14 - HER SMILE MAKE HIS KNEES GO WEAK

 
”Psst,” viskar han och Shane vänder sig spänt om för att slappna av när han upptäcker att det bara är Justin. Korridoren delar sig in i två och Justin nickar åt vänster. De kommer in i en lagerlokal med massvis av kartonger uppradade; men längst in finns en dörr som leder ut.
Väl ute skyndar de sig till bilen som står väl gömd, dold för alla som vet att den inte finns där.
”Vart är Martinez?” undrar Justin och kollar sig runtom sökandes med blicken efter tjejen som får hans knän att bli svaga. Dock är det en sak han aldrig skulle erkänna.
”Här.” flinar Maddison och dyker upp i mörkret och Justin flinar imponerat tillbaka. Hon är bra på det här, det är precis som om hon är född till det. 

 Mina steg ekar när jag går fram och tillbaka över golvet med händerna på nacken. Allting i mitt huvud snurrar och jag kan inte tänka klart. I mappen jag hittade fanns inte mycket information utan bara en adress och ett datum. Antingen är det allt dem har än så länge, eller så har dem någonting annat, på någon annan plats där jag inte letade. Antagligen ska dem möta någon där som är en del av planen, men jag ska se till så att Xavier inte kommer dit, utan att möta personen själv. Jag har en aning om vem det är men jag är inte riktigt säker. Det finns inget annat att göra än så länge än att vänta tills den sextonde september och möta personen istället för Xavier ska göra det. 
”Vad ska vi göra?” frågar Dwayne.
En suck lämnar mina läppar. ”Vänta.” är allt jag svarar och alla kollar förvånat på mig, inte alls förväntade att höra det svaret komma från mina läppar. Jag är inte direkt personen som väntar med att göra något, men just nu har vi inget annat val.
”Vi ska bara vänta?” fnyser Brayden och jag kastar en blick mot honom.
”Har du en bättre idé?” snäser jag och han suckar. ”precis.” Ingen säger något mer, så jag tar chansen och försvinner därifrån, och plockar mer mig bilnycklarna på vägen. Jag hoppar in i bilen och drar på motorn innan jag kör ut från uppfarten. Jag behöver något, eller någon som kan få mig på andra tankar. Jag fiskar upp min telefon och letar upp ett namn i min kontaktlista.

 

Till Brandi Hart:
Din säng, 10 min? ;)

 

Brandi är en av alla Beverlys kompisar som gett mig deras nummer i hopp om att jag skulle ringa. Dock har Beverly förbjudit mig att hamna i säng med någon av dem, men det är inte så att jag bryr mig. Brandi är den jag kommer ihåg som snyggast, och hon har kroppen alla tjejer drömmer om. Min iPhone vibrerar och jag tar upp den för att se vad hon har svarat.

 

Från Brandi Hart:
Trodde aldrig du skulle fråga ;)

 

 

Jag flinar och kör in på gatan jag vet att hon bor på, innan jag parkerar bilen och skyndar mig upp till hennes lägenhetsport. Någon minut senare står jag utanför hennes dörr, redo att knacka. Dock hinner jag inte innan någon öppnat dörren och i dörröppningen står Brandi med ett flirtigt leende på läpparna. Mina ögon vandrar skamlöst över hennes kropp och jag sväljer när jag ser vad hon har på sig; endast ett linne och ett par korta shorts, men jag vet att dem kommer ligga på golvet snart tillsammans med mina kläder. Hon öppnar dörren så att jag kan kliva in, något jag inte är sen med att göra.
”Vodka?” frågar hon och håller upp en vodkaflaska.
”Hell yeah”, svarar jag och hon fnittrar och går bort till soffbordet där det står flera shotglas redo. Jag sätter mig ner medan Brandi häller upp den genomskinliga vätskan i glasen innan hon ställer undan flaskan och sätter sig ner, tillräckligt nära för att våra lår ska snudda vid varandra.
”Redo?”
”Alltid.” och med det sveper vi båda i oss shot efter shot tills glasen står tomma framför oss. Brandi ställer sig upp och ursäktar sig innan hon försvinner iväg, och jag kan inte låta bli att stirra på hennes rumpa. Hon kommer tillbaka bara någon minut senare, bitandes sig i läppen. Hon stannar framför mig och drar sakta av sig tröjan och jag slickar mig om läpparna. Mina händer vandrar längs henne sidor och hon böjer sig ner för att pressa sina läppar mot mina. Jag är snabb med att dra ner henne i mitt knä och kyssa henne tillbaka. En bild av Maddison dyker upp i mitt huvud, och jag försöker desperat pressa bort den utan vidare framgång. Jag ignorerar bilden och pressar ner Brandi i soffan innan jag lägger mig över henne, utan att sära mina läppar från hennes. Min tunga når hennes, och hon drar en hand genom mitt hår. Jag särar mina läppar från hennes för att dra av mig tröjan, fortfarande med Maddison i mitt huvud. I ett desperat försök att få bort hennes perfekta leende från min hjärna pressar jag mina läppar mot Brandis hals och försöker fokusera på hennes stön, medan hennes händer hittar sin väg ner till mina jeans och börjar knäppa upp dem. Men jag kan inte kämpa emot det, så jag drar mig ifrån och suckar.
”Vad?” andas Brandi andfått och jag reser mig upp.
”Sorry”, muttrar jag och tar med mig min tröja och skyndar mig ut i hennes hals. Halvvägs nerför trapporna drar jag på mig min tröja, innan jag skyndar mig utför porten. Brandi måste undra vad fan jag håller på med, men för att vara ärlig undrar jag också det. Jag drar frustrerat en hand genom mitt hår och tar upp ett Marlboro paket. Jag placerar en cigg mellan läpparna och drar ner rök i mina lungor. Genast börjar mina nerver slappna av och jag blåser ut röken igen. När jag kommit ner till filtret fimpar jag cigaretten och hoppar in i min bil. Trots alkoholen i min kropp känner jag mig inte ett dugg snurrig. Dock är mina tankar invaderade av Maddison och det verkar inte som om jag kommer få ur henne där på ett tak. Bara att tänka på henne får mitt hjärta att dunka hårdare i bröstet, något som får mig att sucka. Jag drar igång bilen och kör ut från gatan, för att sedan öka på hastigheten. Jag vet att jag kör över hastighetsgränsen och dessutom har jag alkohol i blodet, men jag bryr mig inte ett dugg. Något jag aldrig brukar göra. Mitt försöka att rensa tankarna genom sex gick inte särskilt bra, något som alltid brukar fungera. Jag antar att det ändrades sen än viss tjej dök upp i mitt liv. Trots att jag inte vill erkänna det, håller jag på att bli kär, något jag aldrig trott att jag någonsin skulle kunna göra. Men det är något speciellt med Maddison som får mitt hjärta att rusa och mina knän att bli svaga. 


Jag är såååå ledsen, när jag tidsinställde detta igårkväll hade klockan passerat tolv, något jag inte la märke till därför satte jag det på den 17 istället för sen 16, som är idag. Jag lovar, jag är världens klumpigaste människa... 

Det här kapitlet är knappt över 1000 ord vilket betyder att det är ganska kort, då jag brukar skriva 1500-2000 ord i varje kapitel. De är dock ett mellankapitel, och jag tror att ni kommer gilla nästa kapitel ;) 


Comments
Ylva säger:

MER!😍👌

Postat: -



Emelie säger:

åhh grymt bra ! :)

Postat: - URL/Blogg: http://storiesaboutjustinb.blogg.se



V säger:

Hallå där! Lite från ingenstans kommer detta, men undrar om du möjligtvis hade kunnat tänka dig att göra ett länkbyte? Vet att min blogg är nystartad, men det är den stora anledningen till varför jag undrar detta, man vill ju nå ut till människor och inte uppdatera när ingen besöker haha.. Hade vart kul! Kram på dig :)

Svar: Absolut kan vi göra ett länkbyte, gick in på din blogg och novellen låter ju helgrym. Dessutom spelar ju min favoritskådesspelare huvudrollen, så hur skulle jag kunna ogilla novellen? ;) Kram på dig med♡
None None

Postat: - URL/Blogg: http://nevereverland.blo.gg/



Celebnovell säger:

Spelar ingen roll om det är 200 ord eller 2000 - alltid lika bra! Förstår inte hur du lyckas, känner mig kass järmnfört med dig. ♥

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/



V säger:

Sv: Åh va roligt! Ja, Nina Dobrev är allt en klar tio poängare. Var kul och höra att du tyckte den verkade spännande! Kanske kan vi ta och göra länkbytet i början på nästa vecka? Så hinner jag komma igång lite innan också, haha :) Kram!

Svar: Ja absolut, det kan vi göra :)
None None

Postat: - URL/Blogg: http://nevereverland.blo.gg/



Thilda säger:

Lika bra som alltid!du är riktigt grym på att skriva och du lyckas alltid så himla bra med varje kapitel. <3 :)

Postat: -



Julia säger:

Jag älskar Justin. Det visste du ju redan. Det är typ det enda jag skriver. Men jag kan inte tala om det nog gånger. Omg. Älskar hur han smsar Brandi trots att han "inte får" för Beverly, för hon Beverly är fett jobbig och jag älskar att han gör så mot henne. Fy vad hemsk jag är men jag älskar det hehe. Finns inte ord för hur mycket jag älskar hela storyn. Hur Maddison har en speciell, mystisk bakgrund, hur Justin har ett eget liv, hur det är draman med deras gäng och hur novellen handlar om så himla mycket mer än bara dem två. Det finns på riktigt inte ord, jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå hur mycket jag menar det här, hur sjukt bra och speciellt det är, du har liksom tagit storyn så himla mycket längre än en fanfic och skulle du typ byta namn på Justin skulle detta lätt kunna vara en teveserie eller riktig bok.

Jag på riktigt DÖR, Justin började tänka på Maddison???!!! ::::DDDD Älskliiiiingggggg, kan han inte fatta att han åh, nej är för upprört glad över detta för att kunna sätta ord, är så glad, kan dem bara bli ihop, eller nej vill att du ska fortsätta skriva så perfekt som jag vet att du har planerat, och jag kan inte vänta på att få fortsätta, varför är du så bra, varför är du världens finaste och gulligaste och värdens bästa på att skriva ALLT, action-scener, Justins perspektiv, Maddison och Justin-moments, Maddisons drömmar och tankar, underbara Joelle, intrigerna, frågorna, varför är allt så perfekkkkkkktttt?! Jo, såklart för att du är det

Postat: - URL/Blogg: http://bieb.blogg.se/




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback