33 - THIS IS NEVER WRONG

 Jag skakar bara på huvudet och reser mig upp från honom för att tassa mot bakgrunden med hans besvikna blick i ryggen. ”Inte den här gången heller Bieber.” är det sista jag säger innan jag snor med mig min väska in på badrummet och låser. Jag drar av mig alla kläderna, men istället för att slå på duschen drar jag på mig en simpel svart klänning och till det ett par röda killer-heels jag vet kommer ta död på mina fötter, men det är det värt. Jag drar ett rött läppstift som matchar mina skor över läpparna innan jag fluffar till mitt hår och drar mascara över mina ögonfransar. Sedan öppnar jag försiktigt badrumsdörren och genast hamnar hans blick på mig.
”Hur snygg du än må se ut i den där måste jag fråga.” han slickar sig om läpparna, ”Varför har du på dig det där?”
”Det här är Vegas.” börjar jag och slår ut med armarna. ”Vi ska festa.
Basens höga dunkande pulserar genom hela mig när vi kliver in i den ångande klubben. Svettiga kroppar står tätt ihop och dansar till den pumpande musiken, alkoholdoften blandat med svett känns tydligt i luften, och längs halva väggen framför oss löper baren medan resten av väggarna var fulla med bås som har svarta lädersoffor med bord i mitten där man kan sätta sig ner om man vill ta en paus från dansandet. Dansgolvet är i mitten. Lamporna i taket sänder massor av färger över människorna som står på golvet och dansar medan en dj står i ett DJ-bås och sköter musiken.  Ett leende sprider sig över mina läppar då det är exakt det här jag behöver. Festa skadar aldrig.
Blickar kastas mot oss när vi tar oss igenom den dansande klungan, mot baren.
”Jag kommer strax.” meddelar Justin mig och jag nickar bara, för distraherad av det runtomkring mig för att egentligen lägga märke till honom. Jag hinner knappt vända mig om innan han drar mig tillbaka och jag kan känna hans läppar mot mina. Dem är mjuka och ivriga på samma gång och trots att jag inte druckit något än känner jag mig yr. Klackarna jag har på mig får mig nästan i samma höjd som honom, men ändå sträcker jag mig längre upp för att nå hans läppar bättre. Plötsligt finns inte världen runt omkring oss, utan det enda jag bryr mig om är Justin. Hans armar är runt min midja och jag måste ta stöd mot honom för att inte ramla. Det är så han får mig att känna och det är galet.
När han drar sig bort från mig är ett stort leende placerat på hans läppar, och med det leendet fast på min näthinna försvinner han iväg. Snurrigt vänder jag mig bort mot Dwayne som tagit plats vid baren. Han har lyckats fånga en av tjejernas blickar men han skakar bara bort det, något jag vet är på grund av mig då han antagligen inte vill lämna mig ensam. Jag ger honom en blick och han skakar bara på axlarna.
”Seriöst, gå och dansa. Hon var snygg.” Jag knuffar iväg honom åt det håll jag sett henne senast och han snubblar ut på dansgolvet. ”Go get her!” skriker jag efter honom för att överrösta musiken innan jag vänder mig mot baren för att beställa något och dricka.
En skugga dyker upp bakom mig och jag vänder mig ditåt för att få syn på en kille, ungefär i min ålder, troligen ett eller två år äldre. Hans hår är stylat precis som Justin, och skenet från baren lyser upp hans ansikte som tydligt visar hans skadade ansikte. Både hans läpp och högra ögonbryn är spruckna, medan en blålila nyans syns över hans kindben.
”Vems hand gick du in i?” kan jag inte låta bli att fråga med ett leende.
Han ler charmigt. ”Ingen viktig. Det enda som spelar någon roll är du och jag.” han slickar sig om läpparna och sträcker fram sin hand och jag tar den vänligt. ”Jason McCann.” Namnet känns bekant men jag kan inte sätta fingret på vart jag hört det förut. Kanske är det bara i min hjärna. ”Och det här är Cole.” En kille jag inte sett innan stiger fram bakom honom och jag ler mot honom.
”Cole Reyes.” Han sträcker fram handen, precis som Jason gjorde, och jag tar den. Han höjer den mot läpparna för att kyssa min handrygg och Jason fnyser bredvid honom.
”Maddison.” är allt jag svarar.
Jason vinkar mot den kvinnliga bartendern som står bakom disken och hon skyndar sig fram till honom. ”En runda shots, tack.” Han lägger en tio-dollars sedel på disken med ett charmigt leende på läpparna och hon börjar genast göra i ordning shotsen. När hon ställer dem framför oss höjer Jason utmanande på ett ögonbryn och jag tar upp shotglaset. I en rörelse sveper jag innehållet som bränner i halsen, men ändå vill jag ha mer när det är slut. Han ger mig en imponerad min och sveper sin i samma veva som Cole. Sedan vinkar han till sig bartendern, men den här gången är det en manlig som tar hans beställning. ”Hit me.”
ännu en till tio-dollars sedel läggs på bardisken och den manliga bartendern, vars namn jag kan läsa är Trent på namnbrickan som sitter på hans bröst, ställer fram ett gäng shotglas på bardisken innan han professionellt häller ner dricka i vardera glas. Vi sveper dem lika snabbt som de andra och den starka alkoholen tar sig snabbt till min hjärna. Tillsammans med den dunkande musiken gör den mig en aning snurrig, men inget jag inte varit med om förut.
 
 

”Så Maddison, tell me”, börjar Jason och lutar sig mot baren. ”vart kommer du från?” Jag höjer på ena ögonbrynet och han flinar. ”Jag vet mitt område. Du är inte härifrån.”
Jag pressar ihop läpparna och försöker hålla tillbaka leendet. ”You got me. Jag kommer från Stratford.” Skulle man kunna säga. Jag bor faktiskt där nu.
”Stratty, huh?” från hans ton går det att tyda att han vet vart det ligger, kanske till och med varit där. ”Vilket sammanträffande. Det var inte särskilt länge sedan jag var där.” Jag gissade rätt då. ”Så synd att vi inte träffades då, jag skulle ha gett dig en oförglömlig natt.” han blinkar med ena ögat och om det inte vore så att Justin fanns i mitt liv skulle jag nog ha rodnat.
”Jag tvivlar inte på att det skulle har varit en oförglömlig natt, men det skulle aldrig hända.” Han höjer frågandes på båda ögonbrynen, med en besviken min målad över ansiktet. ”Jag är upptagen.” förklarar jag.
”Pojkvän, hmm. Vad är hans namn?” frågar han och jag öppnar munnen för att svara, men längre än så hinner jag inte. ”Vet du vad, berätta inte. Du kan behålla det hemligt.” På tal om Justin så har han fortfarande inte synts till, och jag kollar mig omkring efter honom. Tyvärr kan jag fortfarande inte se honom någonstans, men det kanske ändå är för det bästa. ”Vart är han förresten?”
”Någonstans här.” jag biter mig i läppen och trummar med fingrarna mot diskglaset. ”Jag tror han hade affärer att ta itu med.” lägger jag till för att det inte ska se ut som om han dissat mig. Det kan han inte ha gjort, right?
Det är inte en sådan osannolik lögn, då det faktiskt kan vara det han försvann på. Jag vet redan att han har kontakter här, dessutom visste han att den här klubben var här, inte långt ifrån hotellet vi stannar på. Han känner troligen ägaren, eller något sådant.
”Hmm”, hummar han. Han ser ut att vilja säga något men ångrar sig sedan. ”Jag tror det här behöver en drink.”
Cole, som försvunnit efter att jag hälsat på honom, dyker upp bredvid mig igen. ”Jag tar det. Vad vill du ha, hjärtat?” Det charmiga leendet är fastklistrat på hans läppar igen och jag kan se Jason spänna sig på andra sidan av mig.
”Jag…” först tänker jag tacka nej på grund utav Justin, men han är fortfarande inte här, så erbjudandet låter för lockande för att jag ska kunna avvisa det. ”Det spelar ingen roll. Något starkt.” Han nickar och beställer en drink till både mig och sig själv innan han vänder sig mot mig, fortfarande med det charmiga leendet.
”Hon har pojkvän.” morrar Jason bredvid mig.
Cole fnyser. ”Som om det någonsin stoppat dig McCann.”
En rosa drink ställs framför mig av samma bartender som givit oss andra rundan av shots och han försvinner med ett leende. Jag tar en klunk och märker genast hur stark drinken är, något jag bett om pågrund av Justins frånvaro.
”Hur gammal är du?” frågar Cole mig och jag lutar huvudet åt sidan.
”Det är en hemlighet.” Jag ler oskyldigt mot honom och tar ännu en klunk av drickan framför mig.
”Hmm, fine. Men om du någonsin behöver något, vadsomhelst, bara ring hjärtat.  Tveka inte.” mumlar Cole i mitt öra, sedan är han borta och jag sneglar ner på lappen i min hand. Ett telefonnummer står med slarviga siffror på lappen och min första tanke är att slänga bort lappen och glömma att han någonsin gett den, men någonting stoppar mig från att göra så. Därför behåller jag den.
”Din pojkvän syns inte till än”, Jason kollar sig omkring i klubben innan hans blick återigen hamnar på mig. Han blickar mig uppifrån och ner innan han slickar sig om läpparna. ”Dansgolvet väntar.” Nickandes mot dansgolvet höjer han på ena ögonbrynet, något han verkar ha som en vana, och inte förrän nu lägger jag märke till att han faktiskt är snygg trots alla blåmärken och sår som pryder hans ansikte. Jag hinner inte svara något innan jag finner mig själv dansandes till musiken med Jason.

 

Två eller kanske tre sånger senare – jag har tappat bort räkningen och egentligen bryr jag mig inte – dyker en välbekant siluett upp i mitt synfält och ett leende sprider sig över mina läppar. Ett leende som inte matchar honom. Justin tar tag i min arm och pressar mig mot honom. Hela hans kropp utstrålar ilska och jag sväljer. Hans blick hamnar på Jason och Cole och ilskan fördubblas medan hans ögon mörknar.
McCann”, morrar han och greppet om mig hårdnar. Jag är rätt så säker på att ett rött avtryck efter hans hand finns på min hud vid det här laget.
”Borde inte du ligga på marken i en pöl av ditt eget blod med en kula i skallen?”
Spänningen i luften är så tjock att man skulle kunna klippa genom den med en sax. ”Jag skulle säga att det är trevligt att träffa dig, men det är snarare det motsatta.” Om blickar kunde döda skulle Jason legat på golvet som en hög aska. Justins blick far mot Cole som står bredvid Jason. ”Reyes.”
”Long time no see Bieber.” Hela hans kropp är spänd och jag börjar tvivla på mitt beslut att nämna den här idén. Det var inte såhär det skulle bli.
”Du nämnde inte att Bieber är din pojkvän.” Jasons blick är på mig och jag sväljer.
”Visste inte att ni kände varandra.” slänger jag ur mig utan att tänka, ett drag som inte alls var särskilt smart från mitt hål. Fuck.
”Kom igen.” Med ett fast grepp om min överarm börjar Justin gå mot utgången och jag kvider innan jag snubblar efter honom. Alkohol plus klackar är kanske inte en sådan bra idé. När vi kommer ut i den ljumma kvällsluften känns det som om hela världen snurrar.
Det faktum att Justin är arg på mig får hela min mage att knytas ihop i en obehaglig röra. ”Justin–”
”Låt bli.” Hans röst är överraskande kall, vilket orsakar en obehaglig känsla i inte bara min mage, utan resten av min kropp. Trots alkoholen som virvlar runt i min kropp med hjälp av blodet gör det ont, ett slags ont som ingen sorts alkohol skulle kunna bedöva.
Promenaden till hotellet – som inte ligger särskilt långt bort från klubben, dock känns det som flera mil – är tyst och när vi kommer fram känns det som om någon stuckit knivar i mina fötter. Dem bultar av smärta, något som kommer matcha morgondagens huvudvärk.
En morgondag jag inte längtar till. Liksom, hej baksmälla och bråk med Justin.


Det här kapitlet är lite längre då jag la till lite i slutet, därför tog det lite längre tid än det egentligen skulle ta, så sorry 'bout that.
Vad tror ni Justin försvann för att göra i början av kapitlet?
Kommer ni ihåg delen där jag lovade att det inte skulle bli Jaddison-drama i Vegas? Jag lovade något jag inte kunde hålla. Men en typ förklaring kommer i nästa kapitel ska ni se, och sedan i kommande kapitel kommer något jag tror ni har längtat efter ;)
En liten heads-up, om jag vore ni skulle jag komma ihåg Cole, för han kan vara viktig.
Har förresten nu bestämt mig för att ITD kommer bli ungefär 60 kapitel lång, vilket betyder att jag skrivit ungefär hälften av den nu. Kapitel 34 är påbörjad och om ni kommenterar bra ska jag se till att den kommer ut så snabbt som möjligt! ❤

Comments
Wilma säger:

Riktigt superbra!

Postat: -



Amanda säger:

Asså shit kvinna!! Jag seriöst avgudar dig och din novell.
Du får det så detaljerat och du använder dom perfekta ordvalen.
Varje kapitel är välskrivet och består av ren perfektion 👌😍

Men jag undrar om du har en mejl till bloggen? Eller finns det ett annat sätt jag kan få tag på dig? <3

Svar: Men guuuud, sötnöt tack, du är perfekt! :*❤
Du kan mejla mig på [email protected] :)❤
None None

Postat: - URL/Blogg: http://bizzlestory.blogg.se



Alma säger:

Bra

Postat: -



Wilma säger:

Jättebra

Postat: -



Celebnovell säger:

Perfektion, fantastiskt, gudomligt, bästa - mitt ordförråd räcker aldrig långt för att beskriva kapitlet Becca.

Jag känner verkligen hur min kropp mentalt gör sig redo för dina oförglömliga idéer till de framtida kapitlen. Ingen kan nog längta lika mycket som jag. ;)♥♥

Blev löjligt glad när jag läste att du ska skriva runt 60 kapitel medan jag samtidigt blev hjärtekrossad då jag egentligen aldrig vill att ITD ska ta slut. Hoppas verkligen du fortsätter skriva efter den här novellen. ♥♥♥

Svar: Kommer nog få svårt att släppa Jaddison när det väl är dags, men kan ju alltid skriva något special-kapitel sen, haha. Allt för dig babe. Kommer ABSOLUT fortsätta skriva efter ITD, och det är tack vare dig (sen alla andra fina läsare). Det här är nog det bästa som hänt mig❤️❤️
None None

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback