladare och hon finner det mesta roligt att skratta åt.
Justins överbeskyddande sida har än inte släppt, men det stör mig inte. Det är sexigt.
”Vill du gå och dansa?” Joelle ler stort i hopp om att jag ska säga jag.
En suck lämnar mina läppar. ”Vi var och dansade för fem minuter sen Jo.”
Då slår det henne. ”Ja, juste.” hon fnittrar och tar en klunk av sin drink. Jag bara skakar på huvudet med ett leende.
”men jag behöver faktiskt ta lite luft. Följer du med?” hon nickar ivrigt och tar sig upp från platsen, något som inte är alltför lätt då hon ska förbi ett gäng personer, dessutom är hon full. Hon snubblar ut på golvet och jag griper tag om hennes arm. Ett högt fnitter lämnar hennes läppar och jag undrar hur vi ska kunna ta oss nerför trapporna som är enda vägen ut.
Med hjälp av en snäll kille som hjälpt till kommer vi tillslut ut till den kalla luften och jag tar ett djupt andetag. Det bildas rökmoln av min andedräkt när jag andas i den kalla luften, men trots det kan jag inte känna av kylan.
En bit framför oss, i buskarna, står någon med huvudet neråt och det är inte så svårt att lista ut att personen kräks, något Joelle finner väldigt roligt. När hon tillslut skrattat klart snubblar personen därifrån och det tar ytterligare fem minuter innan hon slutar skratta igen.
”Burr”, Joelle kramar armarna om sig för att försöka skapa värme, ”det är jättekallt.” sluddrar hon.
”Du kan gå in om du vill. Jag stannar här ett tag.” Hon nickar och med ett leende försvinner hon iväg in till den varma klubben igen.
Trots den tunna klädseln jag bär fryser jag inte. Automatiskt börjar jag gå en bit ifrån klubben, där inga människor syns till och musiken inte hörs lika högt.
”Nämen titta vem vi har här.” Jag vänder mig om och genast dyker Sawyer och Maddox från JMs upp i mitt synfält. Maddox blick vandrar över min kropp.
”Damn, om du ändå visste vad jag skulle göra med dig om jag hade dig i min säng.” Maddox flinar.
 Något säger mig att jag borde sticka när jag fortfarande har chansen men ändå står jag kvar på samma ställe, som fastfrusen. Sawyer ta chansen och smiter bakom mig, så nära att jag kan känna hans andedräkt mot min nacke. Hans händer placeras vid min midja.
”Du berättade inte din smutsiga lilla hemlighet sist vi träffades.” hans läppar är så nära att de snuddar vid mitt öra. ”Åh vänta, det är ju två.”
Jag sväljer och öppnar munnen för att säga något men inget ljud kommer ut.
”Cat got your tongue?” flinar Sawyer.
”Jag vet inte vad du pratar om.” lyckas jag få fram.
Ett hånande skratt lämnar hans läppar. ”Du är väl medveten om vad vi pratar om Martinez. Varför börjar vi inte med Bieber?” Jag vänder mig snabbt om. ”Hmm”,
”Jag trodde du kunde göra bättre än så Maddie.” Det är Maddox den här gången, som har smugit upp bakom mig. Jag är omringad, det finns ingenstans att rymma ifrån. ”Och Red Bullets, verkligen?”
Lika snabbt som förra gången, om inte snabbare, vänder jag mig om så att jag står mot Maddox istället.  Han flinar och höjer på ena ögonbrynet. Där, ta chansen.
Med min armbåge slår jag till honom över näsan innan jag drar upp mitt ben för att knäa honom mellan benen.
”Bitch”, kvider Maddox och böjer sig ner. Jag snor runt och höjer näven för att slå till Sawyer men han stoppar min hand innan den hinner träffa honom.
”Ah-ah. Du ska ingenstans.” Sawyer greppar tag om min överarm och släpar med mig mot en svart Cadillac Escalade medan Maddox hänger efter. Han stannar mot bilen med mig uppressad mot den medan jag försöker ta mig loss från hans grepp i oändliga misslyckade försök. ”Spara på krafterna, du kommer behöva dem.”
”Vad borde vi göra?” Maddox lutar huvudet åt sidan medan han tänker. Han flinar, antagligen åt en idé och man kan verkligen se framför sig hur en lampa tänds ovanför hans huvud. Utan att säga något kliver han för att öppna bakluckan. När han kommer tillbaka runt bilen håller han i ett järnrör. Han skruvar och leker med den i handen innan han tar ett steg framåt och Sawyer ett bakåt. Mycket mer än så hinner jag inte komma ihåg innan smärta ilar genom mitt bakhuvud och allt svartnar.

 


Comments
Emelie säger:

åhh jätte bra ! :)

Postat: - URL/Blogg: http://emelajzaan.blogg.se



Ronja säger:

SERIÖST JAG KAN INTE ANDAS JAG ÄLSKAR DIG DU LÄMNAR SKITLÅNGA KOMMENTARER PÅ MINA KAPITEL FAST DU ENDAST LÄST TVÅ OCH DU SÄGER ATT DU SKA LÄSA MER OCH DU ÄR SÅ SÖT JAG ÄLSKAR DIG LOVAR ATT JAG SKA LÄSA DIN OCKSÅ OCH DU BARA FÅR MIG ATT LE SÅ MYCKET SNÄLLA KÄNN INTE FÖR MIG BARA FÖR ATT JAG INTE FÅR KOMMENTARER IBLAND MEN DU ÄR BÄST OCH ÅH JAG VILL KRAMA DIG OCH JAG VET ATT DETTA ÄR MYCKET CAPS LOCK MEN JAG GILLAR CAPS LOCK TACK SÅ MYCKET BECCA DU ÄR SÅ SNÄLL OCH SÖT OCH JAG KOMMER ÄLSKA DIG FÖR ALLTID

Postat: - URL/Blogg: http://simpleaswords.blogg.se



amanda säger:

Åh jätte bra och spännande. Fan att hon gick iväg helt själv. Och jätte bra att du tog med "24 h tidigare" det gjorde det mycket mer spännande :D

Postat: - URL/Blogg: http://liindstrand.blogg.se



Wilma säger:

Jätte bra

Postat: -



Celebnovell säger:

BECCA I'M SO SORRY.

Ger dig rätten att slå mig. Är så himla dålig på att kommentera nuförtiden. Jag går in på bloglovin >> läser ditt kapitel >> markerar inlägget som oläst så jag ska kommentera senare, men ändå sitter jag här flera dagar senare och inte skrivit ett ord.

Som sagt du har rätten att slå mig.

Kapitlet var och är guldvärd - skulle kunna döda för att ha din skrivtalang. Jag kanske kan skriva men du slår mig med hästlängder.
Skakar, ryser, fryser, svettas under läsningen och allting beror på din sjukt, underbara, fantastiska kapitel. ♥♥♥♥

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback